Chapter 51

30 5 0
                                    

Chapter 51

Μόλις φτάνουμε στο σπίτι του κανένας μας δεν χάνει χρόνο και με κολλάει πρώτα στην πόρτα κολλώντας το σώμα μου σε αυτή φιλώντας με ασταμάτητα.

Τα χέρια μου στον αυχένα του να παίζουν σταδιακά με τις μπούκλες του και τα δικά του ήταν τοποθετημένη στα οπίσθιά μου δίνοντάς μου έτσι ώθηση να περάσω τα πόδια μου γύρω από την μέση του.

Μας κατευθύνει πρώτα στον καναπέ και ξαπλώνει αυτός ώστε εγώ να είμαι από πάνω του. Του βγάζω το πουκάμισο και την πετάω στο δωμάτιο καθώς κατεβαίνω στο στήθος του δίνοντάς το υγρά φιλιά. Του κάνω επίτηδες 3 πιπιλίες στο λαιμό και έπειτα κατεβαίνω προς το V του. Του βγάζω μαύρο παντελόνι του και το εσώρουχό του και αρχίζω να παίζω με το πέος του.

Στην αρχή τοποθετώ το χέρι μου και αρχίζω να το ανεβοκατεβάζω ερεθίζοντάς τον ενώ ταυτόχρονα τον φιλούσα στο στόμα. Μετά από λίγο που ήταν ήδη αρκετά στητός τον έβαλα μέσα στο στόμα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα και άρχισα να παίζω με την γλώσσα μου γλύφοντάς τον.

Άκουγα τους αναστεναγμούς του και έπαιρνα περισσότερο θάρρος για να συνεχίζω.

«φτάνει» λέει με το ζόρι και σηκώνω το βλέμμα μου για να τον κοιτάξω

«Δεν σου αρέσει;» του λέω και καλά με παράπονο και γελάει

«μου αρέσει και με το παραπάνω αλλά αν συνεχίζεις θα τελειώσω» μου λέει και μας γυρνάει ώστε εγώ να είμαι από κάτω του. Αφού μου βγάλει το κόκκινο αεράτο φόρεμα με τις άσπρες λεπτομέρειες μένω μόνο με τα εσώρουχά μου.

Αμέσως τοποθετεί το πρόσωπό του στο στήθος μου και αρχίζει να με πιπιλάει καθώς στην συνέχεια μου βγάζει το σουτιέν και ξεκινάει να παίζει με τις ρόγες μου ερεθίζοντάς με.

Τα χέρια του χαϊδεύουν όλο μου το σώμα ανατριχιάζοντάς με. Ξέρει τα ευαίσθητα σημεία μου και αυτό το μισώ.

Μου βγάζει το εσώρουχό μου και έρχεται αντιμέτωπος με την περιοχή μου. Με κοιτάει για έκκριση και απλά γνέφω θετικά καθώς τον παρατηρώ να ακουμπάει ελάχιστα την γλώσσα του.

Μόλις την βάλει και αρχίζει να με γλύφει το σώμα μου τεντώνεται από την ηδονή που μου προκάλεσε. Μικροί αναστεναγμοί βγαίνουν από το στόμα μου όταν η γλώσσα του μπαίνει μέσα μου χωρίς να το ελέγξω.

«πόσο που αρέσει να σε βλέπω τόσο εύθραυστη στα χέρια μου» μου λέει καθώς με κοιτάει και έπειτα τοποθετεί το δεξί του χέρι στην περιοχή μου αρχίζοντας να με τρίβει. Ήμουν ήδη ερεθισμένη από πριν οπότε δεν χρειάστηκε να με κάνει να υγραθώ για πολύ ώρα. Έβαλε ένα δάχτυλο για αρχή μέσα μου σπρώχνοντάς το όσο πιο βαθιά μπορούσε και ξεκίνησε να το κουνάει χωρίς να το βγάλει. Το ένα έγιναν δύο και τα δύο τρία και ξεκίνησε να τα βάζει και να τα βγάζει με τεράστια ταχύτητα . ήμουν έτοιμη να τελειώσω και το παρατήρησε στο πρόσωπό μου

«μωρό μου κρατήσου λίγο ακόμα» μου λέει και βγάζει απαλά τα χέρια του από μέσα μου και αφού φορέσει το προφυλακτικό του ανεβαίνει από πάνω μου.

Με φιλάει έντονα στα χείλη και ταυτόχρονα μπαίνει αργά μέσα μου.

Για αρκετή ώρα πηγαίναμε με αργό ρυθμό βασανίζοντάς και τους δύο μας.

«να πάω πιο γρήγορα;» με ρωτάει μέσα στους αναστεναγμούς του και γνέφω αυξάνοντας τον ρυθμό.

Όλη την ώρα δεν είχε πάρει τα μάτια του από τα δικά του δημιουργώντας μου το συναίσθημα που με έκανε να νιώθω κάθε φορά που με κοιτάει. Αυτές οι πεταλούδες και ο κόμπος στο στομάχι έδειχναν πόσο τον αγαπώ.

Τα χέρια μου βρίσκονται στην πλάτη του γρατζουνώντας τον που και που από την ηδονή και το πρόσωπό του φαινόταν να το απολαμβάνει. Με φίλησε μια ακόμα φορά και εκεί κατάλαβα ότι τελείωσε και μπόρεσα να αφεθώ και εγώ

Πέφτει δίπλα μου στον καναπέ προσπαθώντας να επαναφέρουμε τις ανάσες μας αλλά δεν με αφήνει και πολύ καθώς με παίρνει αγκαλιά και μας πηγαίνει προς το κρεβάτι

«δεν μπορώ να σε χορτάσω» μου λέει και επιτίθεται στα χείλη μου. Γελάω και περνάω τα χέρια μου στα μάγουλά τον χαϊδεύοντας του το πρόσωπό. Το σώμα του είχε κολλήσει στο δικό μου τρίβοντας τα σώματά μας χωρίς να κάνει κάποιος κίνηση για κάτι παραπάνω. Απομακρύνθηκα λίγο σταματώντας το φιλί μας και με κοίταξε στα μάτια

«τι;» με ρωτάει και απλά χαμογελάω

«σ' αγαπώ» του λέω και γουρλώνει τα μάτια για δευτερόλεπτα και μετά μου χαμογελάει

«κι εγώ σ' αγαπώ» μου λέει και μου δίνει ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. ξαπλώνει δίπλα μου στο κρεβάτι και παίρνω πρωτοβουλία να περάσω το χέρι μου στην κοιλιά του και να ακουμπήσω το πρόσωπό μου στο στήθος του. Άκουγα πόσο γρήγορα χτυπούσε η καρδιά του και δεν ήταν επειδή είχε λαχανιάσει αλλά επειδή ήμουν εγώ εκεί. Χαμογέλασα ασυναίσθητα και έπειτα σήκωσα το βλέμμα μου για να τον αντικρίσω

«Νικολέτα θα γίνεις ξανά το κορίτσι μου;» με ρωτάει και επίτηδες αργώ να του απαντήσω και βλέπω το άγχος στο πρόσωπό του

«αν συνεχίσεις να είσαι τόσο καυτός όχι» του λέω γελώντας και βλέπω την ανακούφιση στο βλέμμα του

«μόνο για εσένα γίνομαι τόσο καυτός» μου λέει και χουφτώνει τον κώλο μου

«έτσι μπράβο γιατί θα είχαμε πρόβλημα αλλιώς» του λέω και του φιλάω το στήθος καθώς δεν φτάνω τα χείλη του. 

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now