Chapter 90

18 3 0
                                    

Chapter 90

~4 μήνες μετά~

Είχαμε βγει έξω μετά παιδιά μετά από την βάφτιση του μικρού Mateo και τον είχε κρατήσει η νταντά για να βγούμε να πιούμε.

Είχαμε πιεί όλοι αρκετά αλλά δεν μπορώ να πω ότι εγώ με τον Marc είχαμε γίνει τόσο τύφλα. Γυρίσαμε σπίτι και μόλις μπήκαμε στο σαλόνι με έριξε στον καναπέ ανεβαίνοντας πάνω μου και βγάζοντας μου γρήγορα τα ρούχα επιτέθηκε στα χείλη μου καθώς τα χέρια του χάιδευαν όλο μου το σώμα. Με κάθε του άγγιγμα ανατρίχιαζα ολόκληρη και το καταλάβαινε. Τα δάχτυλά του έφτασαν στην περιοχή μου και άρχισαν αργά και βασανίστηκα να την χαϊδεύουν ερεθίζοντάς με κάθε φορά όλο και πιο πολύ καθώς οι κινήσεις του ήταν έντονες και απαιτητικές.

Το κεφάλι μου είχε πάει προς τα πίσω απολαμβάνοντας το άγγιγμά του. Τον παρατήρησα να ερεθίζει τον εαυτό του για λίγο και έπειτα μπήκε μέσα μου κρατώντας τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι μου. Οι κινήσεις του έντονες και απότομες.

Στην αρχή με πονούσε λίγο αλλά μετά η απόλαυση με είχε καταβάλει και το ευχαριστιόμουν τόσο πολύ τελειώσαμε και με πήρε αγκαλιά για να πάμε στο δωμάτιό μας να κοιμηθούμε

~9 μήνες μετά~

Για μια ακόμα φορά ήμουν στο νοσοκομείο και αρκετά αγανακτισμένη και φοβισμένη μην γεννάω για 10 ώρες ξανά.

«θα σε σκοτώσω. Θυμάμαι ότι σου είπα να μην με αφήσεις ξανά έγκυο» λέω απειλητικά στον άντρα μου και γελάει

«δεν φταίω εγώ που σου αρέσει να σου κάνω έρωτα χωρίς προφυλακτικό μωρό μου» απαντάει και μου δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.

Μπαίνουμε στο δωμάτιο για να γεννήσω και μπορώ να πω αυτή την φορά ήταν πιο εύκολα τα πράγματα.

«γεια σου μικρή Olivia Gasol» την χαιρετάει ο Marc μόλις την κρατάει στην αγκαλιά του. Χαμογελάω τόσο πολύ στην εικόνα που έχω μπροστά μου.

Ο μικρός Mateo μπαίνει μαζί με τον Shawn στο δωμάτιο του νοσοκομείου και χαρούμενος έρχεται προς το μέρος μας.

«αυτή είναι η αδερφούλα σου» του λέω και τον αφήνει από την αγκαλιά του πάνω στο κρεβάτι ώστε να ξαπλώσει στην αγκαλιά μου.

«η μαμά αυτή την στιγμή είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχει εσάς τους δύο και τον πατέρα σας στην ζωή της» λέω στον Mateo και απλά με κοιτάει με τα τεράστια μάτια του.

~1,5 χρόνια μετά~

Ο Mateo πλέον ήταν 2,5 χρονών και η μικρή Olivia 1,5. Ένιωθα τόσο περήφανη για τα παιδιά μου. Μεγάλωναν αρκετά γρήγορα και στεναχωριόμουν που δεν μπορούσα να περάσω πολύ χρόνο μαζί τους.

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now