Barátság Vagy Annál Több?

1.2K 81 49
                                    

Na, itt is vagyok egy Tsukishima x readerel, és hamarosan jön a többi boi is, csak idő kérdése uwu

Jó olvasgatást mindenkinek!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tsukishimával már-már enyhén szólva legjobb barátok voltatok. Igaz, hogy csak elsőben találkoztatok, de az erősen hasonló személyiségetek miatt már az első hetekben barátok lettetek. A szünetekben mindenapossá vált, hogy kaját lopsz tőle, ő ezért elhord mindennek, amit te hasonló stílusban viszonzol, majd közösen hurrogjátok le a rajtatok szórakozó osztálytársaitok. Valamilyen csoda folytán mindig egymás közelébe kerültetek, így aztán fennhangon osztottátok meg a másikkal az emberekről alkotott véleményeteket, egy gúnyos mosollyal illetve az egyént, akiről szó volt. Sok pletyka keringett már rólatok, amik között barátinál erősebb kapcsolatokról is szó volt, de ti csak röhögtetek mindegyiken.

Egyik nap minden teljesen átlagosan indult, reggel Hinata sikeresen belement a dékánba, miközben a magasságáról társalogtatok, az első szünetben pedig segítettetek Yams elmaradt angolházijában. Viszont a második szünet korántsem telt jól...

Tsukki épp csak kicsomagolta a kajáját, te pedig egy gyors mozdulattal már le is nyúltad a banános tejét, majd a mögötte lévő padodba lehuppanva beleszúrtad a szívószálat.

- Elkageyamásodtál, vagy mi van veled, hogy tejet iszol? - kérdezed, miközben beleittál.

- Csak akartam inni, viszont jött egy éhenkórász, és lenyúlta - fordult hátra Tsukki enyhén dühösen, viszont a dühe egyből elszállt, mikor meglátta az öklendező fejed.

- Pffuuuuj, ez meg mi - tetted le a tejet az asztalra, a lehető legtávolabb magadtól. - Olyan íze van, mint a romlott joghurtnak - mondtad fintorogva.

- Legközelebb számolj vele, hogy nem mindenki olyan finnyás, mint te - mondta Tsukki, majd elvette a megbontott tejesdobozt, és belekortyolt.

- Ugye tudjátok minek nevezik azt, ha egymás után isztok egy üvegből... - mondta az egyik lány osztálytársatok, aki Yams mögött ült, a melletetek lévő padsorban. Erre Tsukki sugárba kiköpte a tejet, te pedig öklendezve elfordultál.

- Hát ez tényleg valami ritka szar - mondta Tsukki, figyelmenkívűl hagyva az osztálytársatok.

- Ilyen szart is csak te tudsz venni - fordultál újra felé.

- De csak te vagy olyan balfasz, hogy ezt veszed el, a szendvicsem helyett - mosolygott rád győztesen, majd beleharapott a kajájába.

- Ha ennyire szeretnéd attól is megszabadíthatlak - ajánlottad fel készségesen.

- A-a, te már a tejet iszod meg

- Én megmondtam... - sóhajtotta az előbb említett osztálytársatok.

- Szerintem inkább csak ne mondogass semmit, hanem menj megigazítani a sminkecskédet, mert ha jól látom egy kis arc tapadt rá - felelted csípőből szúrós szemmel nézve az illetőre, aki csak durcásan felhúzta az orrát, és felállt a székéről.

- Elég gáz, hogy nem veszitek észre, hogy amit műveltek, az már több mint barátság. Rajtatok kívűl már mindenki tisztában van vele, vaksik - mondta sértődötten, majd eltrappolt, a szoknyáját viszont elfelejtette megigazítani....

- Tetszik az ananászos bugyid - kiáltott utána Tsukishima, mivel hátul teljesen fel volt gyűrődve a ruhadarab, ezzel pedig mindenki figyelmét sikeresen a lányra vonta.

