Chapter 29

40 7 0
                                    

Chapter 29

Το μαγαζί είχε αρκετό κόσμο. Αφήσαμε όλοι τα πράγματά μας και αφού παραγγείλαμε 2 μπουκάλια βότκα αρχίσαμε να χορεύουμε στον ρυθμό της μουσικής.

Εγώ χόρευα με τα κορίτσια και ο Shawn μιλούσε λίγο πιο πέρα με τον Alex χωρίς να πάρει το βλέμμα του από πάνω μου. Το ευχαριστιόμουν αρκετά αυτό έτσι συνέχισα να χορεύω αλλά αυτή την φορά ακόμα πιο προκλητικά.

Εκεί που χορεύαμε το Taki Taki, ο DJ βάλει το Regeaton Lento και αυθόρμητα μου βγαίνει μια τσιρίδα καθώς αρχίζω να χορεύω και να τραγουδάω όλους τους στίχους. Τα κορίτσια αρκετά ενθουσιασμένες αρχίζουν να τραβάνε βίντεο την στιγμή που ο Claud με έπιασε από την μέση και αρχίσαμε να χορεύουμε στο ρυθμό του τραγουδιού. Αρκετές φωνές ακουγόντουσαν για εμάς και χαμογελούσα κοιτώντας την περισσότερη ώρα τον Shawn .

Το τραγούδι τελείωσε και αποφάσισα να πάω προς το αγόρι μου που τον είχα αφήσει αρκετή ώρα μόνο του.

«τι κάνει το υπέροχο αγόρι μου;» τον ρωτάω και ενώνω τα χείλη μας.

«τώρα που ήρθε το κορίτσι του πολύ καλύτερα» μου λέει και του χαμογελάω πριν επιτεθώ πάλι στα λαχταριστά χείλη του. Χώθηκα στην αγκαλιά του και χορεύαμε αγκαλιά για αρκετή ώρα

«παιδιά δείτε τι ωραία φωτογραφία σας τράβηξα» ακούγετε η ενθουσιασμένη φωνή της Jade και γυρνάμε και οι δύο να την κοιτάξουμε. Μας δείχνει το κινητό της όπου είχε βγάλει εμένα και τον Shawn να είμαστε αγκαλιά και να έχω χώσει το κεφάλι μου στον λαιμό του. Ήταν πραγματικά υπέροχη.

«ουαου» είναι το μόνο που μπορώ να πω και καταλαβαίνει η Jade και έτσι μου την στέλνει στο what's up για να την έχω.

«είμαστε πολύ ωραίο ζευγάρι» μου λέει ο Shawn και γελάω

«αφού το πιστεύεις αυτό χαίρομαι ιδιαίτερα» του λέω και μου φιλάει το μέτωπο.

Οι ώρες περνάνε και έχουμε πιει όλοι υπερβολικά πολύ χωρίς να μας νοιάζει ιδιαίτερα τι θα γίνει στην συνέχεια απλά απολαμβάνουμε το τώρα

«είναι 7 το πρωί, νομίζω πρέπει να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο» ακούω την φωνή του Shawn και απλά γνέφω. Χαιρετάμε τα παιδιά και φεύγουμε από το μαγαζί με προορισμό το ξενοδοχείο.

Με το που φτάνουμε είμαστε υπερβολικά κουρασμένοι, έτσι αφού αλλάξουμε στις πιτζάμες μας ξαπλώνουμε αγκαλιά στο κρεβάτι και αμέσως μας παίρνει ο ύπνος.

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now