Iwaizumi X Oikawa és... [T/N]?!

1K 88 28
                                    

Hello emberek

Visszatértem egy extra perverz résszel, amiben ti lesztek a világ legnagyobb IwaOi shipperei UwU

Jó olvasást mindenkinek!^^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oikawával és Iwaizumival legjobb barátok voltatok ovi óta, és mindig együtt röpiztetek. Imádtad ezt a két hülyét, szinte minden idődet velük töltötted. Az egyik Szombat estefelé szokásotokhoz híven kint röpiztetek Oikawa udvarán, majd ott aludtatok nála. Pontosabban pizsipartit csaptatok, de 18 évesen már Oikawán kívül egyikőtök sem nevezte annak.

- Megy Iwa-chan! - adta fel a labdát Oikawa a másiknak, te pedig felugrodtál a blokkhoz. Iwaizumi pontosan a tenyeredbe ütötte a labdát, így nehezen, de megállítottad azt.

- Már mondtam, hogy nem tudsz minden falat erővel áttörni - mondtad Iwa-channak a tenyeredet szorongatva.

- Látod Iwa-chan, hallgatnod kellene [T/N] - chanra. Ráadásul jó hogy nem törted el a kezét - okoskodott Oikawa, mire a morcos Iwa-chan rámordult.

- Még egy ilyen, és a te kezedet töröm el - nézett rá szúrós szemekkel.

- Úgy sem fogod - nyújtotta ki neki a nyelvét Oikawa, s több nem is kellett Iwaizuminak. Nevetve nézted, ahogy a két fiú elkezd dulakodni, s habár néha Iwa tényleg majd nem eltörte Oikawa kezét, elég vicces volt a helyzet. Végül valami olyasmi pózban kötöttek ki, hogy Oikawa majd nem lendületből hátraesett, de Iwaizumi elkapta a karját, így úgy néztek ki, mint a táncosok.

- Csókot! Csókot! Csókot! - kezdted kántálni, mire Iwaizumi ledobta a földre a feladót.

- Miért mentem én ebbe bele... - morogta befelémenet a házba.

- Áu, Iwa-chan! Finomabban nem lehetett volna? - drözsölte a hátsóját Oikawa, akinek nem esett túl jól, hogy lepottyant a földre.

- Finomabbam, mi? - kuncogtál

- [T/N] - chan! Muszáj ilyen perverznek lenned? - kért számon Oikawa, miközben felkászálódott a földről.

- Áh, mindegy. Reménytelen eset vagytok... - legyintettél lemondóan, majd Iwa után indultál.

A röpizés itt abba is maradt, mivel nekiálltatok videójátékozni valami űrlényes játékkal. Iwaizuminak végre nem kellett mérgelődnie, mivel Oikawa teljesen belemerült a játkéba, viszont ezzel csak az volt a baj, hogy utána még vacsoránál sem tudta befogni a száját.

- De ez igaz történet alapján készült Iwa-chan! - hisztizett Oikawa, mivel Iwaizumi azt mondta a játékra, hogy gagyi.

- Tojok rá, akkor is szar - mondta Iwa, egy újabb adag tésztát a szájába helyezve.

- Hát de nem érted Iwa-chan, hogy ez eredeti? - utánoztad Oikawát.

- Pofád lapos - nézett rád Iwaizumi, de láttad a szemén hogy tetszett neki.

- Gonoszak vagytok mindketten! - vágta be a durcát Oikawa, és karbatett kézzel elfordult.

- És itt is van Mr.Dráma királynő - sóhajtottál unottan, majd folytattad az evést.

- Istenem Oikawa, ne viselkedj már ilyen gyerekesen... - sóhajtott Iwaizumi is, és Oikawa egy vállára tette a kezét, hogy megfordítsa.

- Akkor ismerd el, hogy jó játék! - fordult meg hirtelen Oikawa, s ezzel kicsit közelebb került Iwaizumihoz, mint kellett volna. Neked pimasz mosoly ült ki az arcodra, mivel a két fiú nagyjából 3 centire voltak egymás ajkától, és elveszve bámultak egymás szemébe.

- Csókot, csókot, csókot... - suttogtad, és úgylátszik hatással voltál rájuk. Iwaizumi a szemét lejjebb vezette, egészen Oikawa szájáig, aki ettől füligpirult. Ezután Oikawa is lenézett a másik ajkaira, majd egy kínosan hosszú másodpercig úgy tűnt, hogy ebből még lesz is valami.

- Oké, tényleg nem volt annyira rossz - mondta ki Iwaizumi, ezzel megtörve a pillanatot, majd mint aki jólvégezte a dolgát, visszafordult a kajája felé, és folytatta az evést. Oikawa pedig ült mellette mint a sügér... mint egy vörös sügér, és csak bámult magaelé.

