Κεφάλαιο 30

5.7K 540 26
                                    

Σε όλο το δρόμο, στο αυτοκίνητο επικρατούσε απόλυτη σιωπή και όταν ο Νικόλας πάρκαρε μπροστά στο διάσημο κλαμπ, η Ιφιγένεια πετάχτηκε αμέσως έξω. Οι υπόλοιποι τους περίμεναν μπροστά από την είσοδο, για να μπουν μέσαόλοι μαζί . Στο εσωτερικό του κλαμπ δεν υπήρχε πολύ κόσμος αφού ήταν ακόμη νωρίς.

Πήγαν σε ένα τραπέζι σε μια άκρη της τεράστιας αίθουσας και η Ιφιγένεια κατέληξε να κάθεται ανάμεσα στον Νικόλα και τον Μάρκο, ενώ η Έλενα την παρακολουθούσε ανήσυχη. Η Ιφιγένεια πήρε στο χέρι το ποτήρι της και άρχισε να συζητάει με τον Μάρκο, όσο μπορούσε με την δυνατή μουσική.  Ξαφνικά ο Νικόλας έβαλε το χέρι του στον ώμο της και την τράβηξε στην αγκαλιά του: "Βλέπεις απέναντι τον παπαράτσι; Εδώ και αρκετή ώρα κοιτάζει προς το μέρος μας και σε παρακολουθεί να μιλάς με τον Μάρκο."

Η Ιφιγένεια κοίταξε προς τα εκεί που της έδειξε, αλλά δεν είχε ιδέα ποιος ήταν ο παπαράτσι που της έλεγε ο Νικόλας. Το μόνο που είδε ήταν έναν άντρα μεσόκοπο να κοιτάζει επίμονα προς το μέρος τους.

Ο Μάρκος έσκυψε κοντά της προκαλώντας το οργισμένο βλέμμα του Νικόλα: " Τι έγινε;"

"Μας παρακολουθούν, οπότε πρέπει να προσέχουμε. Ο Νικόλας εντόπισε έναν παπαράτσι."

Ο Μάρκος κοίταξε δύσπιστα τον Νικόλα αλλά είπε δυνατά για να τον ακούσει και εκείνος: " Ναι καλύτερα να προσέχουμε. Όσο πιο γρήγορα ηρεμήσουν τα πράγματα τόσο πιο γρήγορα θα αποκτήσεις την ελευθερία σου."

Ο Νικόλας τον αγνόησε και έσφιξε την Ιφιγένεια περισσότερο επάνω του: " Τώρα, για τα μάτια των μέσων, θα πρέπει να υποκριθούμε το αγαπημένο νιόπαντρο ζευγάρι."

Πριν προλάβει εκείνη να καταλάβει τι εννοούσε τα χείλη του κάλυψαν τα δικά της. Η Ιφιγένεια ξαφνιασμένη έμεινε για λίγο ακίνητη αλλά μετά προσπάθησε να τον σπρώξει.

"Θέλεις να δώσεις και άλλο υλικό για σκάνδαλα;" της είπε εκείνος με τα χείλη του να ακουμπούν τα δικά της. Την ξαναφίλησε και αυτή την φορά η Ιφιγένεια δεν τόλμησε να τον σπρώξει. Η καρδιά της άρχισε να χτυπάει δυνατά καθώς τα χείλη του χάιδευαν τα δικά της.

Καθώς την φιλούσε εκείνη προσπαθούσε να θυμίζει στον εαυτό της οτι όλο αυτό ήταν μια παράσταση όμως η καρδιά της άρχισε να χτυπάει πιο γρήγορα και στο τέλος παρασύρθηκε και τον φίλησε και η ίδια.

Όταν ο Νικόλας πήρε το στόμα του από το δικό της έδειχνε σαστισμένος: " Ιφιγένεια ..."

ΦΗΜΕΣWhere stories live. Discover now