26.-Bizalom

3.5K 265 64
                                    

Sziasztok! Úgy döntöttem, hogy ezentúl SZOMBATonként fogok részt hozni, így végre rendszerben tarthatom ezt a történetet is és gondolom így nektek is jobban megfelel, mintha hébe-hóba hoznék csak részeket. Jó olvasást!:)

Másnap délben egy gyárépületnél álltunk meg az erdő mentén, hogy megebédeljünk. Úgy gondoltuk, mostmár itt az ideje valami rendes kaját is a szervezetünkbe juttatnunk, ugyanis eddig chipsel, kekszel és édességekkel tömtük magunkat, ami egyáltalán nem egészséges.

Mivel Betty elég jól tud főzni, ezért rá hagytuk azt. Ed levadászott két nyulat és Gracenek el kellett mennie jó pár méterrel arrébb, hogy ne láthassa, hogyan ölik meg. Képes lenne felboncolni egy embert, de ha ugyanez egy álattal történik, azt nem bírja.

Na szóval, Betty nyúlragut készített nekünk, ami be kell vallanom, istenien finom volt és jól esett megenni. Tyler gondoskodott az italokról, mivel egy egész doboz bádogos kólát cipelt el még anno abból a boltból, szóval az ebédünk mondhatni egy királyi lakoma volt.

Elmeséltem a lányoknak miről is zajlott a beszélgetésem az éjszaka folyamán Dylanel és mondanom sem kell, mennyire örültek nekem. Csoda, hogy nem kiabálták ki a többieknek.

-Miről suttogtok itt.-ült le közénk vigyorogva Adam. -Csak nem volt egy kis etyepetye az éjszaka?-nézett rám perverz mosollyal.

Meglöktem a vállát.

-Kapd be, Adam!-nevettem el magam. -Semmi sem történt.

-Csak annyi, hogy tutira össze fognak jönni!-ujjongott Betty.

-Dehogy fogunk!-forgattam meg a szemeimet.

-Fogadjunk. Ha igazam lesz, adsz egy csomag kekszet nekem. Ha neked lesz igazad, tőlem kapsz egy csomagot.-mondta Adam. -Két hónap és együtt lesztek. Biztosan.

-Oké. Áll az alkú.-egyeztem bele. -De veszíteni fogsz!

-Azt majd meglátjuk.-nyújtotta ki a nyelvét felém.

-Hé, Adam!-kiáltotta Tyler. -Gyere focizni!

-Foci?-kérdezte Emily. -Honnan van labdátok?

-Egek, mintha nem tudnád, hogy Ed mekkora focirajongó. Bárhonnan kerít egy labdát.-mondta Adam, majd felállt és oda szaladt a fiúkhoz.

Egy ideig néztük ahogyan fociznak. Edről sütött, hogy a legjobb közülük, de Adam és Dylan is egész jól nyomta, Tyler is ügyeskedett, Richard viszont arra hivatkozott, hogy ő már bizony csak az amerikai focihoz ért és inkább kiszállt a játékból.

Tyler véletlenül berúgta a labdát egy bokorba, szóval utánna rohant. Amikor már majdnem megtalálta, a bokor hirtelen megmozdult.

Tyler hátraugrott és előrántotta a fegyverét. Az, hogy miért tartja magánál a fegyverét focizás közben, nagyon jó kérdés.

A bokorra lőtt. Egy sikoly hangzott fel onnan.

-Hé!-kiabálta valaki, majd egy kéz kandikált ki a bokorból, amit aztán egy test követett.

Egy fiú bújt elő a bokorból, utánna meg egy lány.

A fiú dühösen nézett ránk.

A fiú dühösen nézett ránk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Zombie Apocalypse (hungarian)Where stories live. Discover now