- Nem hiszem már el, semmirekellő bagázs! - csaptál az asztalra a fájós kezeddel, ami nem volt túl jó ötlet.

- Hm? - nézett rád Iwaizumi értetlenül, miközben tömte a fejét.

- Csókoljátok már meg egymást, az istenit! - morogtad a kezedet fájlalva.

- Nem vagyok buzi! - kérte ki magának Iwaizumi.

- Dehogy nem, na csináld már! - biccentettél Oikawa felé, így Iwa is odafordult.

- Oikawa, minden rendben? - kérdezte, mivel a feladó még mindig csak vörös fejjel meredt az asztalra.

- Szerintem sokkot kapott. Csókold meg, hátha attól magához tér! - adtad az ötletet, mire Iwaizumi csak szúrós szemekkel nézett rád, Oikawa viszont ijedten kapkodta köztetek a fejét.

- He? - kérdezte értetlenül.

- Istenem - csapott a homlokára Iwaizumi.

- Igen? Nit szeretnél? - válaszoltál reflexből.

- Hogy elüssön téged egy kamion. Vagy inkább kettő... - nézett rád mérgesen Iwaizumi, te pedig jobbnak láttál bekussolni, mielőtt tényleg áthajt rajtad egy kamionnal.

Ez után végig Oikawán tartottad a szemed, míg tévéztetek, ő viszont Iwaizumi felé sem nézett. Aztán mikor Iwaizumi nyújtózott egyet, és valószínűleg úgy nyújtotta ki a karját a kanapé támláján Oikawa mögött, hogy fel sem fogta mit csinál, Oikawa hirtelen megint elpirult egy pillanatra, majd megpróbált újra normálisan viselkedni, viszont már lebukott.

- Oikawaaa~ - mondtad nyálas hangon, mire rádnézett. - Meg van még az a kiskori képed, amin olyan nyomorékul nézel ki? - kérdezted egy eszelős vigyorral az arcodon.

- Mi? Ez most honnan jött [T/N] - chan? - kérdezte értetlenül.

- Csak eszembe jutott, hogy még nem raktam fel Facebookra... - ugrottál fel, majd felrohantál az emeletre, egyenesen Oikawa szobájába. A terved bevállt, ugyan is Oikawa utánad rohant, egyenesen be a szobájába. Te bevágtad mögötte az ajtót, s elé állva eszelősen vigyorogtál rá.

- Mi van [T/N] - chan? Úgy nézel ki, mint egy pchihopata.... - húzta össze a szemöldökét.

- Mióta? - tértél egyből a tárgyra, mire kérdőn nézett rád.

- Mi mióta? - kérdezett vissza.

- Ugyan már Oikawa, ne add a hülyét, látom rajtad. Neked tetszik Iwa-chan - sétáltál oda mellé, majd leültél az ágyára.

- E-ez nem igaz! - vágta rá egyből, viszont te csak megforgattad a szemed, így tudta, hogy már kár tagadnia. - Jó, talán egy kicsit... - vakarta meg a tarkóját, miközben leült melléd.

- És mióta? - faggattad.

- Öhm, nem tudom.... Egy-két éve? - nézett félre zavartan.

- És mikor akarod elmondani neki?

- Már próbáltam, de nem vette a lapot. Meg aztán nem hiszem, hogy ő meleg lenne... - húzta el a száját Oikawa.

- Biztos hogy az, nézz csak rá! Már csak azon csodálkozom, hogy nem gyulladt ki eddig tőle a ház... - röhögtél, amivel Oikawát is feloldottad kicsit.

- De nem mondod el neki, ugye? - nézett rád összehúzott szemekkel.

- Úgy ismersz engem? - forgattad meg a szemed nevetve.

- Na mir csináltok már? - nyitott be hirtelen Iwaizumi.

- Éppen azt mondtam el Oikawának, hogy tetszik neked - improvizáltál, mire Iwaizumi lefagyott. - Most mi van? Csak vicce... Óóóóó... Hát... Akkor én lent leszek a konyhában... Ha koton kell csak szóljatok - slattyogtál ki a szobából, és szép lassan becsuktad mögöttük az ajtót.

Végül tekintettel a gerlepárra, nem aludtál ott Oikawánál, viszont másnap a piros foltokat látva a nyakán tudtad, hogy jó munkát végeztél.

𝗛𝗮𝗶𝗸𝘆𝘂𝘂!! 𝗙𝗶𝗰𝗶𝘁𝗼𝗻𝘀 Where stories live. Discover now