Tanmoku Ki x You Keika

339 25 4
                                    

Ő sosem kért tőlem semmit. Nem várt el dolgokat. Nincs oda a felszínemért,nem is éltet,mint ahogy azt mások. Mindig mindenki kért tőlem valamit. De ő... Sosem várt el vagy kért bármit is. Szóval...

Milyen életet fogsz élni ezután?

Az élet...Bonyolult...

   Azt hiszi nem hallottam semmit. Hogy nem tudok a benne lappangó érzéseiről. De ez ugyan ez igaz rám is. Lehet nekem kéne kezdeményeznem? Mély gondolkodóba esek. Ha Tanmoku Ki ennyire gyáva akkor azt hiszem nincs mit tenni.

-Hey Tanmoku Ki...Segíííts!-nézek rá könyörgőn. Ismét ilyen varázs kártyát kell készítenem. Persze megtiltottam azt amelyiket Shiyou tanított. Hmh. Milyen hülye.

-Keika.-mondja lassan a nevem. Aj aj. Most meg felidegesítettem. Oda jön a kis asztalhoz. A hátam mögött van. Egyik kezével meg fogja a kezemet. Oho. Itt lesz majd az idő! Kezével irányítja az enyémet melyből egy igen csak szép lett.-Nem olyan nehéz. -Könnyű azt mondani. -kezét már éppen venné is el de meg gyorsan megsimítom kéz fejét. Látom ahogy keze megremegett. Szinte hallom hogy benne rekedt a levegő. Milyen aranyos... Este már a szobánkban voltunk. Ő az ágyon míg én a földön egy futonon. -Jó éjt, Tanmoku Ki.-motyogom majd magamra terítem a takarómat.

-Nem akarsz...Ide jönni?-kérdezi motyogva.Kikerekedett szemekkel nézem Tanmoku Kit miközben azt várja hogy oda megyek-e hozzá.

-Tényleg?-kérdezem reménykedve miközben bólint egyet.Egyszer régebben megkérdeztem hogy aludhatok-e mellette. Akkor még nem szoktam hozzá a futonon alváshoz és fájt miatta a hátam.De azt mondta hogy nem.Viszont ha ő kéri egyszer hogy feküdjek mellé akkor...Tegyünk egy ígéretet melyben...

-Jössz vagy sem?-egyből bebújok mellé az ágyba.Egymásnak háttal vagyunk.Vajon mennyire akadna ki  ha megölelném?Nos...Próba szerencse.Ezzel meg is fordulok hogy átkaroljam.Egyik kezemet derekára teszem és magamhoz húzom.Hallom ahogy élesen beszívja a levegőt.Elmosolyodva hunyom le szemeimet.Kezével megfogja az enyémet és össze is kulcsolja őket.Ezután lassan elnyom az álom...

  Reggel ő már harci díszben áll miközben engem kelteget...Pontosabban ki rugdos az ágyból hogy kelljek föl.

-Azért ne legyél ennyire durva!-szólok rá miközben leesek az ágyról.

-Jó lenne ha felkelnél,átöltöznél és elindulnánk.A mesterem egy szolgája szólt nem rég hogy látni akar minket.Ja és még valami...-itt közel hajol az arcomhoz.-Ha a tegnap estéről bárkinek is mesélni mersz megöllek.-sziszegi mire elmosolyodok.

-Még is kinek mondanám el?-erre nem mond semmit inkább kimegy a szobából.Eközben persze már öltözködni kezdek s végül utána megyek.A kocsihoz megyünk.Ő a vezető üléshez én meg az anyós ülésre ülök.Az út alig 5 perces volt mire oda is értünk.Már éppen szállnék ki a kocsiból de megfogja a csuklómat.Másik kezével zsebébe nyúl ahonnan kivesz egy szál cigit majd a szájába teszi.(ok itt kicsit sem értettem félre a saját írásomat:)Eközben a kezembe adta az öngyújtót.Elmosolyodom.Közel hajolok hozzá.Persze kezemet elengedi így meg gyújtom a szájában lévő cigarettát.

-Kösz.-morogja miközben meg simítja arcomat.Elhajolok tőle  és kiszállok az autóból.Be kopogunk a házba.Azonnal nyílik is az ajtó.

-Végre itt vagytok.-belépünk a házba.A nappaliba megyünk majd helyet kínálva le ülünk a kanapéra.-Azért hívtalak titeket mivel van valami amit tudnotok kell a szerződésetekről.-néz ránk komoran.Tanmoku Ki-re pillantok aki csak a mesterét nézi.-Szóval akkor ha jól tudom akkor meg kötöttétek az igazi szerződéseteket...Igaz?-mindketten csak bólintunk majd folytatja.-Szóval,mivel a kapcsolatotok már olyan szinten van hogy több mindent képesek vagytok megtenni.Ez minden Youmeishi és Lélekárnyéknál más és más. Tanmoku Ki. Valószínűleg te már tudod mit is kell tenned,nem igaz.-mosolyodik el Tanmoku Ki mestere.Meglepődve nézem őket ahogy egymással szemeznek.Tanmoku Ki felsóhajt.

-Ha csak ennyit akartál akkor mi mennénk is.-közli közömbösen majd fel áll hogy elindulhasson.

-Várj Tanmoku Ki! Ez fontos!Először magyarázd el még is mi ez?-kérdezem mire  a csukómnál fogva kivezet a házból.Bedob a kocsiba miközben ő a vezető ülésre ül és lezárja a kocsi ajtajait.Ch!Ez elég kegyetlen.Nem szól hozzám.Nem mond semmit.Nem mintha sokat beszélne de most még annyit se beszél,mint szokott.Szokatlanul csendben van.És igen,ez egy kínos csend ami végig követi utunkat egészen a Tanmoku rezidanciához.Miután ki szállunk az autóból rögön a szobánkhoz megyünk.

-Szóval akkor most már elmondanád mi ez az egész?!?-akadok ki.Meg forgatja szemeit majd sóhajt egyet.

-Oké.Akkor elmondom...Ha ezt akarod.-közel hajol hozzám majd kezét a mellkasomra teszi és az ágyra lök.Fölém hajol.Egyik kezével lefogja mindkét csuklómat a fejem fölött.Gyorsan veszem a levegőt miközben a szívem majd' kiugrik a helyéről.-Tedd szét a lábadat hogy betegyem AZT.-suttogja rekedt hangon a fülembe.Szemeim kikerekednek és arcom biztos vörös.

-M-még is mi-miről be-besz-beszélsz Ta-Tanmoku K-ki?-kérdezem dadogva zavaromban.

-Ugyan ezen mi nem volt érthető,kicsi lélekárnyékom.-kezével végig simít arcomon majd ajkaimon.Élesen szívom be a levegőt.Ooohhh...Szóval így állunk!

-Szóval...A kapcsolatunk következő lépcsőfoka az hogy lefeküdjünk?-erre bólint egyet.Látom szemeiben a vágyat.

-De de...Akkor te leszel felül?-kérdezem szomorúan.Jó mondjuk elég ukes vagyok de azért én szeretnék felül lenni!

-Még szép!Én vagyok a Youmeishi...-mondja majd le csap ajkaimra.Egyből viszonzom csókját.Nyelvünk szenvedélyes táncot jár.Ekkor azonban ki nyílik az ajtó...

-Tanmoku Kiiiii!!! Hoztam ebédet!!! TANMOKU KIIII!!-mindketten az ajtóra meredtnk ahol Shiyou áll.Kikerekedett szemekkel néz minket de hamar dühös tekintettel illet engem.-You Keika...-ejti ki lassan a nevemet.Tanmoku Ki leszáll rólam.

-Félre érted Shiyou.-kezdek el magyarázkodni de nem tűnik úgy,mint aki hinne nekem...

-Megöllek!-kezd el kiabálni.Fel állok az ágyról majd félre lökve őt az ajtóból kezdek el futni.Azt hiszem...Nekem annyi!

 Sziasztok remélem tetszett ez a rész! Szóval kicsit késtem vele úgy hogy sajnálom!Nos,akkor ez ennyi is lett volna.Amikor tudom hozom a kövi részt is ami nem más,mint.....Dean x Castiel

Amúgy már az 5. évadnál tartok  aki látta vagy nézi a sorozatot az meg mondaná hogy mikor fog szerepelni Gabriel?Nos akkor köszönöm hogy elolvastad véleményedet várom a komment szekcióban! Kinek hogy megy a suli?Nos nekem elég sz*rul...Nos mindegy is nem azért vagyok itt hogy arról beszéljek hogy milyen rossz is ott az osztály közösség...No sebaj szóval hamarosan jelentkezem!

Billdip sztorik és yaoi one-shotokWhere stories live. Discover now