Part fifty - six

11.9K 207 18
                                    

POV Aiden

Met grote ogen kijkt ze me aan. De twijfel maar ook de vastberadenheid is duidelijk te zien in haar ogen. Ik weet niet wat ik moet zeggen om het haar nog duidelijker te maken. Ik weet dat ik fouten heb gemaakt maar ik meen alles wat ik heb gezegd. Ik weet niet wat ik nog meer moet zeggen.
Een zucht verlaat haar lippen en haar blik glijd naar de muur achter mij. Ik ga recht staan en steek mijn handen in mijn zakken. Ik bijt op mijn lip en zucht. 'Oké, als dit is wat je wil dan laat ik je met rust.' Meteen kijkt ze me aan. Ze gaat op haar tenen staan en slaat haar armen om mijn nek. Voordat ik ook maar iets kan zeggen bewegen onze lippen synchroon. Ik haal mijn handen uit mijn zakken en sla de om haar heupen. Een hand glijd van haar onderrug naar haar billen. Zacht knijp ik erin en van schrik opent ze haar mond. Meteen glijd mijn tong naar binnen en haar handen grijpen naar mijn haar. Zacht trekt ze eraan en een kreun kan ik niet onderdrukken.
Het werkt als een soort wake-up call, want langzaam laat ze me los. Ik open mijn ogen en kijk haar aan. Haar wangen zijn rood en haar lippen zijn opgezwollen. Haar handen glijden van mijn nek en ze zet een kleine stap naar achter. 'Als jij alleen nog maar durft te denken aan Lucy of een ander meisje durft aan te raken, snij ik echt je ballen eraf. Ik meen het.' zegt ze met een serieus gezicht. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. 'Die heb ik eerder gehoord.' zeg ik. Een grijns kan ik niet onderdrukken.

'Hoe kom ik aan deze kleren?' vraagt ze. 'Die komen uit mijn kast.' zeg ik simpel terwijl ik doorga met opruimen. 'En waarom heb ik ze aan? Waarom heb ik überhaupt hier geslapen?' vraagt ze fel. Langzaam komt er een grijns op mijn gezicht. Ik ga recht staan, haal de grijns van mijn gezicht, laat een zucht horen en draai me naar haar om. 'Omdat je gisteravond alles heb ondergekotst en toen ik je bij de wc weghaalde was je al in slaap gevallen. Je shirtje zat ook onder en ik wilde niet dat mijn bed vies zou worden. En daarbij, het lijkt me niet bepaald lekker slapen in dat gene wat je aanhad, dus heb ik een joggingbroek en een trui gepakt en die bij je aangedaan.' zeg ik. Met grote ogen kijkt de me aan. Ze knikt enkel. 'Dus jij heb me omgekleed?' vraagt ze me voor verduidelijking. 'Jep. Zoals je al heb gezegd. Het is niet dat ik nog nooit een meisje in een bh en string heb gezienen jíj heb je toch al een keer omgekleed waar ik bij was dus het boeide me niet. Ze knijpt haar ogen samen en kijkt me moeilijk aan. Dan maakt ze zich los van het deurkozijn en loopt op me af. Ik laat de vuilniszak vallen en span mijn spieren aan in de hoop haar te intimideren.
'Als je dat nog eens doet, ik zweer het je, ik snij zonder moeite je ballen eraf.' fluistert ze dicht bij mijn gezicht. Ik knijp mijn ogen samen en buig me nog dichter naar haar toe. 'Ik wens jou alleen maar veel succes dan.' fluister ik. Ze zucht en zet een stap achteruit.

Ze lacht. 'Nee, maar Aiden ik meen het.' zegt de serieus. Mijn grijns verdwijnt en ik pak haar handen vast. 'Ik ook.' zeg ik enkel. Ze glimlacht. 'Das mooi.' zegt ze. Ze drukt een snelle kus op mijn lippen maar trekt haar handen dan weer los. 'Ik wil eigenlijk even douchen, al die spanning even uit mijn spieren halen.' zucht ze. Ik grinnik. 'Ik kan daar ook wat aan doen.' zeg ik serieus. Flauw kijkt ze me aan. 'Ja tuurlijk.' Ze draait zich om naar mijn kast en pakt er een trui, een boxer en een joggingbroek uit van mij. 'Ik pak even je kleren, voor als je het nog niet doorhad.' zegt ze. Ik grinnik en ze loopt naar de badkamer. 'We kunnen ook samen douchen?' roep ik nog achter haar aan. Voordat de deur in het slot valt steekt ze haar middelvinger naar me op. Ik grinnik en laat mezelf op bed vallen. Ik hoor het water op de grond vallen en zacht geneurie. Een kleine glimlach komt op mijn gezicht zonder dat ik erge in heb. Ik pak mijn telefoon uit mijn broekzak en scroll door mijn berichten. Niet dat ik wat bijzonders heb gemist. Alleen enkele berichten van Liam en een paar van Lucy. Aan die van Lucy geef ik niet eens aandacht. Bij die van Liam glijden mijn ogen over de letters.

Het is niet wat het lijkt!
Ik had geen keus!
Bro, je moet me geloven!
Ik snap hoe het lijkt maar je moet me geloven!
Reageer alsjeblieft!
Zeg haar dat het me spijt!

Ik zucht en stop mijn telefoon terug en sluit mijn ogen. 'Wat is er?' Ik open mijn ogen en kijk op. Met haar natte haren en in die veel te grote kleren die van mij zijn staat ze in de deuropening. Ik ga rechtop zitten en leun op mijn bovenbenen. 'Niks.' mompel ik. Vragend kijkt ze me aan. Met haar eigen kleren in haar handen loopt ze mijn kamer in en legt ze op het bureau. Ze komt naast me zitten en staart me aan. 'Vertel.' zucht ze. Ik kijk haar aan maar niet begrijpend kijkt ze me aan. Ik bijt op de binnenkant van mijn lip en laat haar de berichten van Liam zijn. Zodra ze klaar is drukt ze de telefoon uit en kijkt me aan. 'Laat het met rust. Het is gebeurd.' fluistert ze. Ik kijk haar aan zonder wat te zeggen. Ze legt enkel ene hand op mijn wang en wrijft er geruststellend over.
————-
Song : Falling like the stars by James Arthur

He wants me Donde viven las historias. Descúbrelo ahora