LIL SZÜLINAP

760 21 50
                                    

Kedves 7Honey0Senpai7!
Csak annyi
Hogy
Boldog születésnapoooooot
💜💜💜
És remélem örülni fogsz a meglepi bulidnak😉👌

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- Mindenki kész? - kérdezte Sae az asztalfőn állva.

- Igen is kapitány! - mondta mindenki kórusban.

- Akkor mondom a tervet: Rei, tied és Bitchykawa díszítitek a helyszínt...

- Hé! - kérte ki magának Oikawa.

- Igazad van, itt csak én lehet bitch. - javította ki magát Sae. - Tehát ti csináljátok a helyszínt. Uborkawa megy a tortáért, Kagbareg a lufikért, Iwa-chan az ajándékokért, én és a háremem pedig intézzük a műsort. Minden világos? - nézett körbw Sae, mikor befejezte. Mindenki helyeslően bólintott, úgy hogy felegyenesedve folytatta. - Mostantól van két óránk berendezni a helyszínt, amíg hazaér. Lets go bitches!

Rei és Oikawa elmentek a kibérelt terembe, s Tami kedvenc színével díszítették fel azt: mindennel is. Egyedül a terítők voltak fehérek, de a papírtányérok, poharak és szalvéták is szivárványszínben pompáztak. Nem rokára megérkezett Kageyama a színes lufikkal, és egy "Boldog Születésnapot" felirattal, amit az ajtóval szembeni falra aggadtak fel. Utána befutott Ushikawa is a tortával, és hozott magával jó sok sütit is, amiket kiraktak az asztalokra. Iwaizumi nyolc nagy doboz ajándékkal robogott be, amiket a felirat alatti asztalra tettek, amin a torta is volt. Sae és Tsukki eközben elkötöttek egy buszt a MÁVtól, és azzal mentek körbe, hogy begyüjtsék az embereket, akik meg voltak hívva. Azaz az összes csapatot, és még pár másik animés lurkót, akik a buli erejéig érkeztek a Haikyuu univerzumába.

Ezután Tsukki leszállította a bagázst a helyszínre, ahol mindenki nekiállt enni, Sae pedig elment Tami elé, aki akkor végzett az iskolában.

- Ahoy Sae! Hát te? - kérdezte Tami meglepetten, mikor meglátta a rá váró lányt.

- Hola hola Tami! Találtam egy szuper helyet, amit mindenképp meg akarok mutatni - hazudta.

- Meh, gomen, de most a legkevesebb kedvem van a városban csatangolji, mivel leszívott a suli...

- Nem, ezt mindenképp látnod kell. És hidd el, ha megtudod mi az, nem is leszel már olyan fáradt. - karolt bele Sae, majd megindultak.

- De hová megyünk? - kérdezte Tami, mikor már majdnem megérkeztek.

- Hmm, hogy is mondjam. Egy helyre, a kedvenc shipjeiddel - húzogatta a szemöldökét Sae eszelősen.

- A kikötőbe?

- Nem, egy sokkal jobb helyre, ami tele van kajával.

- Melegbár?

- Majdnem. - állt meg Sae az épület előtt, és leadta a drótot Reinek, aki odabent tartotta a frontot, hogy megérkeztek. Rei egyből csendre intett mindenkit, ami abból állt, hogy felpofozta a fél társaságot, s felkészültek a meglepetésre.

  - Mire készülsz? - nézett Tami ijedten Saera, mivel a lány eszelősen vigyorgott a telefonjára.

- Hogy elnyerjem a legjobb barátnő címet. Menj csak be - biccentett az ajtó felé, mire Tami kissé félve, de bement. És akkor az arcába robbant mindenki, egy hatalmas "Boldog születésnapot!" felkiáltással. Tami hirtelen hátrahőkölt a szivárványos forgatagtól, de ahogy felismerte a sok ismerős arcot, arcára egy meghatott mosoly ült ki.

- Úristen, el sem hiszed mennyire vártam már ezt a pillanatot! - ugrott a nyakába Rei, majd elkezdte a torta felé vonszolni. - Ezeke a barmok szét akartak szedni mindent... - kezdett mesélni, miközben Tami iskolatáskáját a tűzre dobták, és mindenki megölelgette a lányt egy-egy jókívánsággal. Ezután felvágták a tortát, s mindenki tömni kezdte a fejét, beszélgetés közben.

Viszonylag sok idő telt el, amíg mindenki jóllakott, s kibeszélgette magát, így nekilátták kibontani az ajándékokat.

- U u u, az enyémmel kezd - nyomult előre Oikawa.

- Nope, mine is the first - jelent meg Rei Tami mellett, és a kezébe nyomta az ajándékát. Tami érdeklődve kukkantott bele az ajándékszatyorba, ami sok-sok csokit, egy Illuminatis plüsst és egy nyomtatott Iwaizumis fanficet tartalmazott.

- Na most én jövök - tette le Tami elé az asztalra Oikawa az ajándékát, ami a csoki mellett, egy bögre volt, tele IwaOis képekkel. A következő Ushikawa volt, aki egy plüssmacit adott a lánynak, meg persze csokit. Kagstól kapott egy doboz tejet, sok csokit, és egy dedikált röplabdát. Iwaizumi egy Alienes plüsst adott neki, amin Oikawa ki is akadt, hogy ő bezzeg nem kapott olyat. A csaoatoktól egy közös ajándkéot kapott, ami egy Haikyuu!! "márkájú" melegítő szett, és röplabdás mez volt. És egy menci táska, ofcourse, ha már a másikat elégették. Végül Tsukki lépett oda elé, aki átadt a saját ajándékát, ami egy dínókról szóló könyv volt, és Saekoét, ami egy varázsgallyt tartalmazó, csokival kitömött doboz volt.

- Tényleg, hol van Sae? - jutott eszébe Taminak, hogy hiányzik valaki a társaságból.

- Khm, khm - hallatszott a terem másik végéből. - Ha már így kérdezed, elugrottam a cba-ba pár angyalért, úgy hogy gomen a cringe felkonferálásért, de itten vagyon a bts boiz is - mondta a lány, mire Hoseokkal az élen, ilyen kisgyerekeknek készült autókon be VROOOM VROOOOMoztak mind a heten, ezzel megkoronázva a bulejt.

És Tamit, aki orrvérzést kapott, majd rájuk ugrott. De természetesen Saenek volt annyi esze, hogy bezárta az ajtókat, így addig senki sem menekült, amíg Tami mindenkit halálra nem ölelgetett.

Boldog Születésnapot Tami!!!
💜💜💜

𝗛𝗮𝗶𝗸𝘆𝘂𝘂!! 𝗙𝗶𝗰𝗶𝘁𝗼𝗻𝘀 Where stories live. Discover now