Chapter 4

72 6 0
                                    

Chapter 4

Περιμέναμε στην σειρά για να μπούμε μέσα στο στάδιο για την συναυλία. Ακόμα ήμουν σε σοκ που θα τον έβλεπα ξανά, η Ευφροσύνη δίπλα μου ήταν αρκετά ενθουσιασμένη μπορώ να πω. Δεν το περίμενα.

«πολύ ενθουσιασμένη σε βλέπω» της λέω και γυρνάει να με κοιτάξει

«είμαι. Θέλω να δω πως είναι Live» προσπαθεί να δικαιολογήσει τον εαυτό της

«αυτό ή κατά βάθος σου αρέσει και δεν το παραδέχεσαι;» την ρωτάω και στριφογυρίζει τα μάτια της

«παρακαλώ τα εισιτήρια σας» μας λέει ο υπεύθυνος στην είσοδο και του δίνω τα 2 εισιτήρια που μας έδωσε λίγη ώρα πριν ο Shawn, αφού τα σκανάρει μας κάνει νόημα για ακολουθήσουμε τον σωματοφύλακα ώστε να πάμε στις θέσεις μας. Χθες που ήρθα δεν με βοήθησε κανένας για να βρω την θέση μου. Σήμερα γιατί τέτοια περιποίηση;

Όταν φτάσαμε στην σειρά ακριβώς μπροστά από την σκηνή γούρλωσα τα μάτια μου. Είμασταν στις πρώτες καρέκλες ακριβώς μπροστά από εκεί που τραγουδάει ο Shawn. Το στάδιο σιγά σιγά γέμισε και η ώρα έφτασε για να βγει στην σκηνή η Alessia Cara. Χάρει στον Shawn την έμαθα και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ. Έχει υπέροχη φωνή και τα τραγούδια της αγγίζουν την καρδιά και την ψυχή τους. Αφού τραγούδησε 40 λεπτά και εγώ τραγουδούσα τους στίχους από όλα της τα τραγούδια περιμέναμε για να βγει αυτός. Ένιωθα έτοιμη αλλά μόλις έκανε την εμφάνισή του και με κοίταξε νόμιζα ότι μου κόπηκαν τα πόδια. Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος κάθε φορά που με κοιτάει.

«ένιωσα άσχημα που δεν τραγούδησα αυτό το τραγούδι χθες και για αυτό θα προσπαθήσω να επανορθώσω σήμερα. Αυτό το τραγούδι έμαθα ότι είναι το αγαπημένο για ένα άτομο το οποίο γνώρισα χθες και αρχίζω να μαθαίνω περισσότερα για αυτό κάθε μέρα και πραγματικά χαίρομαι που γνώρισα ένα τόσο υπέροχο άνθρωπο. Αυτό είναι για εσένα» είπε και μου χαμογέλασε, ένιωσα ένα δάκρυ να κυλάει στο μάγουλό μου. Η μουσική του Never be alone ξεκίνησε και άρχισε να τραγουδάει με συνοδεία όλο το στάδιο.

Η συναυλία τελείωσε και η αδερφή μου ήταν πολύ ενθουσιασμένη

«τώρα καταλαβαίνω γιατί σου αρέσουν τόσο πολύ τα τραγούδια του» μου λέει η αδερφή μου καθώς κατευθυνόμαστε στα παρασκήνια όπου μας είπε ο Shawn να πάμε μετά την συναυλία. Μπαίνουμε μέσα και βλέπω όλο το crew μαζεμένο να συζητάει. Διστακτικά περπατάω προς το μέρος τους.

«συγνώμη, ήθελα να σας πω ότι ήσασταν υπέροχοι και χθες και σήμερα» με κοιτάνε όλοι εξεταστικά μέχρι να τελειώσω την πρότασή μου. Ο Shawn έρχεται από πίσω μου και με αγκαλιάζει. Όλοι καταλαβαίνουν προφανώς ποια είμαι και μου χαμογελάνε και με ευχαριστούν. Παρατηρώ τον Dave να σηκώνεται από τον καναπέ και να κατευθύνεται προς την αδερφή μου που στεκόταν στον μπουφέ. Χωρίς να το καταλάβω ο Shawn πήρε το χέρι μου και με παρέσυρε προς ένα δωμάτιο το οποίο δεν είχα ιδέα τι ήταν. Μέσα υπήρχαν 3 κιθάρες και ένας μεγάλος καναπές. Έκατσε στον καναπέ και μου έκανε νόημα να κάτσω δίπλα του. Διστακτικά έκατσα λίγο πιο μακριά του και αυτός αμέσως ήρθε και κόλλησε το σώμα του στο δικό μου. Ένα ρεύμα ηλεκτρισμού με κατέβαλε και ένιωσα όλο μου το σώμα να ανατριχιάζει, μόνο μαζί του το παθαίνω αυτό.

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now