Friendzone

986 33 14
                                    

Hello Lil embik
Itten vagyok egy új résszel, amiben egy nem mindennapi ship lesz a főszerepben: YamaYachi👌
De nyugi, a TsukkiYama sem marad el😉

És még egy fontos dolog!
Kedves barátom, DeckOut11 publikálta első könyvét, az Arany mámort, úgy hogy olvasgassátok meg, mert jók kis kalandos sztorinak ígérkezik

Na meg
Jó olvasgatást a részhez👌

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A csapatban már mindenki tudta, hogy Yamaguchinak tetszik Yachi, kivéve a lányt. Yams elég egyértelmű jeleket adott, mivel mindenben segített a lánynak, hazakísérte, vett neki kaját és elég nyilvánvalóan érdeklődött iránta. Az áldozat pedig Tsukishima volt, akinek ódákat zengett kiszemeltjéről, és órákig be nem állt a szája. Ezzel csak egy probléma volt.

Tsukishimának meg Yams tetszett.

Az egy dolog, hogy a világ legaranyosabb teremtménye volt Yamaguchi, miközben pironkodva és nagy beleeéléssel mesélt, és áradozott, meg csöpögött egyfolytában, amikor nem látta a lány, az viszont egy pöppet zavarta a szőkét, hogy másról áradozik így. Már kiskoruk óta ismerték egymást, és Tsukki már azóta úgy tekintett Yamsra, mint az élete szerves részére. Nem tudta elkapzelni nélküle az utat az iskolába, hogy szünetekbe ne lett volna ott vele, vagy hogy ne röpiztek volna együtt. Egyedül az zavarta, hogy Yamaguchi egyáltalán nem veszi észre a fiút - nem mintha olyan nagy jeleket adott volna -, csak megy Yachi után. Aranyosak voltak együtt, sőt, kimaxolták a cukiságot, de Tsukkinak Yams önmagában is elég aranyos volt. Így, mikor már úgy nézett ki, hogy lesz köztük valami, Tsukishima úgy döntött, hogy muszáj lépnie.

- És akkor megköszönte, és olyan aranyos volt, ahogy eltűrte a haját, és... - mesélte Yamaguchi hazafelé menet, és szokás szerint áradozott a lányról, amit a szőke egy darabig csendben tűrt, majd félbe szakította.

- Yamaguchi - mondta, mire a fiú ránézett. Pápaszem vetett egy pillantást rá, és ez pont elég is volt, hogy elfelejtse amit mondani akart. A fiú szemei lázasan csillogtak, és szája hatalmas mosolyra görbült. A szeplői aranyossá tették az arcát, és még a szemébe lógó tincs sem zavart be a képbe. Nagyon boldognak tűnt, és Tsukki akaratlanul is feltette magában a kérdést, hogy vajon mellette is ilyen boldog lenne? Tudta, hogy ha most elmondja neki, akkor Tadashi le fog mondani a lányról, viszont Tsukki sejtette, hogy ezt még később megbánná. Így lefújta az eredeti tervet, és inksbb ezt kérdezte halkan: - Szereted őt?

- Igen. Nagyon... - hajtotta le a fejst szégyellősen Yams, és enyhén elpirult. Tsukishima torka összeszorult, és engedte, hogy utat törjön magának az önzősége.

- Akkor jobb, ha tőlem tudod - kezdett bele komoly hangon, mire Yams felkapta a fejét. - Yachinak van barátja. - mondta ki könyörtelenül, mire Yams belefagyott a mozdulatba. Ahogy megállt, meglepődött szemeiből eltűnt a csillogás és szinte látni lehetett, ahogy összetörik benne valami.

- Ki? - kérdezte elhűlve, mire Tsukishima szembe fordult vele.

- Egy másodéves... - mondta együttérzően, és inkább félre nézett a szeplősről. A bűntudat nem hagyta, hogy a szemébe nézzen....

Yamaguchi lehajtotta a fejét, és úgy meredt a járdára, mintha az meg tudná ezt cáfolni. Lelki szemei előtt látta, ahogy minden álma szertefoszlik, és lepörög előtte a kép, ahogy Yachi egy másik fiúval...

