Chapter 34

34 4 0
                                    

Chapter 34

Ξαπλώναμε στον καναπέ αγκαλιά και κοιτούσαμε το ταβάνι

«δεν θα ήταν καλύτερα να πηγαίναμε στο κρεβάτι μας;» τον ρωτάω και γυρνάει να με αντικρίσει.

«έχεις απόλυτο δίκαιο. Πάμε» μου λέει και σηκώνεται αμέσως. Χωρίς να βάλει ρούχα πάει να φύγει από το δωμάτιο αλλά προλαβαίνω να τον σταματήσω

«είσαι με τα καλά σου; Έτσι θα βγεις έξω;» τον ρωτάω φρικαρισμένη μην μας δει κανένας γυμνούς και έχουμε μπλεξίματα

«έλα ρε μωρό μου. Δεν θα γίνει κάτι για 2 δευτερόλεπτα μέχρι να πάμε στο δωμάτιο» λέει παραπονεμένος αλλά εγώ δεν αλλάζω γνώμη.

«είσαι απαίσια» μου λέει και βάζει μόνο του παντελόνι του, βγαίνει από το δωμάτιο και αφού ντυθώ και εγώ, χωρίς τα εσώρουχα προφανώς, βγαίνω και κατευθύνομαι προς το υπνοδωμάτιό μας. Μόλις μπαίνω μέσα βλέπω τον Shawn να έχει προλάβει να βγάλει ξανά τα ρούχα του και να ξαπλώνει στο κρεβάτι γυμνός. Με την εικόνα αυτή δαγκώνω δυνατά το χείλος μου και νιώθω η θερμοκρασία του σώματός μου να ανεβαίνει. Βγάζω και εγώ τα ρούχα μου και ανεβαίνω πάνω του.

«αν ήταν να κάνουμε ξανά σεξ να μην φεύγαμε από το δωμάτιο» μου λέει και τον σταματάω ενώνοντας τα χείλη μας

«απλά θα κάνουμε ησυχία» του λέω και πιάνω τον κάβαλό του και αρχίζω να τον ερεθίζω. Προσπαθεί να μην βγάλει κανέναν αναστεναγμό για να μην μας ακούσουν και για να τον βοηθήσω τον φιλάω στα χείλη αφήνοντάς τον να αφεθεί στα φιλιά μας.

Δεν πέρασε πολύ ώρα και μας γυρνάει ώστε αυτός να είναι από πάνω. Τα χείλη του βρίσκονται στην περιοχή μου και της αφήνουν υγρά φιλιά ερεθίζοντάς με, με κάθε του φιλί όλο και περισσότερο. Κρατιόμουν αρκετά για να μην βγάλω κανέναν αναστεναγμό ευχαρίστησης και πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο. Παρατηρώ τον Shawn να γλύφει τα δάχτυλά του και στην συνέχεια να τοποθετεί δύο στην περιοχή μου και να αρχίζει να τα πιέζει χωρίς να τα βάζει μέσα μου. Τα κουνούσε για να με υγράνει όσο περισσότερο μπορούσε και τα κατάφερνε πάρα πολύ καλά. Επιτέλους μου έβαλε απότομα τα δύο του δάχτυλα μέσα μου και ξεκίνησε να τα βάζει και να τα βγάζει με απίστευτες ταχύτητες με σκοπό να μην με αφήνει να παίρνω σωστές αναπνοές.

Την στιγμή που πήγε να μου βγει ένας αναστεναγμός ο Shawn το κατάλαβε και ένωσε τα χείλη μας για να μην ακουστώ. Κάθε φορά πίεζε όλο και πιο πολύ τα δάχτυλά του μέσα μου χτυπώντας τα τοιχώματά μου. Δεν άντεξα για πολύ και τελείωσα θέλοντας να βγάλω έναν δυνατό αναστεναγμό αλλά δεν μπόρεσα γιατί τα χείλη του Shawn πάνω στα δικά μου με εμπόδισαν.

How i met your father S.M (greek)Where stories live. Discover now