Chapter 79

22 4 0
                                    

Chapter 79

Τα χείλη του είχαν κολλήσει στα δικά μου χωρίς να μπορεί να χορτάσει ο ένας τον άλλον. Ήταν τόσο δύσκολο να σταματήσω την επαφή μαζί του.

Το ένα του χέρι ανέβασε λίγο το φόρεμά μου και έκανε στην άκρη το εσώρουχό μου δίνοντας πλήρη επαφή του χεριού του με την περιοχή μου. Πήγα προς τα πίσω για να έχει περισσότερη πρόσβαση το χέρι του και αμέσως ένα δάχτυλο μπήκε μέσα μου κουνώντας το υπερβολικά πολύ. Ένας δυνατός αναστεναγμός βγήκε από το στόμα μου και αμέσως το μετάνιωσα γιατί μπορεί να μας άκουγαν τα παιδιά και δεν θα είχαμε καλά ξεμπερδέματα. Τα δάχτυλά του πλήθαιναν δημιουργώντας μου την τέλεια ηδονή. Το ευχαριστιόμουνα τόσο πολύ που δεν σκεφτόμουν τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό που κάναμε.

Βγάζει τα δάχτυλά του από μέσα μου και με ξαπλώνει στον καναπέ και ανεβαίνει από πάνω μου. Μου ανεβάζει περισσότερο το φόρεμα και αφού κατεβάσει το παντελόνι του μαζί με το εσώρουχο κάνει στην άκρη το εσώρουχό μου και εισχωρεί απαλά μέσα μου. Με κάθε του εισχώρηση έμπαινε πιο δυνατά. Με φιλούσε καθ' όλη την διάρκεια για να μην ακουστούμε πολύ. Κάποιους αναστεναγμούς μου όμως δεν μπορούσε να τους σταματήσει.

«γαμώτο Shawn, πάνε πιο γρήγορα» του λέω χωρίς να μπορώ να αντέξω για πολύ την αργή εισχώρηση του μέσα μου. Με κοιτάει στα μάτια και αυξάνει ταχύτητα. Τελειώνουμε και οι δύο ταυτόχρονα. Βγαίνει από μέσα μου και κάθετε απέναντί μου στον καναπέ. Αφού σταθεροποιήσω την ανάσα μου σηκώνομαι και κάθομαι κανονικά στον καναπέ.

Με κοιτάει αλλά εγώ προσπαθώ να μην κάνω επαφή μαζί του.

«γαμώτο σου» του λέω και ενώνω τα χείλη μας. Τον μισώ τόσο πολύ.

«έλα σπίτι μου» τον ακούω να μου προτείνει και χωρίς να το σκεφτώ του πιάνω το χέρι και φεύγουμε για το σπίτι του.

Μόλις φτάνουμε με ακουμπάει στην πόρτα και περνάω τα πόδια μου γύρω από την μέση του. Τα δάχτυλά μου παίζουν με τα μαλλιά του καθώς φιλιόμαστε.

Για κάποιο λόγο μας κατευθύνει προς την κουζίνα και με ακουμπάει στον πάγκο κολλώντας τα σώματά μας ακόμα πιο πολύ. Μου βγάζει το φόρεμα και εγώ το πουκάμισό του δημιουργώντας γραμμές στο στήθος του με τα νύχια μου. Μου χαμογελάει και με φιλάει αρκετά κτητικά. Μου σκίζει το εσώρουχο και έπειτα βγάζει το παντελόνι του και το εσώρουχο. Ενώνει τα σώματά μας και καταλαβαίνω πόσο ερεθισμένος είναι. Η πλάτη μου κολλάει στον τοίχο και αρχίζει βίαια να μπαίνει και να βγαίνει μέσα μου. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τους αναστεναγμούς μου και από ότι φάνηκε ούτε και αυτός.

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now