Chapter 64

26 5 0
                                    

Chapter 64

~1 μήνας μετά~

Είχε περάσει ένας μήνας από το επεισόδιο στο εστιατόριο όπου πέταξα την βόμβα της παραίτησης και νιώθω πολύ καλά που πήρα αυτή την απόφαση και το έκανα. Είχα μετακομίσει στον Καναδά μαζί με τον Shawn και την Αφροδίτη. Παρόλο που παραιτήθηκα ένιωσε την ανάγκη να τον χωρίσει και έτσι αποφάσισε να έρθει μαζί μου για μια καινούργια αρχή.

Αγοράσαμε ένα σπίτι για τις δύο μας καθώς δεν ένιωθα ακόμα έτοιμη για να συγκατοικήσω με τον Shawn.

Του φάνηκε περίεργο γιατί γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον 3 χρόνια τώρα αλλά νιώθω ότι αυτό μπορεί να χαλάσει την σχέση μας. Είμασταν 2 χρόνια χώρια που είναι αρκετά μεγάλο διάστημα και στην ηλικία που είμαστε ακόμα αλλάζει η συμπεριφορά μας και οι συνήθειες μας.

Το σπίτι μας ωστόσο ήταν αρκετά κοντά στου Shawn και της αδερφής μου πράγμα που τους έδινε την ευκαιρία να βρίσκονται όλη την ώρα σπίτι μας.

Η μετακόμιση είχε ολοκληρωθεί εδώ και λίγες μέρες και ετοιμάζαμε με την Αφροδίτη πάρτι καλωσορίσματος. Καλέσαμε κυρίως δικούς μου γνωστούς για να τους γνωρίσει και η Αφροδίτη, όσους δεν ήξερε τουλάχιστον.

«θέλετε κάποια βοήθεια;» με ρωτάει η Karen από το τηλέφωνο και για εκατοστή φορά της λέω ότι δεν χρειάζομαι κάτι.

«είμαι πρόθυμη να σας βοηθήσω πάντως αν θέλετε κάτι» επιμένει και ξέρω ότι αν δεν της πω να έρθει δεν θα σταματήσει

«ίσως να χρειαζόμαστε μια βοήθεια στην κουζίνα» της λέω και ξέρω ότι έχει χαρεί γιατί της αρέσει να βοηθάει και της αρέσει και η κουζίνα.

«έρχομαι αμέσως» μου λέει και κλείνει το τηλέφωνο

«η πεθερά έχει άγρια κέφια» μου λέει γελώντας η Αφροδίτη και γελάω

«μην τολμήσεις και πεις τίποτα τέτοιο μπροστά της σε σκότωσα» της λέω και γνέφει πριν συνεχίσει να διακοσμεί το σαλόνι.

Μετά από 10 λεπτά η πόρτα χτυπάει και πηγαίνω να ανοίξω ελπίζοντας να δω την Karen αλλά αντί για αυτήν βλέπω μπροστά μου τον Brian.

«τι κάνεις εσύ εδώ;» τον ρωτάω και μπορεί να ακούστηκα λίγο ξινή. Στριφογυρίζει τα μάτια του και μπαίνει στο σπίτι με το δεξί.

«καλορίζικο μωρό» μου λέει καθώς δεν έχει γνωρίσει την Αφροδίτη ακόμα. Με αγκαλιάζει και έπειτα μου δίνει δύο μπουκάλια, το ένα ήταν βότκα και το άλλο ρούμι. Του χαμογελάω και αφού αφήσω τα μπουκάλια στην κουζίνα τον κατευθύνω προς την Αφροδίτη

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now