(III) Prolog

396 42 20
                                    

O atingere delicata pe obraz m-a facut sa tresar, dar nu am deschis ochii. Degetul rece a coborat pe gat, simtind imediat furnicaturi si m-am zgribulit. Am auzit surasul lui si deja imi inchipui zambetul intiparit pe fata lui. Si-a continuat drumul pe umar, peste materialul tricoului, apoi ajungand din nou pe piele. M-am intors rapid, cu spatele la el si am tras patura pana in gat, pentru a fi sigura ca nu mai am niciun centimetru de piele vizibil.

-E deja 10... ai de gand sa dormi toata ziua?se bosumfla el.

Am murmurat ceva inteles doar de mine, pentru ca eram inca prea obosita si adormita pentru a raspunde clar. Am oftat adanc si chiar sper sa inceteze, pentru ca inca vreau sa dorm. Dar nu am eu norocul acesta! Am simtit cum s-a urcat in pat langa mine, strecurandu-si mana pe sub patura. Cand a facut contact cu abdomenul meu, pentru ca mi se ridicase putin tricoul, m-am incordat brusc si am deschis ochii.

-Da!spun eu de data asta clar, dar cu vocea ragusita. Vreau sa dorm!

-Dar e duminica... diseara plec. Nu ne mai vedem pentru urmatoarele 5 zile. Nu o sa-ti fie dor de mine?intreaba el si apleaca peste mine.

-Ba da. Dar tot vreau sa dorm.

M-am asezat pe burta pentru a scapa de mana lui de pe abdomenul meu. Nu pentru ca nu mi-ar fi placut sa fiu atinsa de el, dar avea mana rece, iar eu dimineata eram friguroasa, de aceea stateam cu patura pana-n gat. Am simtit cum se pune cu capul pe perna de langa mine si ofteaza prelung. Am incercat sa-mi relaxez corpul, pentru a adormi la loc.

-Matt!tip eu cand simt ca ia patura de pe mine.

Acesta s-a pus peste mine, acoperindu-ma cu totul, dar nu-si lasa greutatea pe mine. M-a sarutat usor pe obraz, iar eu l-am privit incruntata cu coada ochiului. A ras usor, apoi s-a departat. Mi-a dat usor parul de pe spate si mi-a atins delicat gatul cu degetele, apoi i-am simtit buzele usor umede. Toate furnicaturile posibile au plecat din acel loc, imprastiindu-se prin tot corpul.

Cu siguranta mi-a simtit reactia, asa ca si-a continuat tortura. S-a pus peste picioarele mele si mi-a ridicat tricoul de pijama pana la jumatatea spatelui. Mainile lui mi-au atins usor talia, facand fel de fel de forme si ajungand pana pe sira spinarii. Ma cutremuram cu totul sub atingerile lui, dar incercam sa-mi pastrez firea. Nu voiam sa-i dau satisfactie si inca imi doream sa adorm. Dar nu mai am sanse!constat trista.

-Te urasc!murmur eu.

-Ba nu o faci!spune el in timp ce-mi saruta pielea deja incinsa.

-De unde stii?continui ei pe un ton indiferent, chiar daca in interiorul meu ardeam de placerea oferita.

I-am simtit zambetul pe pielea mea si mi-am dat imediat ochii peste cap. Mi-a prins usor pielea intre dinti, fancandu-ma sa gem, apoi i-a dat drumul, sarutand acea parte. Printr-o miscare brusca m-a intors pe spate si mi-a prins mainile intr-o parte si alta a capului. M-a privit fix in ochi si am vazut acea flacara din ei, ceea ce m-a facut sa inghit in sec.

-Ochii tai stralucesc, obrajii ti s-au colorat, pielea ta s-a infierbantat si e nerabdatoare sa o ating in modul care stiu ca te innebuneste, spune el cu voce joasa. Corpul tau nu da semne ca ma uraste, imi face el cu ochiul.

Mi-am mijit ochii spre el, incercand sa-mi pastrez expresia serioasa, pentru a nu-i da satisfactie. Corpul sau s-a lipit de al meu si l-am simtit imediat. Inima a inceput sa-mi bata cu putere, sangele imi ardea in vene si aveam impresia ca nu mai existau haine pe noi. Era prima oara dupa mult timp cand il simteam asa. Ne impacaseram de o saptamana, dar a luat-o usor... uneori avea retineri si in a ma saruta mai senzual.

Mi-a atins buzele usor si mi-a dat drumul la maini, iar eu mi le-am bagat imediat in parul lui. L-am tras mai aproape, pentru a ma bucura de sarutul, care avea sa fie unul arzator. Mainile lui reci imi colindau intreg corpul, pe sub tricou, lasand caldura in urma lor. O caldura care se prelingea si ajungea in pantec. Mi-a eliberat buzele, continandu-si jocul asupra gatului meu, iar eu am deschis brusc ochii. Ardeam de dorinta, dar in acelasi timp ma simteam inghetata. Corpul imi amortise, dar inca il simteam pe el, acolo jos, tare.

-Credeam ca ti-ai potolit hormonii, soptesc eu, iar vocea imi e ciudata.

Matt s-a oprit brusc, ramanand blocat. Mi-am pus mainile pe pieptul lui si l-am impins, iar acesta s-a dat de pe mine, intinzandu-se in pat. M-am ridicat rapid, aranjandu-mi tricoul care mi se ridicase periculos de sus. M-am uitat pentru o secunda la Matt, care ma privea trist, apoi m-am grabit sa ies din camera, ignorand strigatul lui. Am intrat in baie si am inchuiat usa in urma mea, lipindu-ma si alunecand pe podea. Pielea inca-mi ardea si ii simteam sarutarile pe gat. Mi-am muscat cu putere buza de jos, incercand sa-mi refac echilibrul corpului... si al gandurilor.

Ne-am impacat; ne-am petrecut 7 zile impreuna, nedespartiti, dormind impreuna, mancand impreuna, razand, vorbind... dar niciodata serios. In tot acest timp nu am vorbit despre trecut. Nu m-a intrebat de Elliot, iar eu nu l-am intrebat de Aissa. Au fost momente in care ramaneam blocati, dar niciunul nu avea curajul sa puna vreo intrebare care ar fi deschis subiectul. Ne-am prefacut ca totul e perfect, ca nimic nu s-a intamplat, ca niciunul dintre noi nu a avut o alta relatie... si stim amandoi ca ne mintim, pentru ca multe s-au intamplat in cele 3 luni in care am fost despartiti. Dar suntem prea fricosi pentru a vorbi deschis.


Deci cum am zis, ma apucasem de continuare acum 1 an si am sters capitolele din volumul 3. O sa repostez capitolele pe care le-am sters si nu stiu sigur daca se vor pastra comentariile si voturile. Vom vedea. Oricum va trebui sa recititi ca sa va aduceti aminte ce s-a intamplat. Pana si eu am recitit pentru ca uitasem actiunea :))

Sper ca de data asta sa nu mai intru intr-o perioada fara inspiratie si sa duc pana la bun sfarsit aceasta carte. 

Caruselul viețiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum