Κεφάλαιο 47

4.9K 492 32
                                    

Η Ιφιγένεια με την Έλενα συζήτησαν τα όσα της είπε ο Μάρκος. Η φίλη της έδειχνε επιφυλακτική απέναντι σε όσα άκουσε: " Ποιος σου λέει οτι δεν προσπαθεί ο ίδιος με διασπορά φημών να σε κάνει να χωρίσεις με τον Νικόλα; Δεν ξέρω... όλο αυτό μου φαίνεται πολύ ύποπτο."

"Τι θα κάνω; Δεν ξέρω τι είναι αυτά που έχει κρατήσει στο τηλέφωνό του και σε ποιανού τα χέρια μπορεί να βρίσκεται. Δεν περίμενα ποτέ από τον Μάρκο να κάνει τέτοια πράγματα. Με απογοήτευσε πολύ."

"Πρέπει να μιλήσεις  με τον Νικόλα αμέσως και να του εξηγήσεις για το Λονδίνο."

"Μα γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε ήρεμοι για λίγο καιρό; Γιατί πρέπει να δημιουργούνται το ένα πρόβλημα πίσω από το άλλο;"

"Όλα θα φτιάξουν φτάνει να καθίσετε και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μεταξύ σας ώστε να μην αφήσετε περιθώρια σε κανέναν να σας χωρίσει."

Η Έλενα έφυγε αργότερα αφήνοντάς την μόνη με τις σκέψεις της.


Ο Νικόλας έψαξε το διαδίκτυο για να βρει ποια ήταν τα νέα  που αναστάτωσαν τόσο την αδερφή του. Είδε τον τίτλο της πασίγνωστης σελίδας που ασχολιόταν με την ζωή των επωνύμων και κάθε τόσο εμφάνιζε σκάνδαλα και έχασε το χρώμα του.

'Κόρη γνωστού πολιτικού που παντρεύτηκε πρόσφατα γνωστό επιχειρηματία μετά από ένα μεγάλο σκάνδαλο, εντοπίστηκε σε τρυφερό τετ α τετ με άγνωστο άντρα. '

Το άρθρο στηλίτευε την ανήθικη συμπεριφορά της γυναίκας, που δεν δίσταζε να κοροιδεύει τον άντρα της ο οποίος την βοήθησε να ξεπεράσει το προηγούμενο σκάνδαλο που δημιούργησε. Αναρωτιόταν αν ο γάμος ήταν ψεύτικος, γεγονός που σήμαινε οτι η οικογένειά της προσπαθούσε να κοροιδέψει την κοινή γνώμη.  Ο δημοσιογράφος έγραφε οτι είχε στα χέρια του ηχητικό ντοκουμέντο όπου εκείνη παραδεχόταν στον εραστή της οτι ποτέ δεν θα μπορούσε να αγαπήσει έναν άντρα σαν τον άντρα της. Το υπόλοιπο άρθρο έγραφε λεπτομέρειες που ουσιαστικά περιέγραφαν την Ιφιγένεια και ένα μεγάλο μέρος του επιτίθονταν και πάλι στον πατέρα της.


Έξω είχε σκοτεινιάσει και η Ιφιγένεια προσπάθησε να τηλεφωνήσει στον Νικόλα αλλά εκείνος δεν απάντησε. Είχε πει οτι θα γυρνούσε νωρίς αλλά δεν φαινόταν πουθενά.

Μόλις ακούμπησε το τηλέφωνό της στο τραπεζάκι, εκείνο χτύπησε.

"Ναι;"

ΦΗΜΕΣOnde histórias criam vida. Descubra agora