- Yamaguchi - rántotta vissza a valóságba Tsukki hangja, aki közben a vállára tette a kezét. - Midnen rendben?

- Igen - mondta Tadashi érzelem mentesen, majd határozottan megindult előrefelé. Tsukki kicsit csalódott volt, hogy nem került sor az ölelésre, amit betervezett - és akire nagynehezen rávette magát -, de a fiú után nézve azzal nyugtatta magát, hogy majd megnyugszik. Aha, persze.

Másnap Yams a saját szemével is láthatta, ahogy Yachi egy másik fiúval lép be az iskolába kszenfogva, így ezerszeresen tört össze a tegnapihoz képest. Szünetekben és edzésen sem traktálta Tsukkit a hülyeségeivel, csak bámult a semmibe(vagy Yachira) bágyadtan, ami nagyon bántotta a szőkét. De mielőtt a bűntudat felülkerekedhetett volna rajta, Yamaguchi nyitni kezdett felé, s sokkal jobban ragaszkodott hozzá, mint azelőtt. Ez pedig abban erősítette meg, hogy jól tette, amit tett. Viszont ez nem maradt így örökre.

Már-már kezdek túllépni a barátságon, és Tsukki azt tervezgette, hogy mikor lép ki a friendzoneból teljesen, mikor is Yachi váratlanul szakított a barátjával, ezzel keresztbe húzva a számításait. Nem volt kifejezetten csúnya szakítás, de Yams egyből a lány segítségére sietett, mivel így szabad utat kapott. Megvígasztalta, újra visszahozta belé az életet, és egy nap be is valotta neki az érzéseit. Tsukishima pedig úgy nézte ezt végig, mintha moziban ülve. Nem volt beleszólása, nem tudott semmit tenni ellene. Csak csendben hallgatta Yamaguchi áradozását, és próbált támogató lenni. Viszont mikor egy nap Yams nem vele ment iskolába, hanem az újdonsült barátnőjével, végleg feladta. Most már nem ő volt az, akivel Yams mindent megbeszél, akinek áradozik, aki mindig ott van vele, hanem Yachi. És bármennyire is a duzzogót akarta játszani, amikor Yamsot önfeledten nevetni látta a lánnyal, akaratlanul is elmosolyodott. Legalább Yams boldog volt, így úgy döntött, hogy az érzéseit örökre elássa magában.

Egyik nap a csapat az edzés végén leült beszélgetni levezetés képp, és mi más lett volna a téma, mint az új pár. Hirtelen mindenki nagyon szerelmes lett valakibe, és mindenki egy párt akart, így arról beszélgettek, hogy kinek ki tetszik. És ebbe természetesen Tsukkit is bevonták.

- Az én szívem választottja Kiyoko - mondta hősiesen a szívére téve Noya a kezét, amit Tanaka utánzott, a többiek pedig röhögve figyeltek.

- Na és neked Tsukishima? Van valaki aki tetszik? - fordult az unottan űcsörgő  pápaszemes felé Suga. Egy darabig mindenki csendben várta a válaszát, de a szőke nem reagált. Szívesen rávágta volna, szívesen a képébe mondta volna, hogy Yamaguchi az, de nem tudta megtenni. Ott ült vele szenben a szeplős, az oldalán Yachival, és az összekuncsolt kezeiket nézve nem tudta kimondani. Miközben mindenki beszélgetni kezdett, mivel nem bozonyult elég érdekesnek Tsukki, az említett tekintetét lassan Yamsra emelte, aki még mindig a válaszra várva nézte. Egyedül ő és Suga figyelte, akinek le sem esett a jelzés. Yamaguchi egy ideig szintén értetlenül bámult a szőke sárga íriszeibe, majd hirtelen az arcára fagyott a mosoly. Leesett neki, hogy kire gondol Tsukki, és ezzel egyidőben a szája is legörbült. Nem vette észre, és akkor már késő volt.

- Tsukki, ugye nem... - rebegte megilletődötten, mire a szőke keserűen elmosolyodott, és Suga felé fordulva elkezdett valakiről beszélni.

𝗛𝗮𝗶𝗸𝘆𝘂𝘂!! 𝗙𝗶𝗰𝗶𝘁𝗼𝗻𝘀 Where stories live. Discover now