Part sixty - five

11.2K 178 11
                                    

POV Brooke

Ik lig op zijn borst en regelmatig haalt hij adem. Langzaam kom ik overeind en stap uit bed. Ik pak mijn slip van de grond en trek die snel aan. Ik trek een shirt uit zijn kast en loop terug naar bed. Ik sla de deken over mijn benen maar blijf rechtop zitten. Ik grijp mijn telefoon van het nachtkastje en kijk naar het scherm. Vijf gemiste oproepen van Nathan en twee van Lydia. Ik zucht en sta op. Ik loop de kamer uit en loop de trap af. Ik loop de woonkamer in en bel Lydia terug maar die neemt niet op. Ik zucht en bel Nathan. Even glijd mijn blik af naar de klok en zie dat het pas 23.00 uur is. Misschien slaapt ze al.                                                                                                                                                                      
'Hallo?' fluistert Nathan. 'Heey, je had gebeld.' 'Ja ik ben naar Lydia gegaan. Ze was erg overstuur maar ze slaapt nu.' fluistert hij. 'Mooi.' 'Waarom neem jij niet op als ik je bel?' Aan zijn stem te horen grijnst hij en ik rol met mijn ogen. 'Oh laat maar, ik weet al wat je aan het doen was.' grinnikt hij. 'Doei, slaaplekker.' grinnik in en ik hang op.

Ik loop terug naar boven en duw de slaapkamerdeur weer open. Met zijn ogen gesloten ligt hij naar me toe maar meteen zie ik dat zijn ademhaling niet meer regelmatig is. Ik loop naar hem toe en ga op de rand van het bed zitten maar hij geeft geen reactie. Ik haal een verdwaalde pluk uit zijn gezicht. Langzaam opent hij zijn ogen en hij knippert een paar keer voordat zijn blik de mijne vangt. 'Hoi.' zegt hij slaperig met een ruw randje. Ik glimlach en trek mijn hand terug. 'Hoi.' Hij haalt diep adem en pakt mij hand vast. 'Waarom slaap je niet.' 'Ik moest nog even iemand bellen. Ga maar weer teug slapen.' Opnieuw knippert hij een paar keer met zijn ogen maar ik zie dat zijn blik helderder word. 'Wie moet jij 's avonds laat nog bellen?' vraagt hij fel. Hij laat mijn hand los en leunt op zijn onderarmen zodat hij iets omhoog komt. 'Jaloers?' grijns ik. Hij rolt met zijn ogen en kijkt me geïrriteerd aan. 'Wie bel jij 's avonds laat nog?' herhaalt hij. Ik begin enkel te lachen. ik hoor hem overdreven zuchten en hij draait zijn rug naar me toe. 'Sorry.' grinnik ik. Hij geeft geen reactie. 'Ik moest Nathan even bellen. Ik had hem al gebeld om even te checken of hij wist hoe het met Lydia gaat. Meer niet.' Ik zie zijn spieren ontspannen en hij draait zich om. Hij pakt mijn handen vast en trekt me over zich heen naast hem. Ik kijk hem aan en hij glimlacht klein. 'Oh.' fluistert hij. Ik grinnik en druk een kus op zijn lippen. 'Ja.' Hij ademt uit en haalt zijn hand door mijn haar. 'Hoe gaat het met haar?' 'Ze is overstuur, maar ze slaapt.' zeg ik. Hij knikt. Hij trekt me dichter tegen zich aan en slaat zijn armen stevig om me heen. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en kijkt me aan. 'Wij gaan ook slapen.' zegt hij. Ik knik en sla mijn armen om zijn middel. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en sluit mijn ogen.
---
Ik open mijn ogen maar word wakker in een leeg bed. Ik ga rechtop zitten en kijk door de kamer. Ik hoor het water op de grond vallen en meteen dringt door dat Aiden al onder de douche staat. Ik grijp naar mijn telefoon en zie dat het pas 10.00 uur 's ochtends is. Waarom staat hij al zo vroeg onder de douche? Ik schud de gedachte weg en kijk naar het scherm maar ik heb niks gemist. Ik open de chat van Nathan en mij en stuur hem een berichtje.

Ik : Is ze nog overstuur?

'Goedemorgen?' Ik kijk op en zie hem in enkel een boxer de kamer inkomen. 'Heey.' 'Wat ben je vroeg wakker.' zegt hij terwijl hij naar zijn kast loopt en een broek aantrekt. 'Moet jij zeggen, jij heb al gedoucht.' zeg ik. 'Ja sorry, ik was al een poosje wakker en ik wilde graag douchen. Ik wilde je niet wakker maken.' Ik knik en terwijl hij een shirt over zijn hoofd trekt loopt hij naar me toe. Hij drukt zijn lippen op de mijne en de frisse smaakt van munt dringt door. Hij trekt zich terug en kijkt me aan. 'Ik moet even naar Cameron. Ik weet niet waarom, hij vroeg of ik snel langs wilde komen.' Ik knik. 'Als je ven wacht, dan spoel ik me af en dan kan je me thuis afzetten.' Hij knikt en ik druk snel een kus op zijn wang. Ik grijp mijn broek van de grond en ren naar de badkamer.

Snel was ik mijn haar en poets ik mijn tanden. Ik was mijn lichaam en spoel me af. Ik spring onder d douche vandaan en droog me af. Snel kleed ik me aan en loop de kamer weer terug in die inmiddels leeg is. Ik haal een borstel door mijn haar, grijp mijn telefoon van het nachtkastje en ren naar beneden. Ik loop door de gang en zie dat hij in de keuken staat. 'Ik heb koffie voor je.' zegt hij zonder op te kijken. Ik loop naar de keuken en hij geeft me de koffie aan. Ik breng de koffie naar mijn lippen als hij begint te praten. 'Ik heb Nathan gesproken. Hij zegt dat het beter met Lyd gaat en ze weer vrolijk is.' Zonder dat ik het doorhad valt de last van mijn schouder en ik glimlach dankbaar naar hem. 'Dankje.' 'No problem. Klaar?' vragend kijk hij me aan. Ik gooi de koffie naar achter en knik. Hij loopt vooruit de gang ik en ik loop achter hem aan. Snel trek ik mijn schoenen aan en pak mijn tas van de grond. Hij loopt de deur uit en stapt in. Hij start de motor en rijd de oprit af. 'Is er iets gebeurd?' vraag ik hem. Vragend kijkt hij me aan. 'Hoe bedoel je?' 'Nou, waarom moet je ineens naar Cam?' 'Ik weet het niet.' Ongelovig kijk ik hem aan.

Voor mijn huis komt de auto tot stilstand en ik wil uitstappen als hij mijn hand pakt. 'Ik meen het. Ik weet van niks.' Ik zucht en druk een snelle kus op zijn lippen. 'Echt.' zegt hij zodra ik terugtrek. 'Oke.' glimlach ik. 'Ik bel je wel.' zegt hij. Ik knik en stap uit.                                                                                        Ik open de voordeur en laat mijn tas vallen. Ik loop de keuken in en zie meteen een briefje liggen. Vanavond ben ik thuis, eten we samen! X mam        Ik lach en leg het briefje weg. Ik pak een glas water en maak wat te eten. Met mijn ontbijt loop ik naar de bank en ga ik zitten. Ik zet de tv aan en kijk een paar afleveringen van friends als mijn telefoon begint te piepen.

Aiden : Vanmiddag om 16.00 uur op de hoek van je straat. Xx

He wants me Donde viven las historias. Descúbrelo ahora