Chapter 26

34 7 0
                                    

Chapter 26

Οι μέρες περνάνε και κάθε μέρα πηγαίνω για 5 ώρες στην βιβλιοθήκη με την Κατερίνα, τον Άρη και τον Μιχάλη για να διαβάσουμε. Με τον Shawn αυτές τις μέρες δεν μιλάμε πολύ γιατί περνάω αρκετό χρόνο διαβάζοντας για την εξεταστική επειδή θα πάμε διακοπές οπότε πρέπει να τελειώσω την ύλη από κάποια μαθήματα που θα πρέπει να δώσω. Λόγω ώρας διαφοράς όταν ξυπνάω αυτός πηγαίνει για ύπνο, έτσι δεν συμπίπτουν τα προγράμματά μας.

«Shawn θες να μου πεις τουλάχιστον που θα πάμε για να ξέρω τι ρούχα να πάρω μαζί μου;» τον ρωτάω και γνέφει αρνητικά το κεφάλι του

«με έχεις κουράσει Mendes» παραδέχομαι και αναστενάζει

«καλοκαιρινά ρούχα πάρε» μου λέει επιτέλους και τρέχω με το laptop προς την κρεβατοκάμαρα.

«Δεκέμβριο μήνα θα πάρω καλοκαιρινά;» τον ρωτάω αλλά δεν απαντάει, έτσι τοποθετώ το laptop στο κρεβάτι και στέκομαι μπροστά από την ντουλάπα. Βάζω έξω αρκετές παντελόνες, ολόσωμες φόρμες, ορισμένα σορτσάκια και αντίστοιχες μπλούζες. Αφού τακτοποιήσω τα πάντα στην βαλίτσα μου αποχαιρετώ τον Shawn και κλείνω το laptop ώστε να ξεκινήσω για το αεροδρόμιο

"θα σε δω σε λίγες ώρες" διαβάζω το μήνυμά του και χαμογελάω

Φτάνω στο αεροδρόμιο και μπροστά μου αντικρίζω τον Jake, τον σωματοφύλακα του Shawn

«Hey» τον χαιρετάω και μου χαμογελάει καθώς αρχίζουμε να κατευθυνόμαστε προς το ιδιωτικό αεροπλάνο που έφερε ο Shawn για να με πάρει ώστε να μην μάθω τον προορισμό μας.

«τι κάνεις Νικολέτα;» με ρωτάει και του χαμογελάω πριν του απαντήσω

«μια χαρά, λίγο αγχωμένη γιατί δεν ξέρω που θα πάμε» του απαντάω και γελάει

«το έχει αυτό ο Shawn, του αρέσουν οι εκπλήξεις» μου λέει και συμφωνώ μαζί του.

«έτοιμη;» με ρωτάει μετά από λίγο και μου κάνει νόημα να του δώσω την βαλίτσα . του την δίνω και αρχίζω να ανεβαίνω τα σκαλιά προς το εσωτερικό του αεροπλάνου.

«γεια σας δεσποινίς, θα θέλατε κάτι να πιείτε;» με ρωτάει ο αεροσυνοδός μόλις μπω μέσα

«όχι ευχαριστώ» του λέω αφού του χαμογελάσω. Βολεύομαι στην θέση μου και μέσα σε λίγα λεπτά είμαστε επιτέλους στον αέρα.

Με πήρε ο ύπνος κατά την διάρκεια της πτήσης και δεν κατάλαβα πόση ώρα πέρασε από την ώρα που ξεκινήσαμε

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now