Part seventy - three

8.9K 182 13
                                    

POV Aiden

Rustig rijd ik naar haar huis en tik met mijn duimen op het stuur. Af en toe voel ik Lucy haar blik op mij rusten maar ik geef er geen reactie op. Ik blijf het beeld van Brooke die straks in mijn armen vliegt maar herhalen. Ik kan het beeld niet van me afschudden. Ik kan nu al niet wachten op de blik die Lucy me gaat geven zodra ik Brooke bij haar weg haal.
'Zeg hier de auto maar neer.' zegt ze. Ik schrik op uit mijn gedachten en parkeer snel de auto. Zonder wat te zeggen stap ik uit en wacht totdat ze naast me staat. Ik doe de auto op slot en in stilte lopen we naar haar huis. Het is een redelijk groot hij me een garage. Niks bijzonders. Ze opent de deur en loopt de woonkamer in. Ik loop achter haar aan en mijn ogen glijden door de kamer. Het is erg wit en er staan enkel een paar fotolijsten als decoratie. 'Wil je wat drinken?' Ik kijk haar aan en ze staat ongemakkelijk op haar benen te bewegen. Ik schud enkel met mijn hoofd.

Ze wappert een paar keer met haar handen en ademt uit. Ze kijkt me aan en laat haar handen langs haar lichaam handen. Ze loopt naar me toe en blijf een halve meter voor me staan. 'Wat was jij eigenlijk van plan?' vraagt ze zacht. Ze bijt op haar lip en kijk ze verleidelijk aan. Ik grijns en leg mijn handen op haar heupen. Ik buig naar voren zodat ik dicht bij haar oor kom. 'Hoe laat komen je ouders thuis.' 'Over twee uur.' hijgt ze. 'Tijd zat.' antwoord ik. Ze laat een blij kreetje horen en draait zich om. Ze pakt mijn hand vast en trekt me mee naar boven. Ik loop achter haar aan de trap op en kijk om me heen. Ze opent haar deur en trekt me mee naar binnen. Ze doet de deur achter zich op slot en draait zich terug naar me om. Ze gaat tegen de deur aanstaan en haalt haar rokje omhoog zodat haar string duidelijk te zien is. Als ik niet een meisje had gehad waar ik ontzettend veel van hou had ik haar nu genomen. Ik grijns en loop naar haar toe. Ze pakt mijn shirt vast, trekt me naar haar toe en drukt haar lippen op de mijne. Met tegenzin zoen ik terug. Haar tong glijd over mijn onderlip maar ik open mijn mond niet. Ze drukt haar lippen harder op de mijne maar ze krijgt haar gewenste effect niet. Ik leg mijn handen op haar heupen en draai ons om. Ik duw haar naar het bed en gooi haar neer. Ik kijk haar aan. In haar ogen heeft ze een verleidelijke blik en ze trekt haar benen op zodat ik haar string goed kan zien. Ik draai me om en loop naar de deur. Ik pak de sleutel uit het slot en houd die in mijn handen. Ik draai me terug naar haar om en ik zie dat ze haar onderlip tussen haar tanden heeft genomen.

'Je dacht toch niet dat ik echt met je naar bed zou gaan, he?' vraag ik haar ongelovig. Niet begrijpend kijk ze me aan. 'Jij vind het niet gek? Brooke is een dag niet op school en ik ga meteen naar jou toe.' Langzaam komt ze overeind en ze staart me aan. 'Wat bedoel je?' vraagt ze. Ik voel woede in mij naar boven komen. 'Waar is ze?' vraag ik haar. Niet begrijpend kijkt ze me aan. 'Als je nu achterlijk gaat doen word ik echt woest. Waar is ze?' herhaal ik met een verheffende stem. Ik zie iets van schrik in haar ogen maar ze antwoord niet. Ze gaat rechtop staan en slaat haar armen over elkaar. 'Ik snap het niet. Wat heeft Brooke wat ik niet heb?' vraagt ze me serieus. Ik grinnik. 'Wat dacht je van een hart?' vraag ik haar. Haar blik word emotieloos en ze slaat haar armen over elkaar. 'Waar is ze?' vraag ik nogmaals. Ze loopt naar me toe en kijkt me niet begrijpend aan. 'Ik weet niet waar je het over heb.' zegt ze op een onschuldig toontje. Ik rol met mijn ogen en kijk haar aan. 'Maar we kunnen het heel gezellig maken.' zegt ze verleidelijk. Terwijl ze het zegt legt ze haar hand op mijn wang en haar ogen glijden over mijn lichaam. Dat was de druppel. Ik pakt haar arm vast en draai ons om zodat ik haar tegen de muur kan duwen. Ik leg mijn hand om haar keel en deuk haar zacht, maar toch hard genoeg tegen de muur. 'Waar is ze?!' schreeuw ik. Angst is nu duidelijk in haar ogen te zien maar ze antwoord niet. Haar gezicht loopt rood aan.

Ik duw haar aan de kant, open de deur en kijk de gang rond. Een voor een trek ik de deuren open maar ik zie niks bijzonders. Ik storm naar beneden maar ook daar zie ik niks raar.
Als laatste open ik de deur onder de trap. Het is een kleine kamer, helemaal wit en met enkel een bed erin. Het enige licht wat er in de kamer kan schonen komt door een klein raam. Het bed in onopgemaakt en drie druppels bloed zijn duidelijk te zien op de grond.
En dan komt opnieuw het besef dat ik te laat ben.

He wants me Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu