(III) Capitolul 39

339 24 0
                                    

Matt

M-am asigurat ca nu am trezit-o, apoi m-am grabit sa ies din camera. Am coborat scarile rapid, mi-am luat tigarile de pe masa, apoi am iesit in curtea din spate, aprinzandu-mi una rapid. Priveam in gol la fumul care se ridica, iar amintirile de seara trecuta imi colindau mintea. Un zambet larg mi-a aparut pe chip gandindu-ma la modul cum am simtit-o pe Hope – toata a mea, iar eu tot al ei. A fost minunat!

M-a luat prin surprindere cererea ei si eram atat de hotarat sa o refuz, dar nu i-am putut rezista. Eram deja foarte infierbantat, iar ea era in fata mea goala si atat de uda, spunandu-mi ca vrea sa facem dragoste. Nu a dat inapoi nici cand i-am zis ca nu am protectie, iar eu m-am lasat condus de vorbele ei „rezolvam maine". Dar cand eram in ea, atat de aproape de final, mi-a venit mintea putin la cap si m-am grabit sa ies pentru a exclude orice eveniment neplacut.

Totusi, fericirea ei de dupa m-a lasat fara cuvinte. Stralucea cu toata fiinta ei, emanand o energie pozitiva prin fiecare por. In acel moment imi doream sa se opreasca timpul, sa ramanem asa pentru totdeauna. A adormit rapid in bratele mele, in timp ce eu inca ma gandeam la tot ce facusem impreuna. Tot ce sper e ca si azi sa fie la fel de fericita, sa nu cumva sa regrete seara trecuta. M-ar omori!

Mi-am terminat tigara, apoi m-am grabit sa ma intorc langa ea in pat. Am deschis usa incet si am tresarit cand am vazut ca nu e. Patura era aruncata pe jos, iar ceva din pat mi-a atras atentia. M-am apropiat si am vazut o pata de sange fix in locul in care a dormit ea. Ce naiba? Am iesit si am batut la usa de la baie.

-Esti acolo?intreb eu vrand sa-i dau putina intimitate, chiar daca imi doream sa intru sa vad daca e bine.

-Da, ii aud vocea slaba.

-Esti bine? Pot sa intru?

-Nu intra!aproape tipa ea. Sunt bine. Mi-a venit ciclul, spune ea calm, iar eu oftez linistit.

M-am reintors in camera, privind pata de pe cearseaf. Ca un deja vu, mi-am amintit de prima oara cand am facut-o cu Tiffany. Fiind si pentru mine inceputul, nu m-am gandit ca va fi atat de mult sange si mi-am patat patul. Chiar si a doua oara a sangerat putin, ceea ce ne-a luat pe amandoi prin surprindere.

M-am intors rapid cand am auzit-o pe Hope intrand in camera. Avea doar tricoul de pijama pe ea si chiloti. S-a uitat rusinata spre pat, apoi spre mine, iar eu am oftat. De ce se simte rusinata?ma intreb imediat. M-am apropiat de ea si am strans-o la piept, sarutand-o pe cap.

-Esti sigura ca e ciclu?intreb eu amintindu-mi de un detaliu de la aventura cu Tiffany. E normal sa ai sangerari dupa ce o faci prima oara, spun eu incet, iar ea tresare.

-E destul de mult si oricum trebuia sa-mi vina, da usor din umeri. Si ma doare putin si burta, ofteaza ea. Ma duc eu sa bag la spalat, tu pune lenjerie noua.

S-a departat din bratele mele, grabindu-se sa indeparteze cearsaful murdar de pe pat. A injurat cand a vazut ca si husa de la saltea era patata. Am ajutat-o sa o dea jos, apoi le-a luat in brate indreptandu-se spre baie. Am deschis dulapul cautand lenjerie in locul pe care mi-l indicase. Am gasit rapid, apoi m-am pus pe treaba.

Fix cand am terminat, Hope s-a reintors in camera si s-a asezat pe patul aranjat. Statea cu privirea in jos si nu zicea nimic. M-am pus pe podea, la picioarele ei, pentru a-i vedea ochii. Fix de ce-mi era frica nu am scapat, oftez in sinea mea. Citeam tristetea din albastrul ei si imi doream sa dau timpul inapoi, sa nu fi facut nimic aseara.

Caruselul viețiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum