Chapter 80

29 4 0
                                    

Chapter 80

Είχαμε φάει αλλά απολαμβάναμε το άσπρο κρασί και την ωραία ατμόσφαιρα.

«λοιπόν μωρό μου το ξέρω ότι είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο και είναι λίγο νωρίς αλλά θέλω να σου πω ότι είσαι ότι πιο σημαντικό έχω στην ζωή μου και σε αγαπώ απίστευτα πολύ. Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, έξυπνη, όμορφη, αστεία, ευγενική και πάνω από όλα βάζεις τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικιές σου. Σ' αγαπώ με όλη μου την καρδιά και θα ήθελα να ήθελες και εσύ να γίνεις γυναίκα μου» μου λέει καθώς σηκώνετε από την καρέκλα και γονατίζει μπροστά μου. Σοκαρισμένη τον κοιτάω να μου κάνει πρόταση γάμου.

«ναι, ναι» του απαντάω ενθουσιασμένη και μου βάζει το μονόπετρο στο δεξί μου χέρι. Σηκώνεται και ενώνουμε τα χείλη μας μπροστά σε όλους στο μαγαζί. Όλοι οι πελάτες χειροκροτάνε ικανοποιημένοι με την πρόταση γάμου.

Μία εβδομάδα μετά μαζευτήκαμε όλοι στο σπίτι μας και ήταν και ο Shawn, ένιωθα περίεργα να ανακοινώσω κάτι τέτοιο και να είναι και αυτός στο δωμάτιο αλλά είναι μέλος της παρέας και πρέπει να ξέρει

«λοιπόν σήμερα σας καλέσαμε εδώ για να σας ανακοινώσουμε τα υπέροχά μας νέα» κάνει μια εισαγωγή ο Marc και μου κάνει νόημα να συνεχίσω.

Σηκώνω το δεξί μου χέρι και τους δείχνω το δαχτυλίδι

«αρραβωνιαστήκαμε» ανακοινώνω και όλοι μας κοιτάνε σοκαρισμένοι.

«συγχαρητήρια» μας λέει ο κάθε ένας αγκαλιάζοντάς μας

«πότε έγινε αυτό;» ρωτάει η αδερφή μου κοιτώντας το δαχτυλίδι

«πριν μια εβδομάδα» της λέω αρκετά χαρούμενη

«χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη» μου λέει και έπειτα την αγκαλιάζω

«και εμείς έχουμε νέα» λέει ο Dave και μας κοιτάει

«να φοβόμαστε;» τον ρωτάω ειρωνικά και γελάει

«είμαστε έγκυος» λένε μαζί και τσιρίζω από την χαρά μου

«θα γίνω θεία» λέω συγκινημένη και αγκαλιάζω την κοιλιά της αδερφή μου.

«θα έχω μια μικρή ανιψιούλα» λέω κοιτώντας την κοιλιά της και χαμογελάω ασυναίσθητα.

«πρώτον δεν ξέρουμε το φύλο, δεύτερον θέλουμε να γίνει η νονά του παιδιού » μου λέει αδερφή μου και τους κοιτάω με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά

«φυσικά και θα γίνω η νονά της γιατί θα είναι κορίτσι» τους λέω αγκαλιάζοντάς τους και ο Dave μου δίνει ένα φιλί στο μέτωπο πριν με αφήσει.

How i met your father S.M (greek)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon