Chapter 33

36 4 0
                                    

Chapter 33

Μετά το φαγητό οι γονείς μου και του Shawn αποφάσισαν να πάνε να ξεκουραστούνε και οι υπόλοιποι καθίσαμε στο σαλόνι , εγώ και η Aaliyah ξαπλώναμε στον μεγάλο καναπέ και η αδερφή μου με τον Shawn καθόντουσαν στις πολυθρόνες. Ο Shawn είχε πάρει την κιθάρα του και έπαιζε διάφορα κομμάτια προκαλώντας μου ύπνο.

«I can't write one song that's not about you, can't drink without thinking about you, is it too late to tell you that, everything means nothing if I can't have you» τραγουδάει ψιθυριστά και όλο μου το σώμα ανατριχιάζει και χωρίς να το καταλάβω τα μάτια μου έχουν κλείσει και πλέον με έχει πάρει ο ύπνος.

Νιώθω ένα σώμα να κολλάει στο δικό μου και βολεύομαι καλύτερα αγκαλιάζοντας το χέρι που είχε τυλιχτεί στην μέση μου. Ένιωθα ασφάλεια δίπλα στο σώμα του και ήξερα ότι μπορεί αυτός να είναι ο μοναδικός που θα με κάνει να νιώσω έτσι.

Το κινητό μου δονείται και πετάγομαι από τον ύπνο μου, παρατηρώ ότι η αδερφή μου και η Aaliyah δεν ήταν στο δωμάτιο και ο Shawn κοιμόταν σαν αγγελούδι δίπλα μου. Χωρίς να θέλω να τον ξυπνήσω απλώνω το χέρι μου για να φτάσω το κινητό μου. Το ξεκλειδώνω και βλέπω ένα μήνυμα που δεν περίμενα να δω ποτέ στην ζωή μου. Όχι τουλάχιστον μετά από αυτό που έκανε.

"μου λείπεις. Καλά Χριστούγεννα" διάβαζα ξανά και ξανά το μήνυμά του χωρίς να μπορώ να το αποδεχτώ. Δεν το πιστεύω ότι είχε το θράσος μετά από όσα έκανε να μου στείλει και μήνυμα, είναι πραγματικά απίστευτος.

Δεν ήθελα να του απαντήσω και έτσι έκανα.

«μωρό μου είσαι καλά;» με ρωτάει ο Shawn και παίρνω το βλέμμα μου από την οθόνη του κινητού και γυρνάω να τον αντικρίσω

«είμαι μαζί σου, πως να μην είμαι καλά;» τον ρωτάω και του χαμογελάω πριν τον φιλήσω στο στόμα. Ανταποκρίνεται αλλά το αφήνουμε εκεί διότι στο σπίτι δεν είμαστε μόνοι μας.

Συνεχίζουμε να ξαπλώνουμε αγκαλιά και έχω μπροστά μου το κινητό χαζεύοντας στο Instagram. Παρατήρησα πολλές φωτογραφίες με εμένα και την οικογένεια του Shawn από σήμερα το πρωί να είναι αναρτημένες από διάφορες φαν οι οποίες λένε ότι είναι πολύ χαρούμενες που γνώρισα τους γονείς του. Μου άρεσε πάρα πολύ μια φωτογραφία με εμένα και την Aaliyah αγκαλιά στην καφετέρια. Πατάω αμέσως like στην φωτογραφία και την κάνω κοινοποίηση στο story μου κάνοντας την αγαπημένη μου Aaliyah ταγκ γράφοντας από πάνω "ό,τι καλύτερο" και δύο καρδιές. Νιώθω τον Shawn να χαμογελάει στον αυχένα μου και με το ένα μου χέρι πιάνω το δικό του.

How i met your father S.M (greek)Место, где живут истории. Откройте их для себя