Chapter 62

26 4 0
                                    

Chapter 62

«είσαι το καλύτερο κορίτσι που θα μπορούσα να έχω. Είμαι τόσο τυχερός» τον ακούω να μου λέει χαϊδεύοντας τα μαλλιά μου.

Τον κοιτάω και απορώ πως του ήρθε να μου πει κάτι τέτοιο. Αισθάνομαι ότι πονάω το στήθος του με το πιγούνι μου και έτσι γυρίζω το πρόσωπό μου στα πλάγια.

«πως σου ήρθε αυτό τώρα;» τον ρωτάω και με τα χέρια του με κάνει να τον κοιτάξω και έπειτα τα τοποθετεί στα οπίσθιά μου.

«θυμάμαι τι μου έκανες χθες για τα γενέθλιά μου και δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω και να σκέφτομαι πόσο υπέροχη είσαι» μου λέει και κοκκινίζω

«σταμάτα» του λέω ντροπαλά και χαμηλώνω το βλέμμα μου

«τώρα σήκω από πάνω μου γιατί θέλω να πάω να φάω» μου λέει και μου βαράει τον κώλο μου για να σηκωθώ. Αναστενάζω και σηκώνομαι από πάνω του αλλά συνεχίζω να ξαπλώνω στο κρεβάτι.

«δεν θα έρθεις;» γυρνάει να με ρωτήσει λίγο πριν βγει από το δωμάτιο. Γνέφω και τον πλησιάζω, μου κάνει νόημα να ανέβω στην πλάτη του αλλά αμέσως αρνούμαι. Απλώνει το χέρι του και το πιάνω πηγαίνοντας στην κουζίνα. Αρχίζουμε να μαγειρεύουμε για πρωινό καθώς η ώρα είναι ακόμα 11 και απορώ γιατί ξυπνήσαμε τόσο νωρίς.

«μωρό μου φύγε λίγο» μου λέει και κάνω ένα βήμα πίσω για να ανοίξει το συρτάρι μπροστά μου.

Συνεχίζω να τηγανίζω τις κρέπες και ο Shawn περιπλανιόταν στην κουζίνα νομίζοντας ότι με βοηθάει.

«τα παρατάω» μου λέει αγανακτισμένος και κάθετε στον πάγκο της κουζίνας.

«εσύ είσαι καλός σε άλλα πράγματα» του λέω και μου πιάνει το χέρι φέρνοντάς με κοντά του. Με φιλάει στο στόμα και έπειτα χαμογελάει

«για αυτό σε έχω εσένα» μου λέει και στριφογυρνάω τα μάτια μου πριν επιστρέψω στο φαγητό.

Για αρκετή ώρα υπήρχε ησυχία και νόμιζα ότι ο Shawn με άφησε στην κουζίνα μόνη μου.

Τα χέρια του ακουμπάνε την κοιλιά μου και το σώμα του κολλάει στο δικό μου. Τα χείλη του αρχίζουν να φιλάνε τον εκτεθειμένο λαιμό μου και πηγαίνω πίσω το κεφάλι μου και το ακουμπάω στον ώμο του απολαμβάνοντας τα χάδια του.

«σου αρέσει αυτό;» με ρωτάει και γνέφω χωρίς να έχω κουράγιο να πω κάτι. Με είχε χαλαρώσει πάρα πολύ.

«θες να πάμε στο δωμάτιο;» με ρωτάει και αμέσως συνέρχομαι

«ηρέμισε» του λέω και παρατηρώ ότι για λίγο η κρέπα δεν κάηκε. Την βγάζω και τοποθετώ το πιάτο με τις κρέπες στον πάγκο της κουζίνας μαζί με δύο ποτήρια γάλα ,την μερέντα και τα τρίματα μπισκότου.

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now