Sebastian x Ciel

414 25 7
                                    

Remélem tetszik  Silent_Scream44 :)


  -Jó reggelt, Bocchan.-hallom hangját. Még nyöszörgök pár sort de végül rá veszem magam hogy felkeljek. Amint ez meg is történik már mondja is a napi rendet amiben az is szerepel hogy Lizzy is eljön meglátogatni. Fejemet fogom amint ki mondja nevét. Amikor a múltkor át jött volt egy kis... Nézet eltérésünk...-Baj van Bocchan?-kérdi Sebastian.

-Minden rendben.-mondom kimérten. Elmosolyodik, mint aki mindent tud. Ha tudná az igazat...
-Nekem ne hazudjon. Hihetetlen vagy.Az ön feltétele volt az hogy be hazudjak, erre ön az aki hazudik.-ingatja fejét. Morgok part sort. Utálom mikor felhozza az alkunkat. Emlékeztet rá hogy amikor a vágyam teljesül akkor nekem végem. Nem menekülhetek sorsom elől.-Mit szólnál ha le szoktatnálak erről a szokásáról?-kezeit állam alá teszi majd felfelé vicce ti fejemet, ezáltal kénytelen vagyok szemeibe nézni.

-Sebastian! Még egyszer szólalj meg de garantálom hogy azt nem éled túl!-tekintetem az övébe szúrom. Eléggé meglepődik persze hamar mosolygásba megy át. Elengedi fejemet majd az éjjeli szekrényben lép és előveszi a ruhámat.

-Öltözzüni fel, Bocchan.-ezzel már el is kezd öltöztetni...

(.....)

-Ciel!!!-hallom az idegesítő hangját majd a nyakamba ugrik.

-Lizzy!-szólok rá és le ráncigálom magamról.

-Hiányoztál, Ciel!-vigyorog rám. Kicsit elmosolyodok. Hiába idegesít végülis akkor is a gyerekkori barátom...-Sebastian jól festesz, mint mindig.-néz Sebastianra.

-Köszönöm. -mondja miközben a teát kavargatja egy pohárban. Miután végez odaadja nekem is és Lizzzynek is.

-Amúgy meg mikor jöttök össze végre.-ki köpönyegéből a teát amint meghallom a nevetséges kérdését.

-Lizzy!!!-kiabálok rá amitől kuncogni kezd. Sebastian értetlenül néz minket.

-De ne mááár... Cieeelll...-néz rám duzzogva.

-Miről van szó Bocchan?-néz rám kérdőn Sebastian. Halvány pír fut át arcomon.

-Lizzynek kijött a fujoshi éne.-motyogom amire ismételten csak egy értetlen fejet kapok.

-Vagyiiiss... Oda vagyok a melegekért és persze ebbe ti is bele tartoztok! Nagyon aranyosak vagytok együtt.-a fejemet fogom már miközben Sebastian csak a fejet ingatja rosszallóan.

-Úgy tűnik le buktunk, Bocchan.

-Mi?!-nézek rá értetlenül. Vigyorogni kezd amire persze én egyből elvörösödöm.

-Tudja, én és Bocchan már régóta szeretjük egymást.-mosolyog továbbra is. Le hajtom fejemet. Még is mit képzel magáról ez a démon?!-Oh, Bocchan mérges vagy?-néz rám értetlenkedve. Kezeim ökölbe szorulnak.

-Lizzy, menj haza. Sebastian, gyere velem.-ezzel a szobámba megyek. Az íróasztalom elé ülök és várom Sebastiant aki valószínűleg Lizzyt ki kíséri. Már hallom is a lépteit mire nagyot sóhajtok. Már jön is...

-Baj van Bocchan?

-Igen. Mégis hogy gondoltad amikor olyan baromságokat mondtál Lizzynek?!-emelem fel a hangom de ő továbbra is vigyorog.Oda jön hozzám és magához ölel. Kétségbeesetten próbálok ki bontakozni öleléséből azonban túl erősen fog.-Eressz el, Sebastian!-kiabálok rá de meg sem mozdul. Csak ölel. Tsk. Milyen idegesítő. Végül meg adom magam. De nem ölelem vissza. Tehetetlenül lóg mindkét karom az oldalam mellett.

-Bocchan, szeretne játszani egy kicsit?-kezeit vállamra teszi majd el tol magától de csak annyira hogy szemeibe nézhessek amiben valami furcsa fény játszadozik.

-Ját-játék?-kérdem értetlenül pedig pontosan tudom mire akar ki lyukadni a "játék" alatt...

-Ne játszd a tudatlant, Bocchan.-mondja kuncogva majd fel emel. Egyik kezével tart engem ami bizonyára nem olyan megterhelő neki és nem csak azért mert démon és nagy ereje van ha nem mert amúgy sem vagyok teltebb ember.-Bocchan, szabad?-néz ajkaimra. Aprót bólintok és ajkai már az enyémeken mozognak. Tehetetlenül próbálom utánozni őt, mire bele mosolyog a csókba. Nyelvét is átdugja az enyémbe amitől picit meglepődök, főleg mikor az én nyelvemet megérinti övével. Szinte össze gabalyodik ízlelőbimbóink. Megszeppenek de hamar rá is jövök mennyire is jó érzés. És persze még jobb lenne ha a levegő hiány nem választana el minket. Lihegve dőlök mellkasára miközben egy kis nyálam is ki folyt ami az öltönyére folyt. Elhúzódok tőle és megtörlöm a számat.-Bocchan, játszunk még.-mosolyog majd szó szerint az ágyamra dob majd fölém kerekedve ismét birtokba veszi a számat.

  Srácok elkezdtem két új animét és háát.. Vagy 100-szor bele fojtottam magamat a saját agyvizembe! Az egyik a Nanbaka

Ez egy nagyon vicces kis anime és imádom igazából de az eleje! Ja és a kedvencem Jyugo! (Nektek ki?)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ez egy nagyon vicces kis anime és imádom igazából de az eleje! Ja és a kedvencem Jyugo! (Nektek ki?)

A másik egy idei anime méghozzá a Grand Blue 

Ezen az animén annyiszor kiégtem de nagyon jó! Vicces és aranyos... meg... meg...YAOI!!! Igen aki ismer akkor tudja hogy ügye a főszereplőnk Iori és én szerintem aranyos lenne ha összejönne azzal a szöszkével... a... aa... a...Kohei!! Igen Koheinek hívják.... Szóval aki nem látta még az animéz az kezdje el :)

(Ha ismeritek az animét akkor ezekből is lehet kérni sztorit szóval csak nyugodtan kérjetek még one-shotokat ezekből is)

Billdip sztorik és yaoi one-shotokWhere stories live. Discover now