Chapter 49

25 5 0
                                    

Chapter 49

~2 χρόνια μετά~

Έχω να επικοινωνήσω και γενικά να μάθω νέα του εδώ και 2 χρόνια. Προφανώς και μου λείπει.

1 χρόνος πριν

Σήμερα ήταν η μεγάλη μέρα. Τελείωσα επιτέλους την σχολή και σήμερα ήταν η ορκωμοσία μου. Ένιωθα τόσο ενθουσιασμένη. Θα ερχόταν η αδερφή μου με τον Dave από τον Καναδά για αυτή την μεγάλη μέρα.

Ετοιμάστηκα και ήμουν έτοιμη να φύγω για την Αίθουσα Τελετών.

Μόλις μπήκα μέσα όλοι μου οι φίλοι ήταν εκεί και με περίμεναν. Τους αγκάλιασα έναν έναν και έπειτα στάθηκα στην θέση που μου είπε η οργανώτρια. Ήμουν η πρώτη στην παρέα που θα έπαιρνε το πτυχίο της και ένιωθα πολύ περήφανη. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήταν στην πρώτη σειρά και έκλαιγαν ήδη από συγκίνηση.

Ο χρόνος που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος. Ήμουν 6 μήνες στο Amsterdam, είχα χωρίσει με τον Shawn επισήμως. Όλα ήταν πολύ δύσκολα για εμένα και έτσι εστιάστηκα στο διάβασμα. Δεν έβγαινα έξω, δεν περνούσα τις μέρες μου όπως όλοι οι φοιτητές και αυτό στεναχωρούσε και τους γονείς μου και τους φίλους μου.

Με πήρε αρκετό καιρό για να συνέλθω αλλά τα κατάφερα. Με βοήθησε και ο Dave πάρα πολύ. Ήταν δίπλα μου, με την μεταφορική έννοια γιατί ήταν στον Καναδά ή σε περιοδεία, και με βοήθησε να αντιμετωπίσω ότι γινόταν στην ζωή μου. Φοβόταν ότι θα στραφώ σε ψυχολόγο ξανά και δεν ήθελε να με δει σε τέτοια κατάσταση. Και χάρη σε αυτόν δεν έφτασα σε αυτό το σημείο.

Ο Dave με την αδερφή μου ήταν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και πραγματικά ήμουν τόσο χαρούμενη για αυτούς. Είναι 2 χρόνια μαζί και το συζητήσαμε με τον Dave και θέλει να της κάνει πρόταση γάμου. Παρόλο που είναι τόσο λίγο καιρό μαζί αγαπάνε πάρα πολύ ο ένας τον άλλον και είναι πραγματικά ευτυχισμένοι. Χαίρομαι για αυτούς.

«πως είναι;» δεν κρατιέμαι να τον ρωτάω. Κουνάει το κεφάλι του αρνητικά διότι δεν θέλει να μου απαντήσει

«σε παρακαλώ Dave, το χρειάζομαι. Πες μου» τον εκλιπαρώ και αναστενάζει

«είναι καλά. Έχει κάποιες δύσκολες μέρες αλλά λιγοστεύουν» μου λέει και χαμογελάω. Θέλω να είναι ευτυχισμένος.

Ήμουν στο αεροδρόμιο και περίμενα πότε θα ανοίξουν οι πύλες για να μπω στο αεροπλάνο. Είχα τόσο άγχος.

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now