Part fifty - seven

13K 203 16
                                    

POV Brooke

Zachte geluiden verlaten zijn mond als teken dat hij slaapt. Ik zucht en bijt op de binnenkant van mijn lip. Ik sla mijn armen over elkaar en kijk naar buiten. Ik zit in de vensterbank van zijn kamer terwijl hij rustig in bed ligt te slapen. Het lukte niet om te slapen. Toen ik terug in de kamer kwam was het verdriet in zijn ogen zo groot. De schuld in zijn ogen was niet te missen.
De gedachten razen door mijn hoofd. Het is inmiddels één uur 's nachts en het enige licht wat door de kamer schijnt, is het kleine beetje licht wat de maan straalt. Mijn rust kan ik echter niet vinden. Ik kan maar niet begrijpen waarom Liam het heeft gedaan. Ik kan ook niet begrijpen waarom Aiden zich zo schuldig voelt. Hij kon toch niet weten wat er zou gebeuren? En het word er nou niet bepaald beter op nu ik weet dat Liam terug is.
Ik leg mijn hoofd tegen het raam en probeer mijn hoofd leeg te maken.

'Wat doe je?' een schorre stem klinkt zacht door de kamer en meteen kijk ik op. Aiden leunt op zijn onderarmen en kijkt me met half dichtgeknepen ogen aan. 'Niks. Ga maar weer slapen.' fluister ik terug. Hij haalt een hand door zijn haar en haalt het slaap uit zijn ogen. Hij schraapt zijn keel en gaat rechtop zitten. 'Kom.' Hij slaat de deken van een kant af zodat ik meteen in kan stappen. Ik zucht en sta op. Ik stap ik in bed en ga op mijn zij liggen. Hij gaat ook terug op zijn rug liggen en draait zijn hoofd naar me om. 'Wat is er aan de hand?' fluistert hij. 'Niks om je druk om te maken om één uur 's nachts. Ga maar slapen.' Ik leg mijn hand op zijn wang in de hoop hem gerust te stellen. Hij pakt mijn hand vast en trekt me om zijn borst. Hij slaat zijn arm om me heen en legt zijn hoofd op de mijne. 'Zeg het nou maar.' zucht hij. Ik kom omhoog en leun op mijn onderarmen. Vragend kijkt hij me aan. 'Ik was gewoon aan het denken.' zeg ik simpel. 'En we weten allebei waarover dus doe maar niet alsof het je niets doet.' mompelt hij. Ik grinnik en laat mijn hoofd even hangen. Ik voel zijn vingers onder mijn kin en hij heft mijn hoofd. Ik zucht en weet niet wat ik moet zeggen. 'Zeg maar wat je wilt zeggen.' fluistert hij, net of hij mijn gedachten kan lezen. 'Ik wil gewoon niet dat jij je schuldig voelt. Ik bedoel, jij kon toch niet weten wat er zou gebeuren?' 'Daar gaat het niet om. Het gaat erom dat ik dit kon verkopen. Ik wist waar je zat maar ik was te laat.' Er komt een kleine glimlach op mijn gezicht. 'Wat lach je nou?' vraagt hij fel. 'Je bent lief.' zeg ik enkel. Hij rolt met zijn ogen maar kan een lach niet onderdrukken. 'Maar ik meen het, je moet je niet schuldig voelen.' zeg ik serieus. Hij geeft echter geen antwoord.