- Pukkadj meg Tsukishima! - morogta a lány dühösen, miközben égő fejjel megigazította magán a ruhát, aztán elfutott.

- Szivesen, máskor is! - mondta Tsukki vigyorogva, de a célszemély ezt már nem halhatta. Te egy pillanatig a gondolataidba merültél, majd hirtelen felráztad magad, és egy torokköszörülés után ott folytattad, ahol abbahagytad.

- Szóval azt mondod kóstoljam meg a szendvicsed is. Oké, ideadhatod - nyúltál érte, ezzel újrakezdve a "veszekedést"

Hazugság lenne azt állítani, hogy teljesen elfelejtetted, amit az osztálytársad mondott. Habár nem először kaptad meg ezt, most valahogy megfeküdte a gyomrod a dolog. Valahogy sokkal elgondolkozotabb lettél napközben, így nem jöttek csípőből úgy a dolgok, mint általában, ami Tsukkinak is feltűnt.

Miután véget ért az iskola, szokásosan együtt indultatok haza, mivel ugyan arra laktatok.

- Na mi van, megfeküdte a szendvics a hasadat? - kérdezte Tsukishima, arra utalva, hogy megetted a kajáját.

- Nagyon szellemes vagy, de megnyugtatlak, nagyon finom volt az a szendvics - mondtad neki gúnyosan, mire védekezően feltette a kezeit.

- Tudod ha nekem is hagytál volna belőle, akkor tudnám milyen volt - mondta még az orra alatt, mire te csak dünnyögve elfordítottad a fejed. Pár percig újra csend lett köztetek, majd Tsukki hirtelen sóhajtott egy nagyot. - Oké, most már mond el mi bajod, mert úgy duzzogsz mint egy ovodás

- Az, amit a ribi mondott... - mondtad duzzogva, amivel jól meglepted Tsukkit. Egy darabig vártad, hogy válaszoljon, de mikor nem mondott semmit, felé fordítottad a fejed. Elgondolkozva bámult a semmibe, majd mikor észrevette, hogy nézed elszakitotta a semmiből a tekintetét.

- Őszintén szólva én is elgondolkoztam rajta... - mondta komolyan, mire valamennyire megnyugodtál, hogy nem csak te akadtál fenn rajta.

- És jutottál valamire?

- Legfőképp arra, hogy nem tudhatjuk, amíg ki nem próbáljuk... - lassított, majd állt meg, mire benned megfagyott a vér.

- Öhm, ezt hogy érted? - fordultál felé felvont szemöldökkel. Tsukishima gúnyosan elmosolyodott - szokása szerint - majd közelebb lépett hozzád, és akkor már tudtad, hogy mire készül. Mielőtt felfoghattad volna az egészet, már meg is történt, és szó szerint megcsókolt a legjobb barátod. Először teljesen érzelem mentesen viszonyultál hozzá, viszont miután kicsit belemelegedtél a dologba, érezted, hogy ebből baj lesz. Tsukki a derekadra csúsztatta a kezeit, te pedig ösztönösen a nyaka köré tetted a tiedet, ezzel közelebb kerülve hozzá.

Pár perc múlva lassan szétváltatok, és kérdőn a szemeidbe nézett.

- Na? Valami? - kérdezte egy apró mosollyal.

- Nem is tudom, elég béna voltál, úgy hogy meg kellene próbálni mégegyszer... - mosolyogtál gonoszul, holott már pontosan tudtad a választ.

- Pff, te beszélsz itt bénaságról? - mondta lesajnálóan.

- Ó, szeretnéd hogy megmutassam hogy is kell ezt?

- Szerintem inkább fogd be a szád, mert így nehéz lesz - hajolt hozzád újra közel, hogy elhalgattason

Sajnos tévedtél. Valóban sokkal jobban csókolt, mint te.

𝗛𝗮𝗶𝗸𝘆𝘂𝘂!! 𝗙𝗶𝗰𝗶𝘁𝗼𝗻𝘀 Where stories live. Discover now