Epiloog

11.7K 192 61
                                    

POV Brooke

Ik laat mezelf op Aiden zijn bed vallen terwijl ik beneden de voordeur in het slot hoor vallen. Snelle voetstappen komen de trap oplopen en al snel vliegt zijn deur open. Hij laat zichzelf net zoals ik op bed vallen en ligt zijn hoofd op mijn borst. Als vanzelf vliegt mijn ene hand naar zijn haar om hem te strelen en de andere om zijn schouders. Hij slaat zijn armen om me heen en ik voel zijn schouders ontspannen. 'Ben je nog boos?' mompelt hij tegen mijn borst. Een kleine glimlach komt op mijn gezicht. 'Nee. Je had het gewoon moeten vertellen.' zucht ik. Ik voel hem knikken en hij komt omhoog. 'Sorry.' pruilt hij. 'Het is je vergeven.' grinnik ik. Hij glimlach en drukt een kus op mijn lippen. 'Dus, je heb de hele week bij mijn moeder gehangen?' Hij haalt diep adem en legt zijn hoofd weer neer op mijn borst. 'Ze ging kapot.' is het enige wat hij zegt. Een steek gaat door mijn borst. 'Ik verzekerde haar gewoon dat het niet lang duurde voordat je terug zou komen. Hoe vaker ik het zei, hoe meer ik mezelf ging geloven.' Ik streel door zijn haar maar antwoord niet. Hij pakt mijn hand vast en brengt die naar zijn mond. 'Maar je bent er weer en dat is het belangrijkste.' zegt hij trots en hij drukt een kus op mijn hand. Ik druk een kus op zijn kruin en ga dan rechtzitten. 'Ik ga even douchen en dan moet je me zo afzetten. Ik moet me nog omkleden en over anderhalf uur moeten we bij het restaurant zijn.' zeg ik. Ik duw hem van me af en ga van het bed. Ik pak een trui van Aiden uit zijn kast en loop de badkamer in. Ik draai de douche aan en kleed me uit. Ik leg mijn kleren op de wastafel en stap onder de douche.

Ik gooi mijn hoofd achterover en sluit mijn ogen terwijl het warme water door mijn haar glijd. Ik voel mezelf ontspannen. Ik haal mijn handen door mijn haar maar dan schrik ik op. Twee armen worden om mijn middel geslagen en ik word tegen iemand aangedrukt. 'Jezus! Ik schrok!' zeg ik fel terwijl ik hem aankijk. Hij lacht enkel. 'Hoeft niet. Ik ben het maar.' zegt hij. 'Wat doe je?' 'Ik moest ook douchen en we moeten over anderhalf uur bij het restaurant zijn.' zegt hij onschuldig. Ik rol met mijn ogen en draai me dan om in zijn greep. Ik sla mijn armen om zijn nek en zijn handen glijden af naar mijn kont. 'Is dat zo?' vraag ik achterdochtig. Langzaam voel ik zijn lid tegen mijn onderbuik hard worden en hij rolt met zijn ogen. 'Zekers.' zegt hij serieus. Ik rol met mijn ogen en druk dan mijn lippen op de zijne. Gretig beantwoord hij mijn kus en hij knijpt in mijn billen. Ik kreun en mijn handen glijden over zijn borst naar beneden. Zijn adem stokt wanneer ik hem vastpak en hij laat zijn hoofd in mijn nek vallen. Langzaam maak ik pompende bewegingen met mijn hand en ik streel door zijn haar. 'Brooke..' kreunt hij. Mijn hart slaat over wanneer hij mijn naam kreunt en een brandend gevoel in mijn onderbuik laait op. 'Brooke ik...' Dan verstevigd hij zijn grip rond mijn billen en tilt me op. Hij pint me vast tussen hem en de muur en kijkt me recht aan. 'Ik hou zoveel van je.' kreunt hij. Hij drukt zijn lippen op de mijne en ik trek aan zijn haar. Opnieuw kreunt hij en zijn lippen glijden af naar mijn nek. Ik bijt op mijn lip om een kreun in te houden maar het heeft geen zin. Een kreun verlaat mijn lippen en meteen begint hij met zuigen. Ik gooi mijn hoofd naar achter zodat hij er beter bij kan en ik voel zijn grip in mijn billen steviger worden. Hij komt weer terug bij mijn lippen en drukt er een lange kus op.
Dan uit het niets, laat hij me los en loopt de douche uit. Vragend en buiten adem sta ik tegen de muur aan en kijk voor me. Ik zie dat hij het spiegelkastje opendoet en er een condoom uithaalt. Hij doet hem om en komt de douche weer in. Hij pint me opnieuw vast tegen de muur en hem en al snel voel ik hem in me.
Na een paar harde stoten en hevig gekreun verstart mijn lichaam en dit is voor hem een teken om sneller te stoten. Dan na een paar stoten valt hij stil tegen mijn borst en haalt hij zichzelf langzaam uit me. Hij zet me neer en pakt mijn hoofd vast. 'Ik hou van je.' zeg ik hem. Zijn ogen beginnen nog meer te twinkelen en zijn glimlach word nog groter. Hij drukt een lange kus op mijn lippen maar dan maak ik me van hem los.

'Ik moet me haar nog wassen en jij moet je nog aankleden en dan moet ik nog naar huis want daar hangen mijn kleren. We hebben nog maar een uur.' zucht ik. Ik draai me om en pak de shampoo. Ik hoor hen enkel grinniken. Snel was ik mijn haar en mijn lichaam en draai de douche dan uit. Ik droog me af en het setje kleren wat op de wastafel ligt trek ik aan. Aiden loopt in enkel een handdoek om zijn heupen zijn slaapkamer in. Ik haal een borstel door mijn haar en laat het los over mijn schouders hangen. Ik kijk even naar mezelf in de spiegel. Ik heb een rode blos over mijn wangen gekregen en mijn ogen twinkelen. Ik glimlach naar mijn spiegelbeeld maar loop dan naar Aiden.
Hij staat voor de spiegel met een zwarte broek aan en een wit overhemd. Ik loop naar hem toe en sla van achter mijn armen om hem heen. 'Lekkerding.' mompel ik in zijn schouder. Ik zie dat hij glimlacht maar dan maakt hij zich los van me. 'We moeten gaan. Nog een uurtje.' zegt hij. Ik knik en loop naar beneden. Ik stap in mijn schoenen en pak mijn jas van de kapstok. Ik loop naar buiten en hoor Aiden met snelle stappen achter me aan komen.

Ik stap in en hij volgt mijn voorbeeld. Hij start de motor en rijd weg. De radio klinkt zacht op de achtergrond en hij legt zijn hand op mijn been. Ik mijn hem vast en verstrengel onze vingers. En dan besef ik dat er voor het eerst een gevoel van ontspanning door me heen gaan. Ik glimlach terwijl ik naar onze handen kijk maar dan komt de auto alweer tot stilstand. Ik kijk op maar we zijn al thuis. Ik stap uit en zonder te wachten op Aiden of te kloppen loop ik naar binnen.

Ik ren naar boven en open mijn kledingkast.
Ik scan mijn kleren en eindig bij een donkerblauw jurkje wat ik ook heb gekocht voor een bruiloft. Ik kleed me uit en trek het jurkje aan. Net als ik klaar ben komt Aiden mijn kamer binnenlopen. Ik draai me naar hem om en kijk hem vragend aan. Zijn ogen glijden over mijn lichaam maar aan zijn blik te zien is het al goedgekeurd. Ik grinnik en loop naar hem toe. 'Wil je de rits dichtmaken?' Hij knikt en ik haal mijn haar uit mijn nek. Ik voel zijn warme vingers over mijn huid glijden en er ontstaat kippenvel. Ik weet gewoon dat hij grijnst maar dan drukt hij een kus op mijn schouders.
Ik loop naar mijn bureau en ga zitten. Snel doe ik wat mascara op en bedek de zuigplek van Aiden met wat foundation. Ik voel dat zijn blik op mijn is gericht maar ik geef er geen aandacht aan.
Zodra ik klaar ben knikt hij en loopt voor mij naar beneden. Ik loop de woonkamer in waar ik mijn moeder zie zitten op de bank. 'Mam ik ga uiteten. Ik maak je wakker zodra ik thuis ben.' zeg ik. Ze knikt en staat op. Ze drukt een kus op mijn wang en knikt goedkeurend. 'Veel plezier.' zegt ze. Ik knik en loop naar de gang waar ik in mijn hakken stap. Ik loop voor Aiden de deur uit en stap in.

Opnieuw legt hij zijn hand op mijn been en speelt de radio zacht op de achtergrond. Hij rijd weg en het is gelukkig maar een paar minuten rijden.
Waar we eigenlijk links moeten gaat hij rechts. 'Aiden, je moest rechts.' Hij glimlacht enkel maar zegt niks. Niet begrijpend kijk ik hem aan maar zeg niks. Ik kijk naar buiten en probeer ik peilen waar we nou eigenlijk heen gaan maar ik heb geen idee.

Dan komt de auto ineens tot stilstand en vragend kijk ik hem aan. Hij zegt niks en stap uit. Ik volg zijn voorbeeld en ga naast hem staan. Meteen pakt hij mijn hand, verstrengeld hij onze vingers en begint te lopen. Zwijgend volg ik hem.
Dan na een paar minuten laat hij mijn hand los en draait me naar zich om. Ik scan de omgeving en voor me zie ik de zee met een langzaam ondergaande zon. Ik draai me naar hem om en kijk hen vragend aan. 'Wat doen we hier. We moeten...' 'Rustig. Ik heb de rest gebeld dat we wat later komen.' zegt hij en hij slaat zijn armen om me heen. Ik kijk naar het uitzicht voor me en leun tegen zijn borst.
Na een tijdje zo gestaan te hebben maak ik me los uit zijn greep en draai me naar hem om. 'Wat doen we hier?' vraag ik. Hij glimlacht en grijpt naar zijn broekzak. Hij haalt er een doosje uit en mijn ogen worden groot bij dit beeld. Hij opent het langzaam en kijkt me aan.
Mijn adem stokt en ik sla mijn handen voor mijn mond. 'Waarom?' weet ik uit te brengen. 'Omdat ik van je hou en ik je nu eindelijk terug heb.' zegt hij uit het diepste van zijn hart. 'Vind je het mooi?' Ik knik enkel, niet in staat om woorden uit te brengen. Hij pakt de ketting uit het doosje en stopt het doosje terug in zijn zak. Ik draai me om en hef mijn haar. Ik voel het koude metaal mijn huid raken en meteen grijp ik naar het bedeltje in de vorm van een hart. Ik kijk ernaar en lees de tekst die erin is gegraveerd.
Forever and always.
Een warm gevoel en een bom van vlinders ontploft er in mij en meteen draai ik me om. Ik pak zijn gezicht vast en druk mijn lippen op de zijne.
'Forever and always.' fluister ik met mijn voorhoofd tegen zijn voorhoofd.

He wants me Where stories live. Discover now