Κεφάλαιο 70

6.1K 560 57
                                    

Ο Νικόλας έτριψε τα δόντια του με θυμό διαβάζοντας άλλο ένα άρθρο για εκείνον και την Χαρά. Ο αρθρογράφος περιέγραφε τον μεγάλο έρωτα του ζευγαριού και κατέληγε οτι όλοι περιμένουν τα μεγάλα νέα για τον αρραβώνα του ζευγαριού.

Η Χαρά χρησιμοποιούσε  και πάλι τα μέσα για να πετύχει τους στόχους της. Ήθελε να τον αναγκάσει να την παντρευτεί. Όπου βρισκόταν μαζί υπήρχε πάντα ένας φωτογράφος και είχαν γίνει το αγαπημένο  ζευγάρι των σκανδαλοθηρικών  περιοδικών και σελίδων  στο ιντερνετ.

Ο Νικόλας παρότι δεν πήγε να ξαναβρεί την Ιφιγένεια της τηλέφωνούσε συνέχεια και την καθησύχαζε σχετικά με τα δημοσιεύματα. Δεν θα την άφηνε ποτέ να ξαναγίνει το αντικείμενο κουτσομπολιού και δεν θα την άφηνε ποτέ ξανά να τον παρεξηγήσει. Εκείνη, παρότι δεν της είχε εξηγήσει αναλυτικά το σχέδιό του, του έδειχνε εμπιστοσύνη.

Πέταξε το περιοδικό στο γραφείο του και αναστέναξε.  Έσφιξε τα χείλη του αποφασιστικά και σήκωσε το τηλέφωνο. Όλη την υπόλοιπη ώρα επιδόθηκε σε έναν μαραθώνιο επικοινωνίας με τα μέσα. Τους κάλεσε όλους για να τους κάνει μια σημαντική ανακοίνωση. Όταν τελείωσε χαμογέλασε ικανοποιημένος. Επιτέλους θα μπορούσε να είναι με την Ιφιγένεια χωρίς εμπόδια.

Η πόρτα του άνοιξε και μια ενθουσιασμένη Χαρά μπήκε μέσα στο γραφείο του, με την γραμματέα του να την ακολουθεί: " Νικόλα, όλοι οι φίλοι μου με παίρνουν τηλέφωνο. Τι έχεις σχεδιάσει για αύριο; Γιατί θα δώσεις συνέντευξη τύπου;" Τα μάτια της έπεσαν στο περιοδικό πάνω στο γραφείο του και μια λάμψη ικανοποίησης φάνηκε στα μάτια της.

Ο Νικόλας συνέχισε να παίζει το παιχνίδι της γνωρίζοντάς τι ήθελε εκείνη να ακούσει: " Θα ανακοινώσω τα σχέδια μου για το μέλλον."

Τα μάτια της τον κοίταξαν πονηρά: " Εμένα δεν με χρειάζεσαι εκεί;"

Ο Νικόλας χαμογέλασε : " Εννοείται... Πρέπει και εσύ να ακούσεις ποια θα είναι η θέση σου στην ζωή μου. Πρέπει να ξεκαθαρίσω τα πράγματα με τον τύπο για να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μου."

Η Χαρά τον πλησίασε, τύλιξε τα χέρια της γύρω από τους ώμους του και ακουμπώντας το μάγουλό της στο δικό του είπε: " Είμαι τόσο χαρούμενη που τα μέσα θα μας δουν και επίσημα μαζί. Πάω να ψωνίσω. Πρέπει να είμαι μια κούκλα αύριο."

"Ναι, πήγαινε." Είπε ο Νικόλας και μόλις εκείνη απομακρύνθηκε την κοίταξε παγωμένα και σκέφτηκε: ' Λυπάμαι αλλά δεν μου άφησες περιθώρια όσο και αν σου εξηγούσα. Εσύ φταις για ότι γίνει.'

ΦΗΜΕΣOnde histórias criam vida. Descubra agora