Chapter 14

48 6 0
                                    

Chapter 14

"μην μου βγάζεις την γλώσσα εμένα γιατί θα έρθω να στην δαγκώσω" διαβάζω το μήνυμα του και γελάω. Τα παιδιά με παρατηρούν και σηκώνω το βλέμμα μου από το κινητό και τους κοιτάω

«τι;» ρωτάω και μου κάνουν νόημα να παίξω. Μόλις κατάλαβα τι θέλανε ένα μία λυπημένη φατσούλα και παίρνω τα ζάρια για να τα ρίξω , κουνάω τον κύριο Κάβουρα όσες θέσεις λένε τα ζάρια και πέφτω στο γοργονολημέρι. Κοιτάω την σοφία να με κοιτάει με μίσος. Της χαμογελάω και αυτή περιμένει να πω ότι δεν θα το πάρω.

«το αγοράζω, σορρυ Σοφία» της λέω και μαζεύομαι στην θέση μου περιμένοντας να μου επιτεθεί. Δεν λέει τίποτα απλά με κοιτάει έτοιμη να με σκοτώσει. Το παιχνίδι συνεχίζει με πολλά γέλια και δολοφονικά βλέμματα.

Περπατάω με τον Άρη προς το σπίτι μου και κανένας για αρκετά λεπτά δεν λέει τίποτα

«τι έπαθες;» τον ρωτάω και σταματάω να τον κοιτάξω

«Δεν έπαθα κάτι» μου λέει και στριφογυρίζω τα μάτια μου

«έλα τώρα, σε ξέρω. Δεν μπορείς να μου λες ψέματα» του λέω και σταυρώνω τα χέρια μου. Ξεφυσάει και αφού με προσπεράσει αρχίζει να περπατάει προς το σπίτι μου ξανά. Απογοητευμένη τον ακολουθώ

Μόλις φτάνουμε κάτω από την πολυκατοικία τον χαιρετάω απλά διότι δεν είχε και πολλά κέφια και κατάλαβε ότι ήμουν λίγο νευριασμένη μαζί του.

«μην μου θυμώνεις απλά αυτές τις μέρες δεν είχα πολύ όρεξη» δικαιολογεί την συμπεριφορά του και ανοίγει τα χέρια του για να χωθώ στην αγκαλιά του. Χαρούμενη τυλίγω τα χέρια μου γύρω από τα δικά του και χάνομαι στην σφικτή αγκαλιά του.

«θα τα πούμε αύριο» του λέω μόλις απομακρυνθώ. Το μόνο που κάνει είναι να μου χαμογελάσει και να συνεχίσει τον δρόμο για να φτάσει σπίτι του.

Μόλις πέφτω στο κρεβάτι για να ξεκουραστώ το κινητό μου δονείται.

"o Shawn Mendes δημοσίευσε μία φωτογραφία" πατάω αμέσως στην ειδοποίηση και μου εμφανίζει μία φωτογραφία του Shawn από την Σουηδία. Μόλις την είδα γούρλωσα τα μάτια μου και αποφασίζω να του στείλω μήνυμα

"σου απαγορεύω να ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες, σκοτώνεις κόσμο" του γράφω και έπειτα παρατηρώ ότι δεν του είχα απαντήσει στο προηγούμενο μήνυμά του

"sorry που δεν απάντησα πριν αλλά ήμουν με τα παιδιά και με έβρισαν επειδή μιλούσα μαζί σου και δεν έπαιζα μονόπολη με αυτούς" του στέλνω στην συνέχεια και συνεχίζω να κοιτάω διάφορες δημοσιεύεις στην αρχική μου.

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now