Chapter 70

22 4 0
                                    

Chapter 70

Ανοίγω την βρύση στο χλιαρό νερό και παρατηρώ τον Shawn να έχει κάτσει στην μπανιέρα και να περιμένει και εμένα να κάτσω από μπροστά του. Αφού γέμισε η μπανιέρα με νερό άρχισε να με πλένει αφήνοντας ταυτόχρονα φιλιά στην πλάτη μου. Αφού μου έπλυνε την πλάτη μου έκανε νόημα για να γυρίσω ώστε να με κοιτάει και αυτό κάνω.

Το σφουγγάρι ακούμπησε στο στήθος μου και το νερό ανατρίχιασε τις ρόγες μου ερεθίζοντας τες. Χαμογέλασε και κατέβασε το χέρι του προς την περιοχή μου. Το κεφάλι μου πήγε προς τα πίσω απολαμβάνοντας από που μου έκανε ο Shawn όλο και περισσότερο. Έφτασε στην περιοχή μου και τοποθέτησε εκεί το σφουγγάρι χωρίς αρχικά να κάνει τίποτα. Έπειτα το άφησε και τοποθέτησε τα δάχτυλά του εκεί πιέζοντάς τα χωρίς να τα βάζει μέσα μου. Τα έτριβε και τα πίεζε τόσο πολύ που ήμουν αρκετά ερεθισμένη και μπορούσα άνετα να τελειώσω. Δεν θα τον άφηνα όμως τόσο γρήγορα να με κάνει να τελειώσω και έτσι κρατιόμουν.

Με έσπρωξε προς την άλλη άκρη της μπανιέρα και έβαλε ταυτόχρονα τρία δάχτυλα μέσα μου πιέζοντάς τα όσο πιο βαθιά μπορούσε και άρχισε να τα κουνάει χωρίς να τα βγάλει ούτε ένα χιλιοστό. Ένα απότομος αναστεναγμός βγήκε από το στόμα μου με την εισχώρηση αυτή και είδα στο βλέμμα του ότι το ευχαριστιόταν. Του άρεσε να με βασανίζει και να με έχει τόσο αδύναμη μπροστά του.

«μου αρέσει που μπορώ να σε κάνω ότι θέλω. Αυτό σημαίνει ότι είσαι δικιά μου» μου λέει και με σηκώνει ώστε να είμαι όρθια και να ακουμπάω το πλακάκι. Τοποθετεί το πρόσωπό του μπροστά από την περιοχή μου και με φιλάει εκεί. Η γλώσσα του γλύφει λίγα από τα υγρά μου και έπειτα εισχωρεί λίγη από την γλώσσα του μέσα μου και στην συνέχεια βάζει και την υπόλοιπη κάνοντάς τα πόδια μου να τρέμουν από την ηδονή.

«ααχ Shawn θα τελειώσω» του λέω αναστενάζοντας και με τα χέρια μου σπρώχνω το κεφάλι του πιο βαθιά. Η γλώσσα του έπαιξε με τον κόλπο μου κάνοντάς με να αφήσω ελεύθερο τον εαυτό μου και να γλύψει τα υγρά μου. Μπήκα ξανά μέσα στην μπανιέρα και με έβαλε να ξαπλώσω στο στέρνο του καθώς αισθανόμουν το μόριό του αρκετά ερεθισμένο στην πλάτη μου.

Δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι για αυτό γύρισα και τον κοίταξα πρώτα στα μάτια και έπειτα κοίταξα τον ερεθισμένο κάβαλό του. Τον σήκωσα ώστε να ακουμπάει η πλάτη του στα πλακάκια της μπανιέρα και άρχισα να παίζω μαζί του. Τον έβαζα και τον έβγαζα από το στόμα μου παίζοντας την κορυφή του με την γλώσσα μου που ήξερα ότι του αρέσει. Δεν άντεξε για αρκετή ώρα τα βασανιστήριά μου και τελείωσε μέσα στο στόμα μου.

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now