Chapter 77

23 4 0
                                    

Chapter 77

Ο Brain μου στέλνει μήνυμα ένα βίντεο που ανέβασε ο Shawn. Διστακτικά πατάω πάνω στην δημοσίευση και ακούω προσεκτικά το τραγούδι.

"Ain't nobody hurt you like I hurt you. But ain't nobody love you like I do. Promise that I will not take it personal, baby. If you're moving on with someone new. Cause baby you look happier, you do. My friends told me one day I'll feel it too. And until then I'll smile to hide the truth. But I know I was happier with you" η αγγελική φωνή του ακούγεται από τα ακουστικά μου σε συνδυασμό με μια χαμηλή μελωδία στην ακουστική κιθάρα του.

"γιατί μου το έστειλες αυτό;" στέλνω στον Brian

"για εσένα το ανέβασε. Μου έστειλε μήνυμα χθες ότι σε είδε με τον Marc να γελάτε σε μια καφετέρια" διαβάζω

"και αυτός αν θυμάμαι καλά ήταν με την κοπέλα του. Γιατί να ανεβάσει βίντεο για εμένα;" τον ρωτάω περίεργη. Γιατί το κάνει τώρα αυτό; Έχει περάσει αρκετός καιρός που χωρίσαμε και επιτέλους έχω προχωρήσει παρακάτω με την ζωή μου. Είμαι ευτυχισμένη και θέλει να τα χαλάσει όλα.

"τι να σου πω, δεν ξέρω" μου απαντάει και ξεφυσάω

"σου είπε αυτός ότι το ανέβασε για εμένα;" τον ρωτάω περιμένοντας με ανυπομονησία την απάντηση

"όχι αλλά βγάζει νόημα" διαβάζω την απάντησή του και αποφασίζω να το αφήσω εκεί. Δεν βρίσκω κάποιον λόγο να του απαντήσω σε αυτό.

«μωρό μου είσαι έτοιμη;» με ρωτάει ο Marc και κλείνω αμέσως το κινητό μου. Βγαίνω από την κουζίνα όπου καθόμουν και τον βρίσκω στο καθιστικό να με περιμένει

«είσαι τόσο όμορφη με την μπλούζα μου» μου λέει και με τραβάει προς το μέρος του για να με φιλήσει τοποθετώ τα χέρια μου στον αυχένα του και εμβαθύνω το φιλί μας.

«ώρα για να φύγουμε αγάπη μου» μου λέει μέσα στο φιλί μας και απομακρύνομαι.

Φτάνουμε στο στάδιο που θα γινόταν ο αγώνας και κάθομαι πρώτη σειρά που είναι το διαρκείας εισιτήριό μου. Χωρίς να το περιμένω ο Shawn με τον Brian έρχονται και κάθονται δίπλα μου. Στην αρχή νομίζω ότι δεν με κατάλαβαν αλλά έπειτα ο Brian με κοίταξε λίγο καλύτερα

«αγάπη» τον ακούω να με φωνάζει και σηκώνω το κεφάλι μου από το κινητό και τους αντικρίζω. Η θέση του Shawn ήταν ακριβώς δίπλα μου και δίπλα του καθόταν ο Brian

«γεια» τους χαιρετάω και ο Shawn απλά μου ρίχνει μια ματιά. Με την άκρη του ματιού μου παρατηρώ τον Marc να μας κοιτάει και του κάνω νόημα να επικεντρωθεί στην προπόνηση.

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now