Első látásra szerelem

578 40 0
                                    

Dipper szemszöge:

  

                                 éppen a szobámban ülve olvasgattam az egyik szerelmes regényemet amikor berobbant a szobámba Mabel.

-Szia tesó.Felhoztam az ebédedet és a kedvencedet főztem.És mellé van a kedvenc csokis sütit.-Mondja Mabel mézes-mázos hangon.Hogyha a kedvencemet főzte és desszertet is adott akkor..akar valamit az én drágaságos testvérem.

-Ohh...és elmondod hogy ezt mind miért kapom?-Kérdem egy sejtelmes mosoly közben.

-Azért mert annyira szeretlek tesóóó.-Mondja a a 'tesó' szót elnyújtva.Na igen akar valamit a drágaság.

.-Mabel, ha így viselkedsz akarsz valamit.Mit akarsz?

-Ohh..csak egy apró kis szívességet.-Mondja legyintve.-Lesz egy koncert nem messze Gravity fallstól és nagyon nagyon de nagyon el akarok menni oda.-Mondja könyörgő szemekkel.

-Miért nem a pasid megy veled?-Kérdem felvonva a szemöldököm.

-Mert nem ér rá.Dolgoznia kell utána meg az anyjának kell segítenie.-Mondja szomorúan.

-És mi van a barátaiddal?

-Ők meg elutaztak valahova hiszen nyár van.-Mondja vállat vonva.-na légysziiii nem akarok egyedül menni.-Nyafogja,mint egy 5 éves.Talán agyilag még ott tart.

-Mabel,nem fogok elmenni veled semmilyen koncertre.tudod hogy utálom a tömeget és amúgy is...semmi kedvem elmenni mert a koncerten csak a piás emberek dülöngélnének ott akik nem ismerik a tusfürdőt és a sampont.-Morgom az orrom alatt míg Mabel fájdalmasan felnyög.

-Ugyan bátyó tök jó buli lesz.Kérlek csak most az egyszer és többé nem kérek semmi mást.-Könyörög és két kezét maga előtt össze kulcsolja,mint aki imádkozik.-Kérlek kérlek kérlek.

-Oké oké elmegyek veled.Csak mert ilyen szépen kéred és mert a kedvencemet főzted.-Mondom majd drága hugicám sikítva a nyakamba ugrott.

-köszi köszi köszi.-Sikítja még mindig.-Kárpótlásul mondom lesznek ott dögös pasik.-Mondja majd kacsint egyet.Igen Mabel tudja hogy meleg vagyok és szerencsémre elfogadta és nem fordult el ellenem.Egy csomó barátom ellenem  fordult mert féltek hogy rájuk mászom és inkább el hordtak mindennek és egyfolytában bántottak.Aztán jött egy új osztálytársunk akit Davidnek hívtak majd egyre közelebb kerültünk egymáshoz és egyszer csak...megcsókolt.Majd elmondta hogy tetszem neki és nekem is így összejöttünk.Elvoltunk egy két hónapig csak aztán megcsalt mert nem feküdtem le vele és nem tudott tovább várni rám.Majd egy pár hétig gyászoltam a kapcsolatunkat de tovább léptem úgyhogy még szabad vagyok.

(A koncert napján)

Mabellel az oldalamon sétáltunk a szabad téri koncert helyszínére.Pontosabban már 3 órája sétálunk az erdő kellős közepén.

-Mabel...messze vagyunk még?-Kérdem nyafogva,mint egy kislány.

-Ja ja mindjárt..-Mondja majd kezében forgatja a nagy térképet.-Ohoh..

-Mi az?-Kérdem rémülten.

-semmi.-Mondja legyintve én meg rögtön elkomorodtam.-Látnod kellett volna az arcodat.-Mondja kuncogva.

-jó jó inkább mond merre tovább?-Kérdem idegesen.

-Egyenesen.-Mondja majd elindulunk.

(fél óra múlva)

Végre megérkeztünk erre az ostoba koncertre.Nem is értem miért van így oda meg vissza Mabel ezért az egész szarságért.Az emberek már most össze vissza dülöngélnek meg tolonganak.

Billdip sztorik és yaoi one-shotokWhere stories live. Discover now