Chapter 9

51 6 0
                                    

Chapter 9

Μας γυρίζει και ανεβαίνει από πάνω μου χωρίς να σταματήσει το φιλί μας. Με κοιτάει καθώς τα χέρια του περιπλανιούνται στο σώμα μου εξετάζοντας κάθε ίντσα του σώματός μου. Η αίσθηση με ανατρίχιαζε και το είχε καταλάβει. Το πρόσωπό του βρέθηκε μπροστά από την περιοχή μου και την φίλησε πάνω από το εσώρουχο, το οποίο ήταν όλο δαντέλα και η ανάσα του περνούσε από μέσα.

Ένα κύμα αναστάτωσης με κατέκλεισε καθώς μου έβγαλε το εσώρουχο και τοποθέτησε την γλώσσα του στο αιδοίο μου. Άρχισε να κουνάει την γλώσσα του προκαλώντας μου τεράστια απόλαυση, ένας μικρός αναστεναγμός βγήκε από το στόμα μου δημιουργώντας τον Shawn να κάνει πιο απαιτητικές κινήσεις ερεθίζοντάς με περισσότερο. Και προφανώς το κατάφερε.

Τον παρατηρώ να γλύφει το ένα του δάχτυλο και να το βάζει απότομα μέσα μου κουνώντας το σαν τρελαμένο. Βλέποντας πόσο το απολάμβανα βάζει και δεύτερο πιο απαλά αυτή την φορά αφήνοντάς τα μέσα μου και κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Το κεφάλι μου κοιτούσε το ταβάνι μη μπορώντας να επεξεργαστεί τι γινόταν. Τέσσερα δάχτυλα πλέον ήταν μέσα μου δημιουργώντας μια τεράστια απόλαυση. Τα χείλη του φιλούσαν την κοιλιά μου καθώς κουνούσε τα δάχτυλά του μέσα-έξω κάνοντάς με τα τελειώσω αρκετά εύκολα βγάζοντας ένα δυνατό αναστεναγμό.

Μου βάζει πάλι το εσώρουχο και έρχεται να ξαπλώσει δίπλα μου. Με βάζει στην αγκαλιά του ώστε το κεφάλι μου να ακουμπάει το στήθος του και προσπαθούμε και οι δύο να βρούμε την ανάσα μας.

Μετά από αρκετή ώρα ησυχίας παίρνω την πρωτοβουλία να του μιλήσω

«δεν μπορώ να σε χορτάσω» παραδέχομαι και τον νιώθω να χαμογελάει με τα λόγια μου

«χαίρομαι που σκέφτεσαι το ίδιο με εμένα, το ξέρω ότι είναι δύσκολο και ίσως λίγο λάθος ότι γίνεται αλλά νιώθω τόση έλξη με εσένα που δεν μπορώ να αντισταθώ σε οτιδήποτε και να κάνεις ή να πεις» μου λέει και φιλάω το γυμνό του στήθος.

«θέλω να σου πω κάτι αλλά δεν θέλω να γελάσεις, το υπόσχεσαι;» με ρώτησε και έγνεψα θετικά

«μία μέρα που μιλούσαμε μέσω Skype και θα πήγαινα για ύπνο επειδή είχα τελειώσει την συναυλία και ήμουν πτώμα σε σκέφτηκα στον ύπνο μου, είδα βασικά ότι κάναμε σεξ , άγριο σεξ, και ξύπνησα αναμμένος. Είχα τελειώσει στον ύπνο μου μόνο από την σκέψη ότι κάναμε σεξ» μου λέει και νιώθω τα μάγουλά μου να έχουν πάρει φωτιά.

«η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι ο μόνος. Αρκετές φορές σε έχω ονειρευτεί και σε έχω φανταστεί να μου κάνεις διάφορα πράγματα. Και τώρα που είμαστε ζευγάρι ελπίζω να βγουν πραγματικότητα» παραδέχομαι και μου σηκώνει το κεφάλι για να με φιλήσει

«είσαι πραγματικά υπέροχη και δεν θέλω να αλλάξεις για κανέναν γαμημένο λόγο. Το υπόσχεσαι;» τον ακούω και απλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ

«σε μισώ τόσο πολύ» του λέω και ανεβαίνω από πάνω του. Ξαπλώνω στο στήθος του τοποθετώντας τα πόδια μου δεξιά και αριστερά από την μέση του και μετά συνειδητοποίησα ότι το πέος του ακουμπούσε την δική μου περιοχή πιέζοντάς την. Προσπάθησα να τον φιλήσω αλλά με απέφευγε

«τι έγινε;» τον ρωτάω φανερά εκνευρισμένη διότι ήθελα να τον φιλήσω

«αγάπη μου αν συνεχίσεις ,πρώτον να με κοιτάς έτσι δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αντισταθώ για πολύ, δεύτερον έτσι όπως κάθεσαι ανάβω χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο και τρίτον φοβάμαι να μην βιαστώ και κάνω κάτι που θα ήθελα να πάω πιο αργά. Είσαι σημαντική για εμένα και δεν θέλω να κάνω κάτι λάθος» μου λέει και τον φιλάω χωρίς να το περιμένει

«είσαι ο πιο υπέροχος άνθρωπος στον κόσμο και δεν υπάρχει τίποτα που να κάνει για να το αλλάξει αυτό» του λέω και με φιλάει αυτός αυτή την φορά. Τα χέρια του χουφτώνουν τα οπίσθιά μου ωθώντας με προς το σώμα του κάνοντάς με να νιώσω την στύση του όλο και πιο πολύ.

Κατεβαίνω από πάνω του και χώνομαι ξανά στην αγκαλιά του και κλείνω τα μάτια μου απολαμβάνοντας το ήχο της καρδιάς του. 

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now