Κεφάλαιο 16 - Στο κλαμπ

2.9K 332 6
                                    

Ο Ορέστης  στεκόταν μπροστά στην είσοδο του σπιτιού της Αθηνάς. Τα φώτα της εισόδου ήταν αναμένα και όλα τα παράθυρα του σπιτιού στον κάτω όροφο είχαν φως. Διστάζοντας για λίγο πάτησε τελικά το κουδούνι.

Το προηγούμενο διάστημα προσπάθησε να κρατήσει τις αποστάσεις του από εκείνη και επίτηδες έμεινε μακριά της. Τον ενόχλησε η συνειδητοποίηση ότι είχε αρχίσει να ξεχνάει ποια ήταν η πραγματική της προσωπικότητα και παρασυρόταν από την γυναίκα που έβλεπε μετά το ατύχημα. Όμως αν και έμεινε μακριά της δεν κατόρθωσε να την βγάλει από το μυαλό του και το χειρότερο ήταν ότι ο πατέρας του τον πίεζε για την υπόσχεση που του είχε δώσει. Κάθε μέρα του έλεγε ότι το δοκιμαστικό διάστημα που είχαν συμφωνήσει, προυπέθετε οτι εκείνος θα έβγαινε με την Αθηνά αυτό το διάστημα. Έτσι είχε αποφασίσει να της ζητήσει να βγουν για να διασκεδάσει τις υποψίες του πατέρα του. Το να βγουν οι δυο τους ήταν πολύ παρακινδυνευμένο και γι αυτό κανόνισε να είναι μαζί τους και ο ξαδερφός του ο Άγγελος.

Ο Δημήτρης ήταν αυτός που του άνοιξε την πόρτα: " Ορέστη, πέρασε."

Ακολούθησε μια τυπική συζήτηση μέχρι να κατεβεί η Αθηνά. Οι δυο τους είχαν  τηλεφωνηθεί πιο πριν και έτσι εκείνη ήταν έτοιμη για την έξοδό τους. Όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του,  τον  ρώτησε : " Πως και χάθηκες τόσες μέρες; Νόμιζα οτι θα έπρεπε να βγαίνουμε για να καταφέρουμε να χωρίσουμε στο τέλος."

Καθισμένος στην θέση του οδηγού ο Ορέστης απάντησε, κοιτάζοντας τον δρόμο ίσια μπροστά του: " Προέκυψαν διάφορα..."

Εκείνη τον κοίταξε. Της φάνηκε περίεργη η συμπεριφορά του αλλά δεν είπε τίποτα άλλο.

Έφτασαν μπροστά σε ένα από τα διασημότερα κλαμπ της πόλης. Ο κόσμος είχε σχηματίσει ουρά για να μπει. Όταν βρέθηκαν στο εσωτερικό η Αθηνά είπε με φωνή ελαφρα ειρωνική: " Σου αρέσουν πολύ τα κλαμπ ε;"

"Εμένα; Φυσικά όχι αλλά ξέρω οτι εσένα σου αρέσουν πολύ και δεν ήθελα να πάμε κάπου που θα βαρεθείς." Είχε σταματήσει και κοίταζε γύρω του όσο της μιλούσε. Στο τέλος έδειξε να βρίσκει αυτόν που έψαχνε. Η Αθηνά ακολούθησε το βλέμμα του από περιέργεια και λίγο πιο πέρα είδε το Άγγελο να τους περιμένει. Δίπλα του στεκόταν δύο γυναίκες. Εκείνος έδειξε ξαφνιασμένος που την είδε. Μάλλον δεν περίμενε οτι ο ξάδερφός του θα την έφερνε μαζί του και είχε κανονίσει παρέα. Χαμογέλασε: " Μάλλον σου έκανα χαλάστρα." Είπε στον Ορέστη.

Η ΑΛΛΑΓΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα