Chapter 46

27 5 0
                                    

Chapter 46

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα έβγαιναν σε μια εβδομάδα και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.

Σήμερα το απόγευμα είχα το ραντεβού μου με την ψυχολόγο. Έτσι ετοιμάστηκα και πήρα το λεωφορείο για να πάω να την συναντήσω

«γεια σου γλυκιά μου» με καλωσορίζει μόλις μπαίνω στο γραφείο της. Της χαμογελάω αδύναμα και ξαπλώνω στον καναπέ.

«τον πήρα τηλέφωνο χθες» αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο και κοιτάω το ταβάνι.

«ένιωσα τόσο ωραία που άκουσα την φωνή του μετά από τρεις μήνες. Μου έλειψε τόσο πολύ» της λέω και γυρνάω να την κοιτάξω

«πιστεύεις ότι ήταν σωστό αυτό που έκανες;» με ρωτάει

«όχι. Δεν έπρεπε να τον πάρω. Αρχικά τον ξύπνησα, στον Καναδά ήταν βράδυ την ώρα που τον πήρα. Δεύτερον, πρέπει να βάλω την δικιά του ευτυχία πάνω από την δικιά μου» της εξηγώ και κουνάει το κεφάλι της αρνητικά

«τα έχεις πάρει όλα λάθος» μου λέει και αναστενάζω

«εσύ δεν καταλαβαίνεις κάτι. Η ζωή μου χωρίς αυτόν είναι κενή. Δεν νιώθω τίποτα. Έχω μια τρύπα στην καρδιά μου γιατί δεν είναι αυτός εδώ για να την κλείσει» της λέω και σηκώνομαι απότομα από τον καναπέ.

«δεν μπορώ να το κάνω αυτό τώρα» της λέω και κλείνω την πόρτα καθώς βγαίνω από το γραφείο της. Ξεσπάω σε κλάματα στην μέση της πλατείας και αρκετός κόσμος με κοιτάει σοκαρισμένος χωρίς να κάνει κάτι. Κάθομαι στο τσιμέντο και συνεχίζω να κλαίω.

«είσαι καλά;» με ρωτάει μια κυρία μεγάλης ηλικίας . σηκώνω το κεφάλι μου για να την αντικρίσω και γνέφω θετικά

«είμαι καλά. Ευχαριστώ» της λέω και σκουπίζω τα δάκριά μου

«είσαι σίγουρα καλά κοπέλα μου; Δεν φαίνεσαι καλά» επιμένει και με βοηθάει να σηκωθώ. Οι δυνάμεις μου με αφήνουν και σωριάζομαι στο πάτωμα.

«τι κάθεστε και κοιτάτε. Καλέστε ένα ασθενοφόρο» ακούω την κυρία να φωνάζει πριν κλείσουν τα μάτια μου και χάσω τελείως τις αισθήσεις μου.

«Νικολέτα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ με τρόμαξες» μου λέει η Αφροδίτη μόλις ανοίγω τα μάτια μου. Της χαμογελάω αδύναμα, ήταν πολύ θυμωμένη.

«συγνώμη» της λέω και μου πιάνει το χέρι.

«μην το ξανακάνεις» μου λέει και της γνέφω πριν της χαρίσω ένα χαμόγελο.

How i met your father S.M (greek)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon