első díj

430 13 6
                                    

Istenem el sem hiszem hogy megkaptam az első díjamat. Nagyon nagyon köszönöm a díjat  Lisonett nagyon nagyon köszönöm.el sem tudod képzelni hogy milyen nagyon örülök.Otthon szerintem a húgom megsüketült úgy sikítottam.Na de mindegy is nem untatlak titeket hanem elkezdem:

  szabályzat:

1.olvasd el annak a könyvét akitől kaptad!

2.Tedd ki a szabályzatot!

3.Írj tíz dolgot magadról!

4.Válaszolj meg tíz kérdést!

5.Tegyél fel  tíz kérdést !

6.Jelölj ki embereket a díjra!

Háát az elsőt ki is pipálhatom  és már izgatottan várom a következő részt Lisonett.                               És most íme 10 tény rólam (Remélem azért nem lett olyan uncsi.)

1. Lisonett úgy tűnik egy cípőben járunk mert én is egy igazi kis könyvmoly vagyok.Nagyon szeretem a fantasy könyveket,krimiket és a trilógiákat.

2. Nagyon imádom a Gravity Falls és belőle Bill Ciphert és Dipper Pines (Mily'meglepő)De amúgy szeretem Larry Stylinsonos blogokat (nem tudom mennyien ismertek olyanokat mert most én is tervezek egy olyat ami egész szépen halad és ha jól megy akkor  holnap a prológusa kint is lesz  'Moonlight'címmel.)

3.Amikor még 9-10 éves voltam sokat meséltem a húgaimnak mert apám sokat dolgozott  anyám pedig mindig elfoglalt volt.Délután pedig  előadtuk  a bátyáinknak.Mindig én voltam a főszereplő és súgtam nekik a szöveget.Vicces volt mindig.

4.Ha ideges vagyok akkor a kezemet a falba ütöm (Vagy ha otthon leszek ideges akkor a hütőbe.) Családi vonás.

5.  11 évesen letört egy kis darab a fogamból (És most így egy  fordított háromszöget formál.)

6.Nagyon szeretek barkácsolni,kézműveskedni így én voltam a család ezermestere.

7.Nagyon szeretek írogatni rajzolgatni a kezemre  vagy a karomra.

8. Nagyon szeretem a görög mítoszokat és legendákat azóta mióta el olvastam a Percy Jacksont.

9.Van két nyakláncom. Egy háromszöges medál.(Amit ritkán hordok mert az emerek mindig olyan furcsán néznek rám akkor.)A másik pedig egy hold alakú medál közepén egy csillaggal.

10.A családan (Ha anyámnál vagyok ugyan is a szűleim el váltak 7 éves koromban) akkor én szoktam főzni és mosni  mert anyám mindig dolgozik) Úgy hogy én egy igazi házi asszony vagyok.

Most pedig válaszok a kérdésekre:

1. hogyan kezdtél el írni.                                                                                                                                                 9-10 éves koromban én meséltem a húgaimnak amikor az apánk nem ért rá így ez minden nap szokássá vált hogy történeteket mondtam nekik és azóta írok.Igaz az apám vagy anyám sosem tudott arról hogy írok mert csak a húgaimnak mertem megmutatni az irományaimat.

2.Van kedvenc dalod?És ha igen,akkor miért az a kedvenced?                                                                   A kedvenc dalom a One Directionből a They Don't  Know  About  Us. A másik a Ghost Town-tól a You're so Creepy . Az első azért mert egy emléket ídéz fel bennem és nagyon érzelmes. A másik pedig ugye az ellentétje. Igazából ha ideges vagyok ezt hallgatom mert  olyan jó hallgatni és még jobban törni és zúzni akarok.(De persze hallgatok a Set It Off-tól is Pl. a Wolf In Sheep's  Clothing. És végül a Discord ami örök kedvenc lesz.

3.Ha választhatnál egy szüpererőt,mi lenne az?

Hmm... érdekes talán az ídő utazást hogy ki javítsam a hibáimat.És még a repülést mert jó móka lenne.

4.Te szereted a brokkolit?

A brokkolit nem írom annyira de megeszem ha nagyon muszály és ha apám lenyomja a torkomon.

5.Melyik az a könyv,amit bármikor szívesen ajánlanál másoknak?

Talán 'az út vesztőt' mert azt nagyon írom jó könyv.A második a  'Vándor sólyom kisasszony különleges gyermekei' az sem rossz könyv. És az útolsó pedig egy krimi Agatha Crishtitől  'A tíz kicsi néger'. Imádom a krimiket mert nagyon izgalmasak és imádom a végén a váratlan fordulatokat úgy hogy azt nagyon ajánlom nektek.

6.Papír alapú könyv vagy e-book?

Talán inkább az e-book. De a a papír alapú könyveket is szeretem.

7.Ha ötlet hiányban szenvedsz,hogyan lendülsz túl rajta?

Akkor nagyon szeretek egyedül lenni és zenét hallgatni. (Ha anyámnál vagyok vidéken akkor kimászok a tetőre és nézem a tájat. Ez egy szokás nálam hogy kimászok a tetőre  vagy fára mászok.)

8.A fontos döntéseknél a szívedre hallgatsz gyakrabban,vagy az eszedre?

Jó kérdés.De ez attól függ milyen döntésekről van szó.Ha pl. szerelemről van szó akkor a szívemre de ha valami másról van szó akkor az eszemre (De mondom csak attól függ miről van szó.)

9.Milyen játékkal játszottál  sűrűn kiskorodban? 

Nagyon szerettem a játék macimat amit apumtól kaptam és nagyon óvom mert  volt véradáson és cserébe választhattam egy játékot és én rögtön a macit szúrtam ki.  Amúgy a bátyámmal kocsiztam vagy a Bmx-én bizóztam (Úgy hogy Kb.5 évesen kezdtem el biciklizni. Még hozzá egy BMX-en.)

10.Melyik az az illat,amiről amiről az otthonod jut eszedbe?

hmmm....Jó kérdés mert fogalmam sincs.

Most pedig következnek az én kérdéseim:

1.Mi volt a kedvenc plüssöd kiskorodban?

2.Van testvéred?Ha van akkor hány van?

3.Mi a kedvenc könyved?

4.Van kedvenc bandád?Ha igen akkor ki(k)?

5.Mi a kedvenc színed?

6.Mi a kedvenc gyümölcsöd?

7.Milyen színű a szemed?

8.Mi a kedvenc ételed?

9.Ki a kedvenc írod a Wattpadon?

10.Mi a kedvenc sorozatod.

éés végül pedig a szerencsés díjazottak:

ZsanettKormos

NaraTsukiko

Haru0214

Izaya33






                             








Billdip sztorik és yaoi one-shotokWhere stories live. Discover now