Chapter 41

30 5 0
                                    

Chapter 41

Τα γενέθλια μου είχαν φτάσει επιτέλους και ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένη.

Είχα κλείσει ένα μαγαζί μόνο για εμάς διότι στην πολυκατοικία θα πρέπει μετά τις 11 να κάνουμε ησυχία οπότε για να είμαστε πιο χαλαροί νοίκιασα ένα μαγαζί με καραόκε και πήρα αρκετά ποτά και ήμουν έτοιμη για πάρτι.

Το μόνο αρνητικό ήταν ότι ο Shawn και τα παιδιά δεν θα μπορούσαν να έρθουν. Μου είχε πει ότι έχει μια συναυλία. Στεναχωρήθηκα αρκετά διότι θα ήταν τα πρώτα μου γενέθλια μαζί του αλλά δεν παραπονέθηκα περισσότερο γιατί ξέρω ότι προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να με βλέπει συχνά καθώς ξέρει ότι εγώ έχω την σχολή.

Το κινητό μου όλη μέρα χτυπούσε ασταμάτητα και καθώς έκανα το μπάνιο μου βρήκα ευκαιρία για να μπω στο Instagram. Άπειρες φωτογραφίες μου είχαν ανέβει από τους φίλους μου και από τις φαν του Shawn, οι οποίες μου εύχονται χρόνια πολλά.

Απάντησα σε αρκετά μηνύματα και σχολίασα σε ευχές στις δημοσιεύεις των φαν του αγοριού μου.

Μια καινούργια ειδοποίηση ήρθε στο κινητό μου.

Ο χρήστης Shawn Mendes ανέβασε μια φωτογραφία στην ιστορία του

Αμέσως πάτησα πάνω στην ειδοποίηση και στην οθόνη μου εμφανίστηκε ένα κολλάζ με τις πιο τρελές και ταυτόχρονα γλυκιές μας φωτογραφίες.

«συγνώμη που δεν μπορώ να γιορτάσω μαζί σου τα πρώτα γενέθλια μαζί. Σ' αγαπώ πολύ και καλά να περάσεις» διάβασα και σκέφτηκα πόσο τυχερή είμαι που βρήκα το άλλο μου μισό.

Την ανέβασα κι εγώ στην ιστορία μου και αμέσως άνοιξα την εφαρμογή του What's up για να κάνουμε βίντεο κλήση.

«γεια σου εορτάζουσα» ακούω την φωνή του να λέει μόλις το σηκώνει

«είσαι υπέροχος» του λέω αμέσως και μου χαμογελάει

«αυτό το ξέρω» λέει σαν μία μικρή Diva που είναι

«πως περνάει το μωρό μου;» με ρωτάει και γυρνάω την κάμερα ώστε να δει ότι κάνω μπάνιο

«μωρό μου θα με κάνεις να έρθω εκεί και να σε βοηθήσω με το μπάνιο» τον ακούω και γελάω

«σε περιμένω» του απαντάω με την ναζιάρικη φωνή μου και κολλάω το βλέμμα μου στο πρόσωπό του που δαγκώνει το κάτω χείλος του.

«αγάπη πρέπει να σε αφήσω γιατί σε λίγο βγαίνω και πρέπει να προετοιμαστώ. Σ' αγαπώ πολύ και καλά να περάσεις» μου λέει και στο τέλος μου στέλνει πολλά φιλάκια.

How i met your father S.M (greek)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora