Perverzség Felsőfokon

1.3K 94 39
                                    

Hahaha, nem a második részét hoztam annak a cuccnak
Hanem egy Kuroo x readert
És gomen, de mostanában nem lesz rész, mivel meg akarom írni a The Crimes of the Troops második részét, meg jelenleg is a boldogság rózsaszín ködjében úszok, úgy hogy maximum valami értelmetlen cringe cuccot tudnék csak összehozni><

De addig is jó olvasást mindenkinek!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A Nekoma felső-középben az osztályotok mindig is az összetartó közösségéről volt híres így... ja nem, várj, az a másik osztály. A tietek a balhéiról volt híres, de ez most mindegy is. Szóval a balhés osztályotoknak egyik nap hál istennek csak 4 órája volt, viszont az emberek nagyrészének - az úgynevezett "kemény magnak" - még rengeteg ideje volt, mivel a klubbtevékenységükig bőven ráértek, tanulni meg tudod ki akart hazamenni.

Eme bizonyos keménymagba tartoztál te is, a röpi csapat menedzsere ként. Lévén, hogy ez volt az utolsó éved úgy döntöttél, hogy miért ne lóghatnál a barmokkal az edzésig, így ott maradtál velük az osztályban. Az egyik nagyokos osztálytársad, Józsi (Igen, valóban ez volt a neve, ne nevess) ki találta, hogy felelsz vagy merszezzetek. Mivel még ez is érdekfeszítőbbnek bizonyult, mint egymást dobálni különböző tárgyakkal, és háborús övezetté tenni az osztályt, mindenki belement.

Egészen addig jól is szórakoztatok, míg ez a bizonyos Józsi Kuroot nem választotta áldozatául. Na igen, a szeximacska-isten történetesen az osztálytársad volt, de azon kívűl, hogy szétszivattátok egymást, ugyan olyan hülye volt, mint a többi.

- Kuroo, felelsz vagy mersz? - kérdezte Józsi eszelős vigyorral.

- Áh, most nincs kedvem krétát enni, úgy hogy felelek - dőlt hátra a székén Kuroo, az előtte lévő szerencsétlenre utalva, akinek krétát kellett ennie. Bár azt mondta finom volt, és egy fél szivacsot is elfogyasztott mellé, ti azért nem mertétek kipróbálni ezt a gurmé finomságot.

- Akkor.... Jellemezd [T/N]t! - találta ki a roppant izgalmas feladatot, mire kérdőn Kuroo felé fordultál.

- Nos [T/N]..... Nagyszájú, önfejű, szerencsétlen, viszont kifejezetten aranyos volt, amikor előttem esett hasra a saját lábában...

- Nem inkább a bugyija volt aranyos? - röhögött fel a barom, akit másnap reggel rejtélyes módon egy kukában találtak meg "IDIÓTA VAGYOK" felirattal a homlokán....

- Úgy is mondhatjuk... - röhögött Kuroo is - De ha már itt tartunk, nem csak a bugyid aranyos.... - vigyorgott rád perverzül, amitől egyszerre tudtál volna kiugrani az ablakon, és tudtad volna Kuroot is kidobni rajta.

- Oké, akkor tudod én mit gondolok rólad? - kérdeztél vissza bosszút forralva. A többiek megérezték a balhészagot, így csak csendben figyeltek, és már is elkezdtek fogadásokat kötni, hogy reggel kinek az ágyában fogtok ébredni.

- Na mit? - dőlt hátra Kuroo idegesítően vigyorogva.

- Azt, hogy egy egoista, perverz seggfej vagy, aki csak a bugyik kukkolásáig jutott, mivel levarázsolni őket már nem tudja... - mondtad tettetett sajnálattal, mire mindenki Kuroo felé fordult röhögve, hogy erre mit fog lépni.

- Kétségbe vonod a képességeimet? - kérdezte Kuroo összehúzott szemekkel.

- Ami nincs azt nem lehet kétségbe vonni... - csóváltad meg a fejed lesajnálóan.

- Akkor mit szólnál, ha meggyőznélek ennek az ellenkezőjéről? - állt fel a helyéről. Mármint Kuroo a székről, legalábbis másról nem tudtál, hogy fel állt volna.... Ja de, az egyik osztálytársad kiment wcre...

- Nem vagy te Tom Cruise, hogy teljesítsd a lehetetlent... - álltál fel te is. Habár a szád volt akkora, mint Kurooé, magasságban csak a válláig értél, amitől elég hülyén nézett ki, ahogy egymással szemben álltatok, pár centire a másiktól, és neked ki kellett törnöd a nyakad, hogy felnézz rá.

- Igazad van. Én sokkal jobb vagyok nála... - mondta Kuroo magabiztosan, amit újabb röhögés követett, te pedig itt már láttad, hogy felejtős a dolog. Ezt a játszmát ő nyerte meg...

A roppant izgalmas felelsz vagy mersz után következett a röpi edzés, ami lényegében végig abból állt, ahogy Kuroo feltűnően elhitte magáról, hogy jól nézett ki, és ezt próbálta veled is elhitetni.

- Na mi van [T/N], bedurciztál, hogy beégettelek? - ment oda hozzád az edzés végén, mikor te történetesen a falnak döntötted a hátad karbatett kezekkel, a csapatkapitány pedig féloldalvást a falnak dőlva állt meg melletted. Csupán egy röpke pillantást vetettél rá, de annyi épp elég is volt az izzadt és tökéletes Kurooból, hogy enyhén zavarba jöjj.

- Nem durciztam be - fordítottad a fejed a másik irányba, és inkább a többieket nézted, miközben pakoltak.

- Aha, persze. Akkor gondolom még a bugyi levarázsolós kihívás is áll... - mondta perverzül vigyorogva, mire rákaptad a fejed.

- Mire készülsz? - kérdezted összehúzott szemekkel, mivel volt egy olyan senjtésed, hogy nem fogja annyiban hagyni.

- Majd meglátod. De ne tervezz semmit ma estére, és lehetőleg azt a cuki rózsaszín bugyit vedd fel... - indult meg a vállára vetve a törölközőjét.

- Biztos hogy nem, idióta! - mondtad neki vörös fejjel.

- Végül is mindegy, előbb-utóbb úgy is lekerül rólad - kacsintott hátra rád, s az egész csapat tökéletesen hallotta, amit mondott. Áh, nem haltál meg majd nem ott helyben, dehogy is.

Nos, végül is az estéd sokkal jobban alakult mint vártad, s azok is szerencsésnek momdhatták magukat, akik arra tippeltek, hogy Kuroo ágyában ébredtek....

𝗛𝗮𝗶𝗸𝘆𝘂𝘂!! 𝗙𝗶𝗰𝗶𝘁𝗼𝗻𝘀 Where stories live. Discover now