Chapter 59

30 4 0
                                    

Chapter 59

Η μεγάλη μέρα έφτασε. 8 Αυγούστου 2023!

Η ώρα ήταν 10 το πρωί και ήδη είχε έρθει η Alisa για να μου δείξει ορισμένα φορέματα για να επιλέξω τι θέλω να βάλω το βράδυ στα βραβεία. Πολλά φορέματα μου άρεσαν αλλά είτε δεν με κολάκευαν είτε μου ήταν μεγάλα. Το τελευταίο που δοκίμασα νομίζω ήταν το καλύτερο.

Κοιταζόμουν στον καθρέπτη και παρατηρούσα το φόρεμα. Ήταν σκούρο μπλε αμάνικο, έδενε πίσω από τον λαιμό μου με σχετικά κλειστό ντεκολτέ. Στην μέση έβγαζε κι άλλο ύφασμα και δημιουργούσε μια τεράστια ουρά ενώ το κανονικό φόρεμα έφτανε μέχρι 2 παλάμες πάνω από το γόνατό μου. Από κάτω φόρεσα τις ασορτί μπλε σκούρες γόβες.

Είχα βαφτεί πολύ ελαφρά καθώς δεν μου αρέσουν τα έντονα βαψίματα. Έβαλα το έντονο κόκκινο κραγιόν και τους ασημένιους κρίκους στα αυτιά μου καθώς μάζεψα τα μαλλιά μου σε μια κοτσίδα και τα έκανα ψαροκόκαλο.

Έτρεμα καθ' όλη την διάρκεια που ήμουν στο αμάξι για να πάω στα βραβεία. Ο Shawn ήταν ήδη εκεί και έβγαζε φωτογραφίες περιμένοντάς με.

Μόλις φτάνω ο Logan, ο σοφέρ, μου ανοίγει την πόρτα και μου προσφέρει το χέρι του για να βγω από το αυτοκίνητο. Μόλις πατάω το πόδι μου στο έδαφος όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί πάνω μου και αρχίζω να τρέμω από το άγχος. Παρατηρώ τον Shawn να με κοιτάει σοκαρισμένος και χαμογελώντας έρχεται προς το μέρος μου

«είσαι υπέροχη» μου λέει και μου φιλάει το μάγουλο

«χρόνια πολλά μωρό μου» του λέω και μου κλείνει το μάτι πριν μου κάνει νόημα να του πιάσω το χέρι για να πάμε στο κόκκινο χαλί

«Shawn, έχω αγχωθεί» του λέω μόλις είμαστε έτοιμοι να βγούμε φωτογραφία

«απλά δείξε το υπέροχο χαμόγελό σου που με έκανε να σε ερωτευτώ και να θυμάσαι ότι είμαι δίπλα σου και σε αγαπώ» μου λέει και δεν μπορώ να κρατήσω το χαμόγελο μου.

Με πιάνει από την μέση και αρχίζουμε να ποζάρουμε στο κόκκινο χαλί για τους φωτογράφους.

«ένα φιλί παιδιά, αν μπορείτε» ακούγεται η φωνή ενός από τους φωτογράφους και όλοι συμφωνούν μαζί του. Ο Shawn γυρνάει να με κοιτάξει ζητώντας την άδειά μου για να με φιλήσει. Τον πιάνω από την μέση και αυτός περνάει το ένα του χέρι στο μάγουλό μου και με φέρνει πιο κοντά του ενώνοντας τα χείλη μας.

Χαθήκαμε και οι δύο στο φιλί μας καθώς μας είχε λείψει ο κάθε ένας. Απομακρύνθηκα πρώτη και του χαμογέλασα χωρίς να πάρω το βλέμμα μου από πάνω του.

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now