Neko Dipper

1.2K 64 1
                                    

   -Bill mi a szart csináltál velem!!??-Kiáltok Billre.-Bill már 5 éve él velünk.Emlékszem mindenre ahogy a szobra előtt ülök és csak nézek bele a kővé dermesztett szemébe.Majd egy hirtelen ötlettől vezérelve fel állok és el olvasom az alatta álló szöveget.Majd megjelent Bill emberi alakban és alkut kötöttünk.Nem bánt senki és nem is száll meg senkit cserébe  én meg befogadtam-.Na de térjünk vissza a jelenbe.

-Bocsi fenyőfa.-Mondja sajnálva majd közelebb jön hozzám.

-Mikor múlik el a cica fülek és farok?-Remelem jó hamar.Godolom magamban.

-Haat egy két nap talán...-Mondja elgondolkozva.-De...Nagyon jól áll a cica fül és cica farok.-Mondja egy perverz mosoly kíséretében.Még közelebb jön majd ajkait az enyémnek tapasztja.Egyre hevesebben csókolozunk.Hol durvan,hol gyengéden csókol.Végül rá lökött az ágyra majd tőlem tornyosulva csókolta tovább.Tudom jól mit akar de én nem így még állítom.

-B-bill n-ne.-Állitom le.

-Sajnalom fenyőfa.-És szomorúan sóhajt egyet.

-Inkabb nézzük egy filmet.-Mondom mosolyogva.Válaszul csak bólint.Gondoltam kicsit megszivatom így lassú léptekkel megyek ki a szobából úgy hogy közben a hátsomat rázom. Mielőtt ki lépek a szobából hallom ahogy nagyot sóhajt én meg egy levakaratlan vigyorral megyek a dvd-ért.

           (.....)

Csendben nézzük a filmet.Bill ül én meg fekszek.Fejemet az ölében van.Kezevel cirogatja a fülemet amit jól eső dorombolassal jutalmazok.

-Irtó aranyos vagy amikor dorombolassal.-Mondja mosolyogva mire én elpirulok belőle egy kuncogast ki csalva.

-Bill?

-Igen fenyőfa?-Majd le néz rám mosolyogva.

-Te kedvelsz e-engem?-Kérdem dadogva.Erre már vigyorogva néz rám.

-Persze hogy kedvellek kölyök.-Mondja a végét már kuncogva.-Épp ezért szeretnék feltenni egy kérdést cicám. -Csak bolintok mire folytatja.-Én szeretlek és ezért meg kérdezném hogy-Itt tart egy szünetet tart.-Leszel a barátom?Kérdi de a végén kicsi halvány pir jelen meg az arcán.Még sosem láttam elpirulni.

-Igen igen igen igen!!-Kialltom majd megoldódik.Kezeit a derekamnal ölel én meg a nyakánál.-Szeretlek.-Suttogom a fülébe.

-Én is szeretlek.-Suttogja ő is a fülembe.Kicsit elhúzódik tőle hogy szemébe nezzek majd megcsókolom.De ez most mas. Minden érzelem benne van.Azonban levegő hiány miatt eltávolodunk. Majd mintha valami történt volna.Kezemet beletúrtam a hajamba és örömmel néztem bele Bill szemébe hogy már teljesen ember vagyok.Eltűnt a cica farok és cica fül.

-A te müved volt az hogy félig macska lettem,igaz?-Kérdem kicsit durcázva.

-Lehet hogy volt hozzá közöm.-Mondja egy huncut mosoly kíséretében.

Billdip sztorik és yaoi one-shotokWhere stories live. Discover now