Chapter 21

35 6 0
                                    

Chapter 21

Μόλις στέκομαι ξανά μπροστά στον καθρέπτη έτοιμη να συνεχίσω να περιποιούμαι ο Shawn έρχεται από πίσω μου και αρχίζει να φιλάει τον λαιμό μου.

«ρε μωρό μου, άσε με να ετοιμαστώ» του λέω με ένα παράπονο γιατί ξέρω ότι αν συνεχίσει να κάνει τέτοια δεν θα προλάβω να ετοιμαστώ στην ώρα μου και θα αργήσουμε

«αφού το ξέρεις ότι δεν μου αρέσει όταν βάφεσαι γιατί το κάνεις;» με ρωτάει και μου κοιτάμε μέσα από τον καθρέπτη

«λίγη μάσκαρα και κραγιόν δεν έκανε κακό σε κανέναν» του απαντάω και πιάνω την μάσκαρα στα χέρια. Αρχίζω να βάζω καθώς έχω τον Shawn να με παρατηρεί. Αφού την βάλω τέλεια με γυρνάει και με τραβάει προς το μέρος του ο οποίος πηγαίνει προς το κρεβάτι. Κάθετε και βάζει εμένα να κάτσω πάνω του. Αρχίζει να φιλάει τον λαιμό μου και να τον δαγκώνει χωρίς να με πονάει. Απολαμβάνω τις κινήσεις των χεριών του στο σώμα μου. Το σώμα μου έχει κολλήσει στο δικό του και μπορούμε να νιώσουμε ο ένας το σώμα του άλλου. Ο κάβαλος του ακουμπάει την περιοχή μου πιέζοντάς την υπερβολικά πολύ ερεθίζοντάς την σε ένα μεγάλο σημείο.

Του βγάζω γρήγορα την μπλούζα χωρίς να μπορώ να περιμένω άλλο. Τα χέρια του με πιέζουν όλο και περισσότερο πάνω στο σώμα του κάνοντάς τις περιοχές μας να ακουμπάνε πάνω από τα ρούχα. Φαινόταν πόσο αναμμένοι ήμασταν και οι δύο αλλά κανένας δεν έκανε κίνηση καθώς ήθελε να βασανίσει τον άλλον. Πήρα πρωτοβουλία και έβγαλα την μπλούζα μου αφήνοντας εκτεθειμένο το στήθος μου μπροστά του. Τον παρατηρώ να δαγκώνει τα χείλη του πριν ορμήσει στον λαιμό μου. Με γρήγορες κινήσεις μου βγάζει το σορτσάκι και μένω πλέον μόνο με το εσώρουχο. Απολαμβάνει το θέαμα και με ξαπλώνει στο κρεβάτι για να βγάλει και αυτός το παντελόνι του. Έρχεται προς τα πάνω μου και τον τραβάω για να κολλήσει το σώμα του στο δικό μου. Σκέφτομαι να μας γυρίσω και λες και διάβαζε το μυαλό μου μας γυρνάει και αυτός κάθετε στο κρεβάτι με την πλάτη του να ακουμπάει το κεφάλι του κρεβατιού και εμένα από πάνω του να έχω περάσει δεξιά και αριστερά τα πόδια μου. Άρχισα να τρίβομαι στον κάβαλό του ερεθίζοντάς τον περισσότερο. Μικροί αναστεναγμοί έβγαιναν από το στόμα του ερεθίζοντάς με περισσότερο . μου κάνει νόημα να βγάζω τα εσώρουχα μας και αυτό κάνω. Πλέον είμασταν εντελώς γυμνοί και αφού του φόρεσα το προφυλακτικό έκανα μια απαλή εισχώρηση. Άρχισα να ανεβαίνω και να κατεβαίνω με τα χέρια του Shawn να με βοηθάνε. Οι αναστεναγμοί και οι ήχοι από την σύγκρουση των σωμάτων μας ήταν το μόνο που ακουγόντουσαν στο δωμάτιο.

How i met your father S.M (greek)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang