Döntöttem.

1.1K 93 48
                                    

Kedves olvasók!

Biztosan sokan csodálkozhattok azon, hogy lassan egy évnyi kihagyás után ismét halhattok felőlem ennek a történetnek a "lapjain" belül. Ez nem csalás, nem ámítás, ugyanis még valamikor a nyáron ígéretet tettem nektek és saját magamnak is, hogy szeptemberig eldöntöm mi is legyen a Zombie Apocalypse sorsa.

Nos, azt kell hogy mondanom, rengeteget agyaltam rajta, hogy mit tegyek. Az biztos, hogy ez a hatalmas szünet csak jót tett nekem, tényleg volt időm gondolkodni azon, hogy érdemes-e folytatnom ezt a történetet vagy sem. Végül arra a döntésre jutottam, hogy:

I G E N !

Folytatódni fog a Zombie Apocalypse! Egyrészt azért, mert ez a legrégebben fent lévő történetem a platformon, másrészt a szünetelésem alatt is rengeteg komment és szavazat érkezett a fejezetekre, de talán ami a legfontosabb: gyűlölném befejezetlenül hagyni ezt a történetet, miután annyi évnyi belefektetett munka volt benne. Kegyetlennek érezném azt mind magammal, mind pedig veletek szemben, hogy ne adjak rendes befejezést a történetnek. 

V I S Z O N T !

Mivel sajnálatos módon kb fél hónapnyi vakációm maradt hátra és így is úszom már a sok folytatásra váró történetben, ezért arra a döntésre jutottam, hogy a Zombie Apocalypse folytatására még egy évet várnotok kell, azaz jövő július végén/augusztus elején térnék csak vissza vele. Egyrészt az utolsó évemet kezdem idén az egyetemen és emiatt valószínűleg jelentősen hanyatlik majd a jelenlétem Wattpadon, tekintve, hogy államvizsga dolgozatot kell majd írnom (negyven oldalnyi szenvedés és gyötrelem), másrészt pedig időt és energiát kell szánnom még arra, hogy újraolvassam a történetet, kitaláljam merre szeretnék vele tovább haladni és hogy újra összekapcsolódjak a történésekkel és a karakterekkel is.

Remélem, hogy megértitek és nem szórtok emiatt átkot rám a francba, de a tanulás a prioritás, nagyon meg kell nyomnom az utolsó évemet és ahhoz, hogy az írói álmomat beteljesítsem, sikeresen be kell fejeznem ezt az egyetemet.

D E !

Addig is ha nem szeretnétek unatkozni, lessetek bele két nemrégiben megkezdett történetembe. Az egyikük a Fell in love with the Devil címre hallgat és egy egészen sötét és bizarr világba kalauzolja az olvasót, amelyben egy halandó és maga az Ördög szerelmét követhetitek végig. Egyelőre csak az első fejezet van fent, de remélhetőleg hamarosan hozni fogom majd a folytatást is.

 Egyelőre csak az első fejezet van fent, de remélhetőleg hamarosan hozni fogom majd a folytatást is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A másik egy közös történet, melyet négyen írunk a hogwarts-founders nevezetű profilon. A címe Vér és Arany, a történet pedig egy magyar bentlakásos iskola diákjainak életét követi végig, megfűszerezve egy adag rejtéllyel, mágiával, drámával és humorral. A jó hír az, hogy a könyv hetente frissül és jövő kedden éppen az én karakterem, Balla Viki szemszögét olvashatjátok majd, szóval akit érdekel, meleg szívvel ajánlom neki a sztorit!

 A jó hír az, hogy a könyv hetente frissül és jövő kedden éppen az én karakterem, Balla Viki szemszögét olvashatjátok majd, szóval akit érdekel, meleg szívvel ajánlom neki a sztorit!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Köszönöm szépen annak, aki végigolvasta és legyen további szép napotok! 

Zombie Apocalypse (hungarian)Where stories live. Discover now