Hij komt enkel omhoog en drukt zijn lippen op de mijne. Onze lippen bewegen synchroon en zijn tong dringt binnen. Hij komt langzaam omhoog en gaat recht zitten. Zijn handen glijden naar mijn hoofd en omvatten mijn wangen. Ik doe hetzelfde en zet mijn knieën aan beide kanten van zijn benen. Zijn handen glijden af naar mijn middel en knijpen er zacht in. Mijn heupen schieten naar voren en hij begint te grijnzen. Zijn lippen glijden van mijn lippen naar mijn nek. Ik bijt op mijn lip om een kreun te onderdrukken. 'Laat je gaan, ik weet dat je het wilt.' zegt hij hijgend tegen mijn nek. Ik doe wat hij zegt en zacht verlaat een kreun mijn mond. Zijn lippen strijken over mijn nek en een siddering glijd door me heen. Zacht likt hij mijn huid en begint te zuigen. Opnieuw verlaat een kreun mijn mond. Mijn handen woelen door zijn haar en zacht trek ik eraan. Nu is hij degene die een kreun laat horen. Zijn lippen verlaten mijn nek en vinden mijn lippen. Mijn handen verlaten zijn haar en glijden af naar zijn rug waar ik zacht mijn nagels in zijn huid zet. Opnieuw kreunt hij. Even haal ik mijn lippen van ze zijne en hijg zachtjes. 'Als je niet verder wilt moet je het nu zeggen.' hijgt hij zacht. Ik kijk hem aan en zijn blik is gevuld met lust.
Niet in staat om een woord uit te brengen pak ik zijn handen vast en breng die naar de zoom van mijn shirt. Met grote ogen kijkt hij me aan maar zonder twijfel trekt hij het shirt over mijn hoofd. Hij gooit het ergens op de grond en meteen drukt hij zijn lippen weer op de mijne. Mijn handen glijden af naar de rand van zijn boxer en speels trek ik eraan. 'Trek het uit.' hijgt hij tegen mijn lippen aan. Ik grinnik maar doe wat hij vraagt. Even glijden mijn ogen af een zijn lid vult mijn gezichtsveld.
Hij pakt me enkel vast en draait ons om zodat hij boven op me ligt. Zijn lippen vinden de mijne weer en meteen dringt zijn tong mijn mond binnen. Zijn hand glijd af naar de boxer die ik aan heb en zacht wrijft hij erover. Opnieuw begin ik te kreunen. 'Je bent er al klaar voor. Zo lekker nat.' kreunt hij. Hij maakt zijn lippen van mij los en buigt zich voorover naar het nachtkastje. Hij haalt er een condoom uit en houd die voor me. 'Weet je het zeker?' vraagt hij opnieuw hijgend. Ik knik enkel.
Met zijn tanden opent hij het condoom en zijn hand verdwijnt onder de dekens. Ik voel zijn hand naar de rand van mijn boxer glijden en langzaam trekt hij het uit. Met zijn knie opent hij mijn benen en hij laat zich ertussen zakken. 'Als je pijn heb moet je het zeggen. Als ik te snel ga moet je het zeggen. Geef alles meteen aan.' zegt hij serieus. Ik knik en bijt op mijn lip, niet wetend wat ik moet zeggen. Langzaam zak hij tussen mijn benen en al snel voel ik hem in mij dringen. Mijn adem stokt en mijn ogen rollen in mijn kassen. Ik doe mijn ogen dicht en voel hem langzaam in en uit me dringen. 'Gaat het?' Ik knik. 'Open je ogen.' hijgt hij. Ik open mijn ogen en kijk hem aan. Zijn ogen zijn gevuld met lust maar hij kijkt me vragend aan. Ik kom iets overeind en druk mijn lippen op de zijne. Langzaam trekt hij zich terug en legt zijn hand op mijn wang.
Aan alles wat hij doet is te zien dat hij zich inhoud. Iets wat me geruststelt. 'Heb je pijn?' vraagt hij terwijl hij nog steeds langzaam in en uit me dringt. 'Het valt wel mee.' hijg ik. Hij knikt. Hij verhoogd zijn tempo iets en het duurt dan ook niet lang totdat mijn lichaam onder hem begint te schokken. 'Goed zo baby, laat je maar gaan.' hijgt hij. Ik knijp mijn ogen dicht en een heerlijk gevoel overvalt me en de pijn neemt iets af. Aiden stoot langzaam door en het duurt dan ook niet lang totdat hij naast me neervalt. Hij zit naast me en knoopt het condoom dicht. Hij gooit het in de prullenbak die in de hoek van de kamer staat en draait zich naar me om. Weer leunt hij mijn richting in en hij pakt mijn wangen vast. Hij drukt een kus op mijn lippen en legt zijn voorhoofd dan tegen de mijne. 'Ik hou van je.' hijgt hij enkel.
————-
Song : Feel my love by Glen Travis

He wants me Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu