Part eleven

15K 253 19
                                    

POV Aiden

Boos stormt ze het lokaal uit. Ik laat mezelf onderuit zakken. Mijn ogen glijden snel over het papier. Ze heeft alle antwoorden perfect ingevuld. Even bijt ik op mijn onderlip. Waarom moet ik altijd zo'n eikel zijn. Oké, dat is nou eenmaal hoe ik ben. Ik geef het niet graag toe maar dit was biet eerlijk. Ik zucht en schuif hard mijn stoel naar achter. De docent draait zich om en kijkt me vragend aan. Ik kijk hem kort aan en loop dan heg lokaal uit. Ergens heb ik hoop dat ik haar nog zie in de gangen maar ze is nergens te vinden. Ik zucht en vis mijn telefoon uit mijn broekzak.

Bro's before hoes
Ik: Vanavond feest bij mij. 2100 hebben jullie alles geregeld.

Ik vergrendel mijn telefoon zonder op reactie te wachten. Met een snelle pas loop ik door de gang. Ik trek de deur van de meiden wc open. Niemand. Ik kijk naar alle sloten op de deur maar ze zijn allemaal open. Ik storm de wc uit en loop door naar de aula. Waarom wil ik haar überhaupt zo graag vinden? Ik vertraag mijn pas. Ik heb in principe niets verkeerd gedaan. Ik gedroeg me zoals ik ben. Daar ga ik geen sorry voor zeggen. Ik zeg überhaupt geen sorry. Ik krijg een grijns op mijn gezicht. Ik loop door naar de aula en laat mezelf op een bank zakken. Ik grijp mijn telefoon uit mijn zak en ga naar Instagram. Ik scroll door mijn foto's en kies een decent foto van mezelf. 'Tonightt 2100!!' zet ik bij de foto en plaats het in mijn verhaal. Ik vergrendel mijn telefoon en staar even voor me uit. 'Schat! Waarom heb je me niet eerder verteld over je feest? Dan had ik tenminste een mooie jurk kunnen regelen. Nu is dat te laat!' Jammerend komt ze aanlopen. Ik rol met mijn ogen. 'Lucy.' zucht ik. In hoog tempo komt ze op me aflopen. Ze duwt me iets naar achter en ze komt op mijn schoot zitten. Ik zucht. 'Lucy wat wil je?' Ze trekt haar jurkje naar beneden en pakt mijn kin vast. Ze laat haar ogen snel over mijn gezicht glijden maar drukt dan haar lippen op de mijne. Haar handen glijden door mijn haar en ik leg mijn handen hard op haar kont. Ze kreunt. Ik grijns tegen haar lippen. Ze opent haar mond en ik duw mijn tong naar binnen.

Ik voel mijn telefoon trillen. Ik duw haar van me af en kijk naar mijn telefoon. Berichtje van een onbekend nummer met enkel een punt. Ik zucht. Lucy pakt weer mijn kin vast en wilt haar lippen weer op de mijne drukken maar in draai mijn hoofd weg. 'Sta op.' zeg ik enkel. 'Babe, wat is er?' vraagt ze met een moeilijk gezicht. 'Sta op. Ik koet weg.' zeg ik kil. Ze zucht en staat op van mijn schoot. Snel spring ik van de bank en met een snelle pas loop ik naar buiten. Ik pak mijn autosleutels en loop er snel heen. Even glijden mijn ogen over het parkeerterrein als iets me doet stilstaan. Daar staat ze. Te bellen. Met een grote lach op haar gezicht. Even is ze stil maar dan begint ze te lachen. Dan hangt ze op. Ze steekt haar telefoon in haar broekzak en maakt aanstalten om naar binnen te lopen als haar ogen de mijne vinden. Ze staat stil en staart me aan. Duidelijk niet van plan om weg te kijken.
Het lijken wel minuten dat we zo staan. Niemand van plan om weg te kijken. Haar blauwe ogen glinsteren in het zonlicht. De sleutel in mijn hand haalt me terug. Ik haak mijn ogen uit de hare en draai me om. Ik loop snel naar mijn auto en stap in. Ik start de motor en druk het gaspedaal in. Even druk ik op de rem om te kijken of Brooke daar nog staat. Ja. Trillend adem in uit. Ik drum het gaspedaal in en rijd het parkeerterrein van school af.
———-
Ik rijd het parkeerterrein op. Snel druk ik op de rem en spring uit mijn auto. Ik open de deur en loop snel naar binnen. Mijn voetstappen galmen door de grote ruimte. Ik open de deur voor me. 'Wat is er gebeurd?' vraag ik zonder te kijken wie er zijn. 'Er is ingebroken in complex D. We hebben meteen nadat jij geappt bent er iemand heen gestuurd.' zegt Liam die voor de computerschermen zit. 'En?' 'Er is niks meegenomen. Bewaking heeft op tijd ingegrepen, als je begrijpt wat ik bedoel.' ik grinnik. 'Wat is er met hun gebeurd.' 'Geen idee. Ze zijn opgeruimd. Dat is alles wat ik weet.' 'En hij draait zich weer om naar de computers. Ik knik.
Ik ga naast Liam op een stoel zitten. Hij scrollt door pagina's. Niet dat ik daar iets van begrijp. Zolang er maar niets met de handel gebeurd.

'Vanavond een feest hoorde ik van Nathan.' mompelt hij. 'Jep. Ik was wel toe aan de alcohol en wijfen.' zeg ik simpel. Hij grinnikt. 'Hoe lang is het geleden dat jij seks heb gehad?' vraagt hij terwijl hij zich naar me toedraait. 'Uhm, ik denk een week geleden. Net bijna maar toen werd ik ineens geappt.' hij grinnikt enkel. 'Hoe zit het met jou dan. Ik hoor jou nooit over wijfen.' Liam is de enige van ons die niks met seks heeft. Hij "respecteert" meisjes. Nathan, Cameron en ik doen het voor de seks, hij doet het voor de liefde. Hij haalt zijn schouders op. Ik kijk hem aan. Niet begrijpend kijkt hij terug. 'Wat?' 'Jij ziet Brooke zitten.' zeg ik als ik een conclusie heb getrokken. 'Nope.' 'Dan vind je het vast niet erg als ik haar vanavond dronken voer, mee naar boven neem en haar neem. En dan bedoel ik ook echt nemen. Als in de grootste zin van het woord. Ik bedoel, ze is facking lekker. God ik denk dat ik zelfs nu een stijve heb.' Zijn ogen worden groot. 'Als je dat maar laat. Je mag iedereen hebben maar niet Brooke. Ze is een vriendin.' zegt hij. 'Ha ik zei het je. Je vind haar leuk.' Hij rolt met zijn ogen. 'Nou ik zie je vanavond wel. Ik ga naar huis. Nathan en Cameron zullen daar wel zijn.' 'Yo!' 'Yo!' En ik verlaat de loods.

He wants me Where stories live. Discover now