Chapter 19

39 6 0
                                    

Chapter 19

Ανοίγω τα μάτια μου με δυσκολία και παρατηρώ ότι είμαι στην αγκαλιά του Shawn. Κοιμόταν και πραγματικά άρχισα να σκέφτομαι ότι είναι ο πιο όμορφος άνθρωπος που έχω δει ποτέ στην ζωή μου. Πως γίνεται να είναι τόσο όμορφος όλη την ώρα;

«καλημέρα» μου λέει με ακόμα κλειστά μάτια και τον φιλάω στο στόμα

«καλημέρα» του λέω όταν απομακρυνθώ

«μπορώ να συνηθίσω άνετα να σε έχω κάθε μέρα στο κρεβάτι και να ξυπνάω δίπλα σου.» μου λέει καθώς γυρνάει να με αντικρίσει

«εγώ να δεις» του απαντάω και σηκώνομαι από το κρεβάτι αλλά με τραβάει πάλι πίσω. Χωρίς να περιμένω αυτή του την κίνηση δεν είχα καμία αντίσταση και έπεσα πάλι στο κρεβάτι πάνω του. Με αγκαλιάζει απλά μένουμε έτσι για μερικά λεπτά. Κανένας δεν έλεγε τίποτα. Δεν χρειαζόταν

«Παιδιά ξυπνήστε. Ώρα για πρωινό» ακούω από έξω την Κατερίνα και κάνω μία προσπάθεια να σηκωθώ από το κρεβάτι και αυτή την φορά με αφήνει.

«σε 10 είμαστε έτοιμοι» της λέω και λογικά έφυγε από την πόρτα. Πλησιάζω την βαλίτσα μου και βγάζω το κολλητό μου τζιν και την μπλούζα που φορούσα στην συναυλία στο Amsterdam. Ντύνομαι και βάζω και τα vans μου και περιμένω τον Shawn να ετοιμαστεί.

Βάζει τα χθεσινά του ρούχα και αφού έρθει να πιάσει το χέρι μου βγαίνουμε από το δωμάτιο. Στο σαλονάκι του ξενοδοχείου βλέπουμε τα παιδιά να μας περιμένουν. Μόλις μας βλέπουν έρχονται προς το μέρος μας και αφού χαιρετιστούμε όλοι μαζί ξεκινάμε για το κέντρο του Μιλάνο για να πάμε να φάμε.

Το κινητό του Shawn χτυπάει και μόλις βλέπει ποιος είναι το σηκώνει αμέσως

«καλημέρα» τον ακούω να λέει σε αυτόν που τον καλεί

«στο κέντρο πάμε για φαγητό. Μόλις κάτσουμε κάπου θα σου στείλω το μαγαζί να έρθετε» συνεχίζει και έπειτα το κλείνει.

Μόλις φτάνουμε κέντρο βλέπουμε ένα αρκετά καλό μαγαζί για πρωινό. Αποφασίζουμε να πάμε εκεί.

«γεια σας.» μας χαιρετάει ο σερβιτόρος

«γεια σας. Θέλουμε ένα τραπέζι για 11 άτομα. Ευχαριστώ» παίρνει τον λόγο ο Shawn και αυτός γνέφει πριν μας κάνει νόημα να τον ακολουθήσουμε. Καθόμαστε στο τραπέζι και μέσα σε λίγα λεπτά έρχονται και οι υπόλοιποι.

Ο Andrew κρατάει μία τσάντα και την δίνει στον Shawn. Τον παρατηρώ να σηκώνεται ήσυχα και να πηγαίνει προς την τουαλέτα. Φαντάστηκα ότι θα ήταν καθαρά ρούχα. Και είχα δίκαιο, προφανώς.

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now