Κεφάλαιο 68 - Η παρέα

2.6K 305 28
                                    

Η Δανάη αισθανόταν ικανοποιημένη από την ζωή της στο κτήμα του Νίκου και της Θάλειας, ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες που ο Στέφανος ήταν εκεί. Το πρωί πήγαινε για ιππασία. Πλέον εκείνη και η Αφροδίτη ήταν φίλες. Ενώ το βράδυ έπαιζε πιάνο στο ρεστοράν της φάρμας.

Το ρεστοράν με τα φυσικά προιόντα που είχε και πολύ καλή ζωντανή μουσική έγινε αμέσως ακουστό.

Εκείνη είχε κάνει μια λίστα με πολύ ωραία τραγούδια και όταν έπαιζε ο κόσμος έδειχνε πολύ ευχαριστημένος.

Η Δανάη τέντωσε τα χέρια πάνω από το κεφάλι της και κοίταξε έξω από το παράθυρο. Για άλλη μια μέρα είχε συννεφιά. Τις προηγούμενες μέρες είχε χιονίσει  αλλά λίγο. Ίσα που είχε σκεπάσει το έδαφος. Όμως οι μετεωρολόγοι προειδοποιούσαν οτι έρχεται νέο μεγάλο κύμα κακοκαιρίας.

Σηκώθηκε από το κρεβάτι και άρχισε να ντύνεται. Ήταν η μέρα που θα έφτανε στην φάρμα η παρέα του Στέφανου και έτσι εκείνος δεν θα πήγαινε μαζί της για ιππασία. Φόρεσε το άσπρο της πουκάμισο και το κολλητό της μαύρο παντελόνι, πήρε το μαύρο τζόκει της και βγήκε από το δωμάτιο. Η Όλγα δεν ήταν πουθενά μέσα στο σπίτι. Θα πρέπει να είχε πάει για πρωινό.

Μπήκε στην αίθουσα του εστιατορίου που ακόμη ήταν κλειστή και προχώρησε προς την κουζίνα:  " Καλημέρα."

Η Όλγα και η Θάλεια γύρισαν χαμογελαστές προς το μέρος της: " Καλημέρα!" Είπαν με μια φωνή και οι δύο.

Αφού κρέμασε το χοντρό μπουφάνι, πήρε αμέσως δίσκους με φαγητό για να τους πάει στον μπουφέ της αίθουσας.

Η Θάλεια μαζί με άλλες δύο γυναίκες ετοίμαζαν τους δίσκους ενώ η Όλγα έκοβε τις πίτες που είχε ετοιμάσει η ίδια. Όταν είδε τις πίτες η Δανάη πήγε κοντά της : " Μήπως έχεις κάνει και εκείνη την ωραία κοτόπιτα;"Είπε με προσδοκία. Η περίφημη κοτόπιτα της Όλγας ήταν ότι πιο νόστιμο είχε φάει η Δανάη και μετά την πρώτη φορά  που την δοκίμασε περίμενε την επόμενη φορά που θα την έκανε.

"Ναι αφού σου άρεσε την έκανα και πάλι παρόλο που είχα σκοπό να την κάνω την επόμενη εβδομάδα." Έκοψε ένα μεγάλο κομμάτι και το έβαλε σε ένα πιάτο: " Αυτό είναι για εσένα."

Η Δανάη αφού το κοίταξε λαίμαργα, πήρε το πιάτο και το ακούμπησε στον πάγκο. Αγκάλιασε την Όλγα και την φίλησε στο μάγουλο: " Σε ευχαριστώ πολύ."

Η Θάλεια χαμογέλασε: " Κάθισε να φας με την ησυχία σουκαι βγαίνεις μετά. Ούτως ή άλλως ξέρεις οτι τόσο νωρίς δεν έχει και πολύ κόσμο."

Η ΑΛΛΑΓΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα