Chapter 23

36 6 0
                                    

Chapter 23

«αν θες μπορώ να σου λέω κάθε λεπτό ότι σε αγαπώ για να μην χρειαστεί να κλαις χωρίς λόγο» μου λέει και στενεύω τα μάτια μου με τα λόγια του

«μην λες ότι δεν υπάρχει λόγος ενώ ξέρουμε και οι δύο καλά ότι είναι κάτι σημαντικό» του λέω

«και όμως μωρό μου, δεν είναι κάτι σημαντικό. Το μόνο σημαντικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι σε αγαπάω και με αγαπάς. Τίποτα άλλο» μου λέει και τα μάτια μου λάμπουν από χαρά αλλά προσπαθώ να μην το δείξω

«δηλαδή αν όλος ο κόσμος μαζί και οι γονείς σου δεν μας θέλουν μαζί το μόνο που σε νοιάζει είναι να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και νομίζεις θα κρατήσει αυτή η σχέση;» τον ρωτάω και περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή του. Αργεί να απαντήσει και γελάω πικραμένη κάνοντας βήματα προς τα πίσω και να απομακρυνθώ από αυτόν.

«περίμενε» τον ακούω να μου λέει και παρατηρώ με την άκρη του ματιού μου την Alessia να μου κάνει νόημα αν θέλω να έρθει μαζί μου. Της γνέφω αρνητικά και βγαίνω έξω από το κλαμπ.

Ένα χέρι με τραβάει και ξέρω ότι είναι ο Shawn. Γυρνάω να τον αντικρίσω και προσπαθώ να έχω ένα ψυχρό βλέμμα.

«μωρό μου σε παρακαλώ τώρα. Τι σε πιάνουν κάτι τέτοια και σου χαλάνε την διάθεση; Αφού ξέρεις ότι σε αγαπώ και για όσο θες εσύ θα είμαστε μαζί. Δεν με νοιάζει τι λένε όλοι οι υπόλοιποι» μου λέει και αναστενάζω

«εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει αλλά εμένα με νοιάζει ρε Shawn. Δεν είσαι εσύ αυτός που τρώει όλο το hate από τις φαν σου» του απαντάω ειλικρινά και αναστενάζει χώνοντάς με στην αγκαλιά του.

«θα τα ξεπεράσουμε όλα μαζί. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο για αυτό. Αν δουν πόσο χαρούμενο με κάνεις θα σταματήσουν να σε μισούν» μου λέει και του φιλάω το στήθος πάνω από το πουκάμισό του. Αγκαλιά ξαναμπαίνουμε μέσα στο κλαμπ.

Με κολλάει σε μια γωνία και αρχίζουμε να χορεύουμε κολλητά ο ένας με τον άλλον καθώς φιλιόμαστε τόσο παθιασμένα. Αρχίζω να νιώθω τον κάβαλό του όλο και πιο πολύ καθώς τρίβομαι πάνω του και το χαμόγελο ικανοποίησης σχηματίζεται στο πρόσωπό μου.

«είσαι τόσο σατανική γαμώτο» μου λέει και γελάω με τα λόγια του. Πηγαίνω προς τα πίσω το κεφάλι μου δίνοντας στον Shawn πλήρη πρόσβαση στον λαιμό μου. Δεν χάνει χρόνο καθώς τοποθετεί το κεφάλι του εκεί και τα χείλη του αρχίζουν να παίζουν με το δέρμα μου.

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now