Κεφάλαιο 40 - Η επιτυχία του σχεδίου.

2.8K 338 11
                                    

Η Χαρά έφυγε πιο νωρίς από την Αθηνά για το κλαμπ και ο Δημήτρης επέμεινε να την πάει με το αυτοκίνητο. Όταν η Αθηνά  ετοιμάστηκε, κοιτάχτηκε στον καθρέφτη ικανοποιημένη. Θα   έκανε τον Ορέστη να μετανιώσει τα λόγια που της είπε.

Αργότερα έφτασε στο κλαμπ και εντόπισε τον Δημήτρη να μιλάει με την Χαρά ενώ δίπλα του βρισκόταν κάποιοι από την παρέα του συμπεριλαμβανομένου και του Άλκη. Καθώς πήγαινε προς το μέρος τους, αισθανόταν τα θαυμαστικά βλέμματα των αντρών γύρω της. Αν και η ίδια δεν αισθανόταν άνετα με τα φορέματα και τα τακούνια είχε αποφασίσει οτι ο σκοπός της άξιζε τον κόπο.

Όταν την είδε η Χαρά γούρλωσε τα μάτια της και πλησιάζοντάς της είπε με νόημα: " Βγήκες για να σκοτώσεις σήμερα ε;"

Εκείνη χαμογέλασε σατανικά και απάντησε : " Το ελπίζω ."

Η Χαρά κατάλαβε τα σχέδια της φίλης της : " Να προσέχεις όμως γιατί ανάλογα με το τι κυνηγάει, ο κυνηγός μπορεί να γίνει θήραμα. Ο Ορέστης δεν θα είναι εύκολο θύμα. Καλύτερα να αναβάλλεις τα σχέδιά σου."

"Δεν μπορώ. Θέλω να καταλάβει μια και καλή, οτι δεν μπορεί να παίζει μαζί μου, όποτε του αρέσει ."

"Πρέπει να πάω να σερβίρω. Να προσέχεις."  Η Αθηνά είδε τον αδερφό της να ακολουθεί με το βλέμμα του την Χαρά και χαμογέλασε. Αυτοί οι δύο θα έκαναν καλό ζευγάρι.

Στάθηκε δίπλα στον Δημήτρη και τον ρώτησε πονηρά : " Σου αρέσει η Χαρά ε;"

Εκείνος φάνηκε να τα χάνει. Όπως όλοι, όταν ερωτεύονται, πίστευε και ο Δημήτρης οτι κανείς δεν τον είχε καταλάβει:  "Εγώ..."

"Εσύ δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Η Χαρά είναι πολύ καλή κοπέλα αν δεν έχεις σκοπό να φερθείς σοβαρά να μην την πλησιάσεις. Δεν έχω σκοπό να την χάσω." Τον προειδοποίησε.

Ο Δημήτρης διαμαρτυρήθηκε: "Για ποιον με περνάς; "

"Δεν ξέρω... απλά λέω..."


Η Αθηνά έπινε το ποτό της αργά παρατηρώντας τον κόσμο γύρω της. Ο Άλκης είχε προσπαθήσει να της πιάσει την κουβέντα αλλά όταν εκείνη είδε οτι ούτε ο Ορέστης ούτε κάποιος από την παρέα του ήταν εκεί απογοητευμένη του έκοψε την φόρα, λέγοντάς οτι πονούσε το κεφάλι της. Δεν μπορούσε να πιστέψει οτι μετά από όλο τον σχεδιασμό και την προετοιμασία της, το σχέδιό της δεν θα πραγματοποιούνταν.

Δεν έφτανε η απογοήτευσή της, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που φορούσε της έκοβαν τα πόδια. Πως μπορούσε να τα φοράει στο παρελθόν με τόση άνεση; Είχε δει σε φωτογραφίες πως ντυνόταν.

Η ΑΛΛΑΓΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα