Még egy esély

2K 86 2
                                    

A Weirdmageddon óta 10 év telt el.Azt mondják sok minden történik 10 év alatt.Ez nálam sajnos nem igaz.Még mindig rémálmaim vannak a weirdmageddon-ról. Nem tehetek róla.Anyámék azóta is aggódnak értem.Azt mondják ez így nem állapot.Végül inkább úgy döntöttem hogy vissza megyek Gravity Falls-ba. A húgomat nem akarom itt hagyni ezért megkértem hogy jöjjön velem de nem akar.Úgy érzi ezt nekem egyedül kell elintéznem.Így hát a kalandomnak egyedül vágok neki.Be pakolok magamnak ruhákat és egy kis kaját hogy amíg oda nem érek addig legyen mit ennem aztán beülök a kocsimba amit még a 18. születés napomon kaptam.Gyorsan elköszöntem a szüleimtől és Mabel-től.

-Vigyázz magadra tesó.-Suttogja a fülembe.

-Rendben.-Mondom majd be ülök az autómba.

(...)

A kalyiba semmit sem sem változott.Ugyan olyan lepukkant kissé romos állapotban áll az erdő közepén.Kiszállok az autómból,remegő kezekkel be kopogok az ajtón majd várom hogy valaki ajtót nyisson.Végre hangokat hallok majd nyikordul az ajtó.Amint meglátom hogy ki azonnal a nyakába ugrok.

-Jajj de megnőttél Dipper.-Mondja majd ő is vissza ölel.

-Jó újra látni Soos.-Mondom mosolyogva.-Stan és Ford bácsi hol vannak.

-Gyere. Stan a szokásosan a tv előtt.Ford pedig a pincében.-Mondja majd elmegy.Beljebb megyek majd megpillantom Stant. Istenem de hiányzott a vén ember. Majd ő is felém pillant és elmosolyodik és elém sétál.

-De megnőttél kölyök.-Mondja majd kezet rázunk.-Szakasztott olyan vagy,mint Ford.-Mondja egy kis kuncogás kíséretében.

-Tényleg le megyek hozzá is köszönni.-Mondom majd le megyek a "barlangjához".Be nyomom az automata gombjait ami egy köd kíséretében kinyílik.Le sétálok és meglátom Fordot.Mint mindig most is a jegyzeteiben van elmerülve.

-Szia Ford bácsi.-Köszönök.Hátra fordul mire ő is szélesen viszonozza a mosolyom.

-De megnőttél.-Majd megölel.Ezután még elbeszélgettünk ilyen sablonos dolgokról.Hogy vagyunk mit csinálunk és hogy hogy itt vagyok.Végül úgy döntök hogy ki megyek az erdőbe sétálni Ford tanácsára hogy találjam meg Bill szobrát.Mivel úgy gondolja hogy azért álmodok rosszat a weirdmageddonról mert ez egy jel lehet,hogy Bill él.De ha megtalálom egyből elpusztítom azt a hülye szobrot ami a rémálmaimat okozza.

(...)

Már vagy 3 órája sétálok az erdőben de nem találok semmit.Hirtelen előttem egy furcsa fény villan.Egyből odarohanok a fény forrásához.De amint oda értem nagy meglepetés fogadott.Bill Cipher szobra volt előttem.Király.Már csak le kell rombolni és mindennek vége.Már éppen le sújtanám a szobrot amikor egy kis feliratot találok a szobor alján.Latinul van.Nem tudom miért de túl nagy a kísértés rajtam így hangosan felolvastam.Aztán hirtelen erős fény gyúlt ki a szoborból így kezemmel eltakartam a szemem.A szél is erősebb lett.Erősen hajítja a fák ágait.Aztán a fény halványulni kezd így én le engedem a kezem.De amint leengedem az állam súrolta a földet.Ugyan is egy 20-as éveiben lévő fiú állt előttem.Haja aranyló sárga míg hárul korom fekete.Feje tetején cilinder.Sárga öltönye van,fekete nadrág és csizma.Öltözékét egy szintén fekete csokornyakkendő és sárga köpeny díszití.

-K-ki v-vagy t-te?-Kérdem dadogva.

-Enyje fenyőfa eltelik 10 év és meg sem ismersz?-Kérdi gúnyosan.Még jobban szemügyre vesze az alakot mire leeseik..

-Bill!!??-Kérdem rémülten.

-Végre leesett kölyök.Amúgy örülök hogy ki szabadítottál a kő börtönömből.-Mondja majd mosolyra húzza a száját.-Tudod nincs hova mennem úgy hogy nálad fogok lakni kölyök-Mondja szórakozottan.

-Arról szó sem lehet.Hiszen te vagy minden tudó akkor tudsz magadnak varázsolni egy házat is.-Mondom majd mennék is vissza a kalyibába de Bill nem enged el ilyen könnyen.Kellett nekem fel olvasnom a latin szöveget.

-Nincsen annyi erőm.Amikor ki töröltetek Stan agyából az erőm egy része elveszett.Így mivel te szabadítottál ki így te nálad fogok lakni.-Mondja a"te" szócskát ki emelve.Úgy tűnik nincs más választásom.

-Rendben de csak egy feltétellel.Akkor nálam lakhatsz cserébe le mondasz a világuralomról és nem bánthatsz meg senkit-Mondom komolyan.

-Áll az alku fenyőfa.-Mondja majd ki nyújtja a kezét hogy hitelesítjük az alkut.Kezet rázunk majd elindulunk a kalyiba irányába. 

3 év múlva

Már 3 éve volt hogy alkut kötöttem Billel.Azóta a rémálmaim sem gyötörtek.Bill rengeteget változott és nagyon jó irányba.Azóta szinte mindent együtt csinálunk.Be utazzuk a világot a furcsa rendellenes dolgok miatt.Új naplókat vezetünk.Keresünk és találunk.Újakat és régieket.Ford mindig azt mondta hogy sokra viszem és ez végre meg is valósul.Meg van még egy valami.Bill iránt egyre többet érzek.Tudom hogy nem kéne de a szerelemnek nem tudok parancsolni.Csak az elutasítástól félek.Igen,ma tervezem elmondani neki hogy mit is érzek iránta.Úgy érzem ezt most kell elmondanom neki.Remegő kezekkel be kopogok a szobájába.

-Gyere.-Mondja majd belépek a szobájába.-Mond kölyök.-Mosolyog kedvesen.

-Én..e-el k-kel mo-mondanom valamit.-Mondom dadogva.

-Mondjad bátran.

-Én töb-többet érzek mint barátság.-Arca egy perc alatt piros lesz ahogyan az enyém.-Tudod amikor meg találtalak az erdőben nem kedveltelek egyáltalán nem.Azóta sok minden változott.Te is sokkal rendesebb lettél és megváltoztál egy nagyon jó irányba.Csak hogy nem csak a te változtál.Ha nem én is.És az érzéseim irántad.Én szeretlek.-Mondom a végét már hadarva.Csendben várom a válaszát.De nem mond semmit.-N-nem számít ha te nem így érzel de musz-de nem tudom  végig mondani mert ajkait az enyémnek tapasztja.Egyből  viszonzom a csókját de azonban levegő hiány miatt eltávolodunk.

-Én is szeretlek fenyőfa.Csak nem mertem elmondani.Mert féltem az el utasítástól.Szeretlek.Már azóta hogya z erdőben meg találtál és alkut kötöttünk.-És ismét megcsókolt.


(Hááát...ezzel is megvolnék.Remélem tetszett.Ha igen jelezd)

Billdip sztorik és yaoi one-shotokTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang