Chapter 96

19 2 0
                                    

Chapter 96

~2 χρόνια μετά~

Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που πήγαμε το ταξίδι στο Παρίσι εγώ, ο Shawn και τα παιδιά. Πλέον μένουμε μαζί, τα παιδιά μπορώ να πω ότι είναι αρκετά χαρούμενα με την τροπή των πραγμάτων και εγώ χαίρομαι που επιτέλους έχουμε σωστό timing με τον Shawn και είμαστε καλά για αρκετό καιρό μαζί.

Είναι δύσκολο καθώς ακόμα η καριέρα του είναι στα ύψη και πολύς κόσμος τον ακούει αλλά πλέον δεν θέλει να κάνει τόσες πολλές συναυλίες για να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί μας και όλοι φαίνεται να το δέχονται.

«καλά να περάστε» ακούω την Karen να μας λέει μόλις έρχεται στο σπίτι. Αποχαιρετάω τα παιδιά μου με ένα φιλί το κάθε ένα και πιάνω το χέρι του Shawn για να βγούμε για την έξοδό μας.

Μόλις φτάνουμε στο Ιταλικό μαγαζί βλέπουμε ήδη στο τραπέζι όλους τους φίλους μας να κάθονται και να μας περιμένουν.

«ήρθατε επιτέλους» αναφωνεί η Αφροδίτη και σηκώνεται για να με αγκαλιάσει

«άργησε η μαμά μου» πληροφορεί ο Shawn αλλά κανείς δεν νοιάστηκε καθώς όλοι ήρθαν για να με αγκαλιάσουν

«πως είσαι;» με ρωτάει ο Mike καθώς με αγκαλιάζει

«κάθε μέρα και καλύτερα» του απαντάω και μου χαμογελάει

Flashback

Μια εβδομάδα αφού γυρίσαμε από το Παρίσι ήμουν στο αμάξι και πήγαινα να πάρω τα παιδιά από το σχολείο. Περίμενα στο φανάρι που ήταν κόκκινο και μόλις άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα ξεκίνησα να προχωράω. Που να ήξερα όμως ότι ένας βλάκας θα περνούσε με κόκκινο και θα συγκρουόταν με εμένα.

Ήμουν σε κώμα για περίπου 5 μήνες και όλοι είχαν φρικάρει. Ο Shawn δεν με άφηνε να μπω σε κανένα μεταφορικό μέσω καθώς φοβόταν μήπως γίνει κάτι παρόμοιο. Με τον καιρό όμως χαλάρωσε. Μετά από 2 χρόνια επιτέλους βγήκαμε έξω με την παρέα μας. Σχεδόν όλες τις φορές μαζευόμασταν στο σπίτι μας για να είμαι ασφαλής. Τον έβρισκα υπερβολικό αλλά έτσι δείχνει πόσο με νοιάζεται και με αγαπάει, οπότε δεν λέω κάτι και συμβιβάζομαι.

«ας αλλάξουμε θέμα» λέει η Emily καθώς καθόμαστε ξανά όλοι στο τραπέζι

«πείτε μου τα νέα σας» τους παροτρύνω και όλοι γνέφουν θετικά.

«είμαι έγκυος» πετάει από το πουθενά η αδερφή μου και τσιρίζω από χαρά.

«πλάκα κάνεις;» ρωτάνε όλοι μαζί σοκαρισμένη και γνέφει μαζί με τον Dave χαρούμενη.